Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Kit adnák el inkább?

A szavazás 2025. február 16., vasárnap 11:41-kor befejeződött.

Rodrygot
14
20%
Viniciust
56
80%

Szavazatok száma: 70

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 18., szerda 7:55

Tegnap parádés volt 65 percig, aztán eltűnt, illetve beszélgetnie kéne Endrickkel, hogy a kapu közelében nem plusz két csel kell, hanem egy jó lövés.

Bár ez igaz Mbappera is, Vinire is és Valverdere is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 12., csütörtök 11:36

jol olvasom télleg, hogy rodrigo vs asensio vita megy? :lol:
aszkenzio serules elott utan barmikor a kulacsát nem vihetné az öreg ruszónak.
a brazil sokkal komplettebb játékos, technikailag, fizikálisan, fejben, kombinatív készségben, minden téren. aszkenzió egyedul a lövéseivel van előrébb - sérülése előtt is az a pár dugó a barcának volt az extra, meg utána amit néha eltalált hébehóba, azon kivul bujocska, alibi, spanyol jatekoshoz melto betanult unalmas sablon.
és mondom ezt ugy, hogy rodrigo nálam abszolút felesleges, instant sale, sulytalan semmilyen játékos egy erős madridban, és aszkenzió még ennél is képes volt nagyságrendekkel szarabb lenni.....
gondolom psg-ben azóta is stabil, megkerülhetetlen alapember :lol:
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. szeptember 12., csütörtök 11:26

kiserik írta: Erre csak annyit, hogy Carlo kinevezése után azonnal lenyilatkozta, hogy nála Vini alap játékos lesz. Illetve ne azt az Asensiot hozzuk már példának, akinek konkrétan kettétört a lába.
Ehhez kepest az elso meccseken a hazard benzema bale trio volt a kezdo aztan vini cserekent rugdosta a golokat, meg jott a szokasos discomfort es a megerdemelt helycsere. De ez lenyegtelen is. asensio is megkapta lehetosegeket boven es kezdokent nem elt vele.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 12., csütörtök 11:20

kiserik írta:
Galacticos írta:
Azert azt se felejtsuk el hogy carlo elso szezonjaba a hazard-benzema-bale lett volna az alap csak vinicius bejatszotta magát, erre asensionak is megvolt a lehetosege csak nem elt vele ugy.
Erre csak annyit, hogy Carlo kinevezése után azonnal lenyilatkozta, hogy nála Vini alap játékos lesz. Illetve ne azt az Asensiot hozzuk már példának, akinek konkrétan kettétört a lába.
Marmint az a Hazard volt az elkepzelt trio tagja, aki egy troger volt edzesen, mellette egy csomot serult, es le se szarta, hogy jatszik-e vagy nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 12., csütörtök 11:16

Galacticos írta:
Azert azt se felejtsuk el hogy carlo elso szezonjaba a hazard-benzema-bale lett volna az alap csak vinicius bejatszotta magát, erre asensionak is megvolt a lehetosege csak nem elt vele ugy.
Erre csak annyit, hogy Carlo kinevezése után azonnal lenyilatkozta, hogy nála Vini alap játékos lesz. Illetve ne azt az Asensiot hozzuk már példának, akinek konkrétan kettétört a lába.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. szeptember 12., csütörtök 11:09

oroszisti írta:
RealMadridFanatic írta:
Utobbi hatarozottan jobb jatekos, Asensionak a balosan kivul nem volt extra kepessege, se munkamoralja.

