Ott a szocik és Fletó nagyon vakon voltak, azóta politikai hullák lélegeztetőgépen.Realista24 írta: Nem a legutóbbi választásra gondolok, hanem onnan hogy elbuktak a kormányzást.
Nem is értem, hogyan gondolhatja magát aktív politikusnak olyan, akinek az elutasítottsága másfél évtizede messze a legmagasabb. Ez minden logikának ellentmond.
Gyurcsány azzal, hogy nem mondott le, csinált precedenst a magyar politikában a következménynélküliségből. Onnantól működik a Gyurcsányozás, Orbánnak meg csak arra kell figyelnie, hogy ne ismerjen be semmit és ne lövessen ki szemet.
Ebben hittek a bolsevikok is. Csak annak számított a szava, aki ideológiailag elég képzett volt, és párttag. Akárki beleszólhatott a közügyekbe, ikszelhetett is a pártgyűléseken, ha előtte feltétlen hűséget fogadott.Blanco88 írta:Az nem csak úgy jár. Én ebben hiszek.
Majd meglátjuk. Ha nem találnak gyorsan valami témát, szerintem a Fidesz nyúlja a választóikat MP ellen. De másfél év még sok idő. Most fog kezdődni csak a kampány.Blanco88 írta: Szerintem meg elég, ha következetesen politizálnak tovább és meglesz az eredménye. (legalább parlamentbe jutás, mondjon bármit is Hann Endre) Viszont ebből megint nem azt látom, hogy szatelit párt lenne.