Európa köszöni szèpen ezt a Bideni gazdasági fellendülest(vw botrány,gázcső felrobbantás,szankciók),így könnyű ám az USA gazdaságnak felpörögni több milliárd dollár nyomtatás után es egyéb segítségekkel!!Bencze írta: Ma ertekesebb minden szamottevo tozsdei papir (SP500 3300rol 5600ra nott pl, NASDAQ 11rol 17k) mint trump alatt. Ugye o osztott ki 1200 vagy 1400 dollart szemelyenkent a lakossag nagyreszenek covid alatt ami rekord deficithez vezetett ami hozzajarult az itteni inflaciohoz a leggazdagabbaknak adott tax cutok mellett. Benzin arak nyilvan kedvezobbek voltak 2020ban amikor gyakorlatilag uresek voltak az utak. 2020 marciusaban ures autopalyan vezettem, se elotte, se utana nem lattam ilyet.Legmagasabb munkanelkuliseg is trump alatt volt a masodik vilaghaboru ota. Hoover (1929-1933) ota trump volt az egyetlen elnok aki alatt csokkent a munkahelyek szama, meg W is jobb szamokat hozott a 2008-as valsag alatt.
Rekord inflacio volt 2022-ben es ezt sikerult 3% korulire levinnie mara. Berek is gyorsabban nonek Biden alatt es a median income is magasabb, mint valaha.
Lakhatas ara minden egyes evben emelkedett amiota itt elek, ezt nem lehet a demokrata/republikanus kormanyra fogni. Elelmiszer arak az egesz vilagon elszalltak covid ota (ahogy csaladtol hallom, otthon dragabb a termekek 80%-a) eppen ezert akarja Harris a tularazast betiltani. Tobb uzletlanc vezetoje is beismerte, hogy csak a profit novelese erdekeben emeltek ennyit elelmiszer arakon es nem az inflaciot kovettek.
Szerencsere engem is jol megfizetnek naplopasert csakugy, mint teged Hehe, szoval egyaltalan nem mondhatnam, hogy rosszabbul elek. Egyetlen negativum ami engem is erint a magasabb kamat lakaskolcsonnel, de ez is csak 2%-os emelkedes a trump kormanyhoz kepest
Oh my gád