nuevo_ericco írta:
kiserik írta:
Ne légy ferni pucusajt, hogy szóról szóra benyalod ezt a love story-t

Tudom, hogy az első interjút még nem politikusként adta, de utólag figyelve az eseményeket, ez csak színjáték volt. Varga Judit exférje (azóta is ez a címe az interjúnak) az insideman, akinek tele lesz a töke. Ő nem akar politizálni, de sikerül egy olyan interjút adni, ami után mindenkinek az jut az eszébe, hogy ez az ember kellene az ellenzék vezetésére mindezt akkor, mikor a tankönyvek szerint egy pártot a legoptimálisabb létrehozni. Aztán az események kínos precizitással, szinte kiszámolt (megtervezett) időrendben történnek. Jönnek a további interjúk. Pont van egy hangfelvétel a tarsolyban, amit nem azért készített, hogy politikai pályára léphessen, hanem mert ezzel a családját akarta védeni, de mégis ezzel lép politikai pályára és igazolja, hogy neki belsős infói vannak. Nem vagyonos emberként olyan rendezvényt rittyent ki farzsebből, amit komoly pártok sem tudnak. Közben meg folyamatosan ott vannak már mögötte azok a háttéremberek (eleinte rejtőzködve, maszkban, távolról) akikről beszélni szoktam.
Nincs ezzel egyébként semmi baj, tökéletesen zongorázták le eddig a dolgot, így kell egy ilyen ellenszélben lévő helyzetben, csak ne nyeljük be azt, amit az átlagszavazónak előadnak.
Vagy ez van, valóban, vagy ott lehet az is, hogy MP rohadtul ráérzett a dologra, szerencséje is volt, jól időzített, Gulyás pedig azonnal meglátta ebben a nézettséget, lehetőséget, mert ismeri a nézőit, és tudja, hogy a Fideszből kibeszélés kattintást, nézettséget hoz. Tk. pont jól jöttek egymásnak, mert MP máshol nem tudott volna ekkora nézettséget szerezni már az elején. Azért az egészet megelőzte egy pedofil-botrány, amelyiknek az elején MP még sehol nem volt, akkor jelent csak meg, amikor a volt feleségét kirakták a pikszisből. Azt pedig kétlem, hogy ezek a nagyon fontos első lépések, amelyekre az egész ország felkapta a fejét, MP és Gulyás közös tervének részei voltak.
Mondom, lehet az is, amit te írtál, de ugyanakkora az esélye, hogy jól vették észre a lehetőséget. Marci pedig ugyanúgy rákérdezett a későbbi interjúkban az MP számára kényelmetlen dolgokra.
Szerintem Marci nem terv készítő, csak eszköz volt. Árulkodó még a Ne féljetek facebook profil is. Nekem egyértelmű, hogy ez már elég rég tervezve volt, kicsit másképp, de tervezve volt, aztán jött a pedofil botrány (bár ha nagyon összeesküvést akarok keresni, akkor annak a kirobbantása is pont jól jött

), Judit menesztése és egy brutál jó helyzetfelismerés, hogy nem kell a Ne féljetek alatt elkezdeni az egészet, mehet a saját neve alatt is.
Egyébként ez már tényleg brutális. Nekem mindegy, ha megcsinálják ugyan azt, akkor ok, bár kétlem, de szinte mindent nyúlnak a Mi hazánktól, de mivel ők el vannak hallgattatva és amúgy is Fidesz szatelit párt, így le lehet aratni a babérokat
- Tegnapi videó (tehát még korábban készítették, vágták, stb):
https://www.youtube.com/watch?v=lDkLC9UmQUg
- Mai Magyar Péter facebook bejegyzés:
"Add tovább! Orbán Viktor ismét hazudik. Miközben épp turbó fokozatba kapcsolja a migránsozást, hogy elterelje a figyelmet a magyar gazdaság összeomlásáról, az egészségügyi válsághelyzetről és a MÁV totális széteséséről, a kormány a helyiek információi szerint migráns tábort épít a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyéden. A táborban állítólag 500 illegális migránst fognak elhelyezni a katonaság felügyelete mellett."
Felkészül a vízgazdálkodás, vagy az volt már?
ram8nes írta:
kiserik írta:
Ne légy ferni pucusajt, hogy szóról szóra benyalod ezt a love story-t

Tudom, hogy az első interjút még nem politikusként adta, de utólag figyelve az eseményeket, ez csak színjáték volt. Varga Judit exférje (azóta is ez a címe az interjúnak) az insideman, akinek tele lesz a töke. Ő nem akar politizálni, de sikerül egy olyan interjút adni, ami után mindenkinek az jut az eszébe, hogy ez az ember kellene az ellenzék vezetésére mindezt akkor, mikor a tankönyvek szerint egy pártot a legoptimálisabb létrehozni. Aztán az események kínos precizitással, szinte kiszámolt (megtervezett) időrendben történnek. Jönnek a további interjúk. Pont van egy hangfelvétel a tarsolyban, amit nem azért készített, hogy politikai pályára léphessen, hanem mert ezzel a családját akarta védeni, de mégis ezzel lép politikai pályára és igazolja, hogy neki belsős infói vannak. Nem vagyonos emberként olyan rendezvényt rittyent ki farzsebből, amit komoly pártok sem tudnak. Közben meg folyamatosan ott vannak már mögötte azok a háttéremberek (eleinte rejtőzködve, maszkban, távolról) akikről beszélni szoktam.
Nincs ezzel egyébként semmi baj, tökéletesen zongorázták le eddig a dolgot, így kell egy ilyen ellenszélben lévő helyzetben, csak ne nyeljük be azt, amit az átlagszavazónak előadnak.
ja, mert a vilagon minden szandekosan tortenik, elore kiszamolva, a hatteremberek altal mozgatva...
az egeszseges gyanakvas szukseges, de azert eros ilyen egyetelmuen kijelenteni olyan dolgokat, amirol nem tudhatsz, csak az agyadnak egyszerubb megmagyaraznia, hogy minden okkal es elore eltervezve tortenik. (mindezt azert, mert nem komfortos szamara, ha nem ert es tud megmagyarazni mindent, es nyugtalanitja a kiszamithatatlansag, ami valojaban jellemzi a vilagot)
utolag mar kurva okosak vagyunk, hogy "pont ekkor, pont akkor stb.", de ha ennyire egyertelmu minden, akkor gyozz mar meg kerlek, hogy ok mit lathattak elore, amit SENKI mas nem eddig 14 ev alatt, es mi az, ami olyan termeszetellenesen megtervezettnek tunik. szamomra a jokor, jo helyen levo, a rendszert belulrol ismero es annak mukodeset kihasznalo ember esete all fent. (es ezzel nem azt mondom, hogy ez csak one man show)
Úgy látszik megint elmaradt a szerintem. Bocsánat, pedig a legutóbbi óta kínosan próbálok rá figyelni.
Szóval szerintem azt láthatták előre, hogy ugyan ezek az emberek ott voltak '18-ban a Jobbik 20%-ánál, '22-ben MZP 30%-ánál. Nem ma kezdték ezt a műfajt, még ha úgy is tűnik.
És távolt álljon tőlem, hogy meggyőzzek bárkit bármiről. Mint írtam is, nekem ezzel semmi bajom. A politika egy ilyen műfaj.