Akkor megkérlek, hogy legközelebb fogalmazz pontosabban elsőre is, hogy melyik MP-Hadházy csörtére gondolsz. Azt hittem, általánosságban értetted.kiserik írta: Azért egy olyan cikkre hivatkozni ait március 20-án írtak azzal kapcsolatban, ami most történt a múlt héten elég vicces Vicces vagy szánalmas, esetleg Rogáni?
Ez a hétvégi nálam kimaradt, nem nagyon voltam net közelben.
Nem rád céloztam, hanem Toroczkaira, mert belőle kinézemDirekt elhallgattatják magukat, csak hogy Én ide tudjak jönni osztani az igét. Bakker... Hetek óta szervezik nyilvánosan. Ha én újságíró vagyok és be akarok számolni róla, akkor meg tudom tenni.

Amúgy a politikai pártok által szervezett gyűlésekre, tüntetésekre általában ők szokták meghívni a médiát. Ez persze nem zárja ki, hogy be lehet ról számolni anélkül is, ebben igazad van.
Csak ő nem kizárólag erről beszél (mert a jelenség valóban létezik, és kritikusan kell nézni), hanem rendszeresen elfogultsággal vádol meg szerkesztőségeket. Ezt minden egyes alkalommal megteszi. Most is így fogalmazott, általánosítva:géza írta: En kiserikkel nem sokszor ertek egyet, de az MP es az ot korulvevo messias hangulattal special igen.
Ez ellen fel fogok szólni mindig, mert ahogy írtam, a kormánypropaganda ténykedését relativizálja. A Kesmán kívüli médiatér nem tökéletes, de szerintem a független jelző még az esetek túlnyomó részében kijár nekik több szempontból is.Mivel a ""független"" média szereti elhallgatni a dolgokat