Ahogy én látom: jelenleg azért ne MP legyen, mert ez nem jó irány, nem jó út. Ha a szavazóbázis lenne szives gondolkodni és felelősen létezni, akkor tudtára lehetne adni, hogy egy picit, nem sokat, de egy picit változni kellene. 2026 még messze van. Esküszöm, ha elkezdene azon dolgozni, hogy koalíciót kössön más pártokkal, hasznos politikusokkal (Vona, MZP, Kutyák, tök mindegy), akkor még én is leadnám rá a szavazatomat, ahogy ettem ezt MZP-val '22-ben. Ezt viszont nem fogja megtenni, mert azt látja, hogy ugyan olyan státuszba került a híveinél, mint Viktor az ő híveinél. Ha holnaptól minden héten egy gyereket keresztre feszítene a választásig, akkor is megkapná a szavazatukat, mert ez az egy út van. Ezen lehetne változtatni, de ezen csak a szavazói tudnának.ferni írta: Megy tönkre az ország, fidesznél nincsenek már egyáltalán erkölcsi határok.
Mindent is kilapátolnak vagy kisajátítanak.
Konkrétan ezeknél bárki jobb lenne, mert már nincs nagyon mit ellopni, mert ezek már az utolsó morzsákat is ellopták.
Ha kell a gyermekek is le vannak szarva, már az se számít.
Közben meg Orbán família birtoka meg egyre csak szebb lesz...
https://www.reddit.com/r/europe/comment ... _his_home/
Azt ugye a környező földek is gondolom 100km-es hatósugárban is az övüké...
Lehet itt szidni MPt, lehetnek jogosak is a kritikák, de nem tudsz olyat mondani, ami felérne akár a Fidesz legkisebb bűnével is.
Olvasd el amiket írtál mik aggasztanak MPben, majd válassz a 100+ bűntény közül random egyet, amit a Fidesz elkövetett és csak azt az egyet tedd a serpenyőbe...
Lehetnek kétségek MP felől, de jelenleg ott tartunk, hogy azért ne legyen MP mert letépett egy virágot a kertben, miközben a Fidesz kivágott egy teljes esőerdőt
Kérdés, ha már serpenyő: morálisan melyik a nagyobb bűn: ha egy emberre rá van bízva 100 Ft és abból 80 Ft-ot ellop, vagy ha egy emberre rá van bízva 100 milliárt Ft és abból 20 milliárdot ellop?