Rodrygo technikailag kifogastalan, sebessegben is rendben van (Asensional biztosan dinamikusabb), a kis jatekokat is jobban erzi es nem budos neki a munka sem.
Amúgy ez nem az első ilyen komment. A sérülései előtt Asensio egészen gyors játékos volt, fel mert vállalni 1v1-ket, és nem volt neki a munka se büdös. Aztán hatalmas lett az arc, jött pár sérülés, a robbanékonysága oda lett és a munkát se tette bele. A balos az maradt amilyen volt, az brutál volt.
Rodrygo csúcsa nincs magasabban mint Asensioe, kérdés, hogy innen merre tovább? Tud szintet lépni vagy elhiszi magáról hogy ő már most világklasszis és dobbant, majd megy a süllyesztőbe?
Sír a sajtóban egy aranylabda top 30 miatt, szerintem ez gáz. Meg kell mutatni a pályán, mert a tavalyi szezonnal nem szolgált rá.
Es nincs sok alternatíva, ez igaz. Pl. Egy az egyben city szelsőre nem nagyon cserélném el, de ez nem menti fel őt. Ettől több kell.
Asensio végsebessége jó volt, de gyorsulni nem nagyon tudott. Kicsit Szoboszlai érzés nekem. Ő is gyors, de nem az első pár méteren, Rodrygo szerintem viszont ebben nem rossz és a végsebessége sem siralmas.

Félreértések elkerülése végett, nem Rodrygot akarom felmagasztalni, hosszú távon szerintem nem lesz elég Madridban, mert előbb-utóbb ki fog szorulni, vagy legalábbis nem jut neki annyi szerep, mint amennyit szeretne. Más csapatban lehet jobban ki tud teljesedni, de itt vagy elfogadja, hogy 3 támadásban fontos ember is előtte van a sorban, vagy lelép.

Csak kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy ha nem lenne itt, jobban lenne értékelve.

A közösségi médiás vagánykodást én sem csípem, nincs is értelme szerintem. Amikor a pályán ellentmondást nem tűrő teljesítmény lesz úgysem tudnak mást tenni a firkászok és szakértők, mint berakni a top30-ba, addig viszont nem egy insta,x akármilyen poszt fog változást hozni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. szeptember 12., csütörtök 11:06

Rodrygo plafonja sokkal nagyobb mint asensioe. Hat azert itt neha latunk cseleket meg megindulasokat, asensio arra volt jo hogy bealljon cserekent es lovoldozzon mert a rugoja az elit volt.
Asensio, cr tavozasa utan eveken keresztul 2ezer perc felett kapott lehetoseget. Es nem tudott hosszutavon megragadni, rwkent a posztrivalisa az a bale volt aki total elengedte kozben a top focit es mellette volt egy licas vazquez oda.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 12., csütörtök 10:46

ferni írta:
oroszisti írta:

Rodrygo csúcsa nincs magasabban mint Asensioé
Kérlek....
Hogyne lenne...

Az egyik egy BL győztes stabil kezdőjátékos, aki már előtte is megmentett nekünk egy BLt egyszemélyben, Asensio ennek soha még csak a közelében nem volt.

Arról nem is beszélve, hogy az a csapat amiben Asensio játszott egy szinttel feljebb volt, mint a mostani, abban Rodrygo is jobban villogott volna fixen.

Asensio mögött volt egy Carvajal, mögötte a CKM, mellette elől egy Benzema meg egy CR... :lol:

Kajak nem volt fair ezzel a csapattal kiállni a BLben a többiek ellen... :lol:
Azt azért tegyük mellé, hogy Asensio soha nem kapta meg azt a lehetőséget, amit Rodrygo, mert mindig volt előtte egy náluk sokkal jobb játékos. Asensio beugrós csereként majdnem hozta azt a szintet, amit Rodrygo jelenleg tud.

Amúgy is szerintem a legnagyobb baj vele az lesz, hogy nem fogja elfogadni a szintjét és nem munkával akarja megoldani, hanem kommunikációval (már rég látszódnak ezek a jelek).

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 12., csütörtök 10:34

oroszisti írta:

Rodrygo csúcsa nincs magasabban mint Asensioé
Kérlek....
Hogyne lenne...

Az egyik egy BL győztes stabil kezdőjátékos, aki már előtte is megmentett nekünk egy BLt egyszemélyben, Asensio ennek soha még csak a közelében nem volt.

Arról nem is beszélve, hogy az a csapat amiben Asensio játszott egy szinttel feljebb volt, mint a mostani, abban Rodrygo is jobban villogott volna fixen.

Asensio mögött volt egy Carvajal, mögötte a CKM, mellette elől egy Benzema meg egy CR... :lol:

Kajak nem volt fair ezzel a csapattal kiállni a BLben a többiek ellen... :lol:

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2024. szeptember 12., csütörtök 7:10

RealMadridFanatic írta:
Utobbi hatarozottan jobb jatekos, Asensionak a balosan kivul nem volt extra kepessege, se munkamoralja.

Rodrygo technikailag kifogastalan, sebessegben is rendben van (Asensional biztosan dinamikusabb), a kis jatekokat is jobban erzi es nem budos neki a munka sem.
Amúgy ez nem az első ilyen komment. A sérülései előtt Asensio egészen gyors játékos volt, fel mert vállalni 1v1-ket, és nem volt neki a munka se büdös. Aztán hatalmas lett az arc, jött pár sérülés, a robbanékonysága oda lett és a munkát se tette bele. A balos az maradt amilyen volt, az brutál volt.
Rodrygo csúcsa nincs magasabban mint Asensioe, kérdés, hogy innen merre tovább? Tud szintet lépni vagy elhiszi magáról hogy ő már most világklasszis és dobbant, majd megy a süllyesztőbe?
Sír a sajtóban egy aranylabda top 30 miatt, szerintem ez gáz. Meg kell mutatni a pályán, mert a tavalyi szezonnal nem szolgált rá.
Es nincs sok alternatíva, ez igaz. Pl. Egy az egyben city szelsőre nem nagyon cserélném el, de ez nem menti fel őt. Ettől több kell.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. szeptember 12., csütörtök 6:40

kiserik írta: Gyakorlatilag én nem nagyon látok fikát. Azt viszont igen, hogy évek óta kifogásokra hivatkozva magasabb polcra van téve. A fikát majd akkor kell kapja, ha kiérdemli a viselkedésével.
Hat azert boven kapja Rodrygo a negativ jelzoket. Termeszetesen sokszor ra is szolgal.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. szeptember 11., szerda 20:34

Akkor most ertekeld ujra egy gondolatkiserlettel: Asensio brazil, Rodrygo spanyol.

Rodrygo technikailag kifogastalan, sebessegben is rendben van (Asensional biztosan dinamikusabb), a kis jatekokat is jobban erzi es nem budos neki a munka sem. Nem egy kaliber a ketto, meg akkor sem, ha Rodrygo kvalitasai sem feltetlen Real kezdo szintuek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. szeptember 11., szerda 20:04

ferni írta: Rodrygo minimum egy szinttel van Asensio felett, nem is értem az összehasonlítást.

Megint az megy, hogy nem becsüljük a saját játékosainkat, miközben az átigazolási piacon sincs alternatíva a helyén.

Nem azt mondom, hogy egy Prime Robben vagy Prime Salah az emberünk, de úgy beszéltek, mintha nem tudna focizni.
de ez ugyanúgy igaz volt Asensióra is pár évig :lol:

sok mindenben hasonlít Asensióra, van amiben jobb, van amiben rosszabb
szerintem 1 kaliber a kettő, egyik sem fix kezdő szint nálunk ...
Ase padra lett téve aztán el is ment, Rodrygo még nem :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 11., szerda 12:38

wZoLee7 írta:Ez a csúcs, a dupla nulla Asensiohoz van hasonlítva
Én tettem meg ezt először valamelyik nap, de nem a játékuk szempontjából. Azt írtam, könnyen lehet az a story vége, mint a spanyolnál, hogy végül máshol próbál meg alfahím lenni.
Ami a játékukat illeti, szerintem a brazil sokkal sokolalúbb, technikásabb, általában jobb focista. Azt viszont érezni, látni, hogy a jobb oldalon, ha egy jobb védővel találja magát szembe, akkor lőttek, talán a kedve is elmegy, ezért tűnik el, vagy tűnik fel olyan gyakran a bal oldalon.
Reméljük, legkésőbb tavaszra minden összeáll, a sajtótól, a szurkolóktól és a szakmabeliektől is megkapja az elismerést, amit szeretne. Mi csak jól járnánk ezzel.
Realista24 írta: A City tele van ilyen "toltelek" jatekosokkal, aztan ugy van emlegetve a keretuk, hogy ket vilagklasszis kezdore valo jatekosuk van.
Pont a Cityről szólnak a pletykák.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 11., szerda 11:59

kiserik írta: Gyakorlatilag én nem nagyon látok fikát. Azt viszont igen, hogy évek óta kifogásokra hivatkozva magasabb polcra van téve. A fikát majd akkor kell kapja, ha kiérdemli a viselkedésével.
Szemmutet.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 11., szerda 11:54

Sokan azert kritizáljuk jobban szerintem,mert attól függetlenül,hogy nem az a polc,mint Vini vagy Bellingham, a klubnál kb úgy van kezelve egy ideje. Tavaly is mikor nagyon nem ment neki, akkor se lett kivéve a kezdőből, Carlo is nyilatkozta mindig,hogy majd formába lendül. Na ennyi bizalmat kezdőként egy Brahim/Güler nem tudom mennyire kapna jelenleg,hogy rosszabb 4-5 meccs utan is kezdőbe lenne rakva. Erről nyilván nem csak a játékos tehet, Carloek szeretik ennyire. Meg gyanítom egy brazil válogatott kezdő jobban hangzik,mint egy török. Sajnos mai fociba ez is szamit. Mondjuk kíváncsi vagyok hogy viselkedne,ha újra kellene a kezdőert küzdenie.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 11., szerda 11:51

Gyakorlatilag én nem nagyon látok fikát. Azt viszont igen, hogy évek óta kifogásokra hivatkozva magasabb polcra van téve. A fikát majd akkor kell kapja, ha kiérdemli a viselkedésével.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 11., szerda 11:38

Nyilvan fikazni kell, mert a mi jatekosunk.
A City tele van ilyen "toltelek" jatekosokkal, aztan ugy van emlegetve a keretuk, hogy ket vilagklasszis kezdore valo jatekosuk van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 11., szerda 10:54

Ez a csúcs, a dupla nulla Asensiohoz van hasonlítva, aki se futni, se 1v1-ezni, se védekezni nem akart vagy tudott. Asensio egyetlen jó tulajdonsága a csereként beállt bombák voltak. Érdemes megnézni, ha 433-ban MBappe, Vinicius meg Rodrygo egy sorban játszik, akkor a 3-ból 1 védekezik mindig és egy ér fel a másik kettőből a támadásokkal. Igen, ez Rodrygo. Nem megy neki, frusztrált is. Régen rossz ha valaki a social mediaban akarja bizonygatni, hogy jó játékos, de biztos vagyok benne, ha megtaláljuk a jó rendszert (ami nem a totális szabadság meg a mindenki csináljon amit akar) akkor itt mindenki teljesítménye legalább 1, de lehet 2 szintet fog lépni.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. szeptember 11., szerda 6:53

kiserik írta: Tavaly Vini kihagyott vagy 10-12 meccset. Mindent elárul, hogy az emberek ezután is várják, hogy bal oldalon legyen Rodrygo, annyira alkotott maradandót :lol: Kicsit direktebb, jobban cselező, de gyengébben lövő Asensio.
Össze-vissza hagyta ki ezeket a meccseket Vini, illetve akkor Güler is sérült volt végig. Én úgy gondolom, hogy ha Mbappé helyét megtalálnánk és Güler/Brahim többet játszhatna a jobboson, ő meg a helyén lenne, akkor szerintem egy egész szép játékot látnánk.

Nyilván ez feltételezés és nem akarom, hogy Vini megsérüljön, de úgy látom idén az lesz a legnagyobb bajunk a középhátvéd hiányon túl, hogy a támadó hármasunkat nem tudjuk összehangolni és nem védekeznek annyit (egyelőre), amennyit kellene.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Vissza: