Leírtam háromszor Elon Musk nevét?Realista24 írta: Ezennel megidezted kiseriket.

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 11., szerda 12:29
Leírtam háromszor Elon Musk nevét?Realista24 írta: Ezennel megidezted kiseriket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 11., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 11., szerda 12:19
Jobs és Zuckenberg legalább saját cégeik alapítói voltak, nem pedig bevásárolták magukat, majd az eredeti tulajokat erővel kiszorították. Musk ezt mindenhol megtette a Paypaltól egészen a Teslaig.hehetheoriginal írta: pont ugyanaz, mint steve jobs, zuckerberg, semmi meglepo
Ő viszont nem kiabálja tele az étert, hogy a szólásszabadság élharcosa. Inkább kussol, terel, mint a kongresszusi meghallgatáson.1madridista írta:Zuckerberg noises.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 11., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 11., szerda 11:19
Zuckerberg noises...Az sem jó jel, ha valaki a szólásszabadság híve, majd a saját megvásárolt platformján törli azokat, akik róla írnak neki nem tetsző dolgokat.
Milliárdosnak tökéletes, kormánytagnak messze nem.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 11., szerda 10:53
Pont ez, hogy ha utánanézel, nem egy műszaki zseniről van szó, aki önerőből lett valaki, hanem egy valószínűleg szociopatáról, aki a családi vagyont felhasználva átgázolt mindenen és mindenkin, nem egy életet tönkretéve.magnus666 írta:Tök laikusan kérdezem, mi vele a baj? Azt értem, hogy ő is-mint mindegyik milliárdos-egy nárcisztikus egoista geci, meg tonystark szindrómás, de ezeken túl mi még?nuevo_ericco írta: Ha ezt a Muskos dologra írtad, vele az a legkevésbé baj, hogy nem politikus![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. szeptember 11., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. szeptember 11., szerda 10:45
Tök laikusan kérdezem, mi vele a baj? Azt értem, hogy ő is-mint mindegyik milliárdos-egy nárcisztikus egoista geci, meg tonystark szindrómás, de ezeken túl mi még?nuevo_ericco írta: Ha ezt a Muskos dologra írtad, vele az a legkevésbé baj, hogy nem politikus![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 11., szerda 10:25
Ha ezt a Muskos dologra írtad, vele az a legkevésbé baj, hogy nem politikushehetheoriginal írta: mert a politika csak a hivatásos politikusoké lehet..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 11., szerda 10:15
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 11., szerda 10:14
Hogy még színesebb legyen, Musk is beszállt, és felajánlotta Swiftnek, hogy ad neki egy gyereket a sajátjai közülziro4vr írta:a taylorswiftek támogatják
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. szeptember 11., szerda 10:09
Elbaszta ezt Trump, mondjuk a retorikai képességei max odáig terjedtek, hogy egy demens embert le tudott kiabálni.hehetheoriginal írta: Nyilvan teljesen objektiven nezted![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 11., szerda 9:07
Nézted a vitát? Olyanokat hordott össze, hogy a migránsok kutyákat és macskákat esznek. Kocsmabeszéd egy elnöki vitában. Aztán lemarxistázta Kamalát, ami az USA-ban az egyik legsúlyosabb vád.hehetheoriginal írta:Nyilvan teljesen objektiven nezted
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 11., szerda 8:58
"A független elemzők, a kommunizmus ellenfelei és a legtöbb kommunista a sztálinizmust nem tartja önálló ideológiának, rámutatva arra, hogy Sztálin nem változtatott lényegesen a Lenin által kialakított társadalmi renden. Sem a tömeges terror, sem a kritikus vélemények elnémítása nem Sztálin találmánya, ezeket a módszereket a rendszer a kezdettől fogva alkalmazta. Emellett a Lenin által kialakított rendszer eleve egy totalitárius rendszer volt, bármiféle társadalmi kontroll nélkül. Sztálin csupán megerősítette ezt a hatalmat, az addigi kollektív vezetést, mely 10-12 ember ellenőrizetlen teljhatalmát jelentette, egyetlen személy ellenőrizhetetlen teljhatalmával váltotta fel. "swfan írta: Hát a sztálinizmus gyakorlatilag egyikről sem szól. Az egy totalitárius, egyszemélyi vezetésű katonai diktatúra, eszköztárában kvázi ugyanaz volt, mint a náci Németország.
Megmutatod, hogy Marx Kommunista kiáltványában hol van az, ahol ilyen erős állami, központosított működést vízionál? Ő leírt egy olyan utópista társasalmat, ahol a javakból egyenlően részesül mindenki - azt nem igazán látom, hogy mi ebben a "beteg gondolat". Az tény, hogy kb lehetetlen ilyen társadalmat létrehozni az emberi természetből kifolyólag, de attól még nem világos, mi ebben a rossz.
Lenin már egy kicsit más kávéház, ő több lépcsőben képzelte el létrehozni a Marx által definiált kommunista államot, az egyik lépcsője tényleg a "proletárdiktatúra" volt - az már nem fog sose kiderülni, hogy vajon belőle is olyan véreskezű diktátor lett-e volna, mint Sztálinból. Bízzuk ezt a képzeletre, amennyire én tudom, ilyen jelét nem adta
HozzászólásSzerző: füst » 2024. szeptember 11., szerda 8:22
A Cseka is a képzelet szüleménye, vagy mi?az már nem fog sose kiderülni, hogy vajon belőle is olyan véreskezű diktátor lett-e volna, mint Sztálinból. Bízzuk ezt a képzeletre, amennyire én tudom, ilyen jelét nem adta
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 11., szerda 8:17
Mert ott nem parlamenti demokrácia van, hanem elnöki. És meg te beszélsz öngólrólkiserik írta:amerikában általában tényleg csak két választás van
kiserik írta:ha a tetteket és nem az ígéreteket nézzük
Nem neked írtam, de reagálok, mert ez csúsztatás, és gyönyörűen beleillik abba, amirről vitázunk. Elég véleményt írtál ahhoz, hogy azt mondhassuk, aki tőled picit balra helyezkedik el (és ez igaz azokra a fent említett politikusokra is), az még mindig simán belefér a jobboldalba, de minimum a középjobba, és simán olvashat Bibliát, Wass Albertet, lehet nemzeti érzelmű. Vagy ezt is tagadod?kiserik írta: bibliai és Wass Albert idézetekkel, majd szépen elindult a másik irányba.
Milyen volt MSZP-sek állnak MP mögött?de megemlíthetjük az SZDSZ-MSZP társulatot is
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 11., szerda 8:03
Hát a sztálinizmus gyakorlatilag egyikről sem szól. Az egy totalitárius, egyszemélyi vezetésű katonai diktatúra, eszköztárában kvázi ugyanaz volt, mint a náci Németország.Blanco88 írta:Osztályharc, a munkásosztály világtörténelmi szerepe az osztály nélküli kommunista társadalom megteremtése. Mindnek ez a célja.swfan írta:
Mert mi a "lényegi rész", ami közös mindháromban?
De akkor fordítsuk meg tanult barátom. Szerinted mik a lényegi különbségek?
Magyarországon ezt a globalista vs szuverenista dumát főleg a Toroczkaiék nyomatják amúgy. Nos a Mi Hazánk pártlapja, a Magyar Jelen szerint MP globalistakiserik írta:Látod, pont erről beszéltem. Globalista, szuverenista = Fidesz propaganda, Rogán Tóni. Közben meg Európa nagy részében erről van szó. Gondolom a többi ország politikusai nem Tónitól tanulnak. Megjegyzem ebben a kérdésben még Magyar Péter is ezen a véleményen volt (Puzsér beszélgetés például), bár ezt (meg az orosz-ukrán háborút) ugye a háttéremberek később megmagyarázták azzal, hogy még a Rogán befolyásoltság alatt állt. Mint valami elbaszott fantasy vagy sci-finuevo_ericco írta:
Bocsi, hogy megkerulhetetlenné kormányozták magukat, és az itteni érvek nagy része is tőlük származik, csak hogy egy aktuális példát hozzak, ez a globalista, szuvenerista egybites valami is. A mi és a ti felállás, az aki nem velünk, az ellenünk logika.
Szerintem itt a tengely, a mesterséges kétpólusú és a színes politikai paletta között, nem pedig amit Rogán egy éve kitalált, átvett.Ez itt a poén helye: a nagy kérdés, hogy Péter igazából Anakin vagy Luke?
Magyar Péter jobb oldali, nemzeti, szuverenista és a többi ilyen lózung. Tudod, amilyen képet festett magáról az ember az első riportban. A mögötte állók nem.swfan írta:
Mert mik MP értékei szerinted, amelyek nem összeegyeztethetők a mögötte állókkal?Én benne vagyok, de ki dönti el, hogy mi a tény és mi a lázálom?BlancoMark írta:
Nem véletlenül nem tetted oda megint, hogy 'szerintem', hiszen már rengetegszer bebizonyosodott, hogy a te világodban nincsenek szerintemek vagy vélemények, csak meggyőződések. És neked arra is kristálytiszta rálátásod van, hogy MP mögött állnak emberek, ráadásul azt is tudod, hogy kik. Mert Toroczkai valami zavaros videóban ezt is megmondta neked.
Szerintem tiszteljük meg egymást annyival, hogy a kommunikáció tényeken alapuljon és ne lázálmokon.
Maradjunk annyiban, hogy nekem is pont annyi jogom van (még egyelőre) leírni a véleményemet, mint Neked. Ha gondolod lehet beszélgetni, vitázni (ahogy ericcoval tesszük), vagy lehet személyeskedni, ahogy legutóbb belém állt a szakember untachable (vagy mi volt a neve), de annyira nem vette a fáradtságot, hogy vitázzon is.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 11., szerda 8:01
Nyilvan teljesen objektiven neztedgéza írta: Nezem a vitat, Trumpra egyszeruen nem szavazhat ertelmes ember, meg akkor sem, ha az ellenfele egy bolya lenne. Ossze-vissza beszel minden faszsagrol, folyamatosan hazudik, alinformaciokat mondd sorozatosan (musorvezetok mar olyan hetszer szoltak neki, hogy amugy ez nincs), keptelen elismerni, hogy elvesztette a valasztasokat, erre Harrisnek volt egy jo valasza, hogy egy olyan ember aki a tenyekrol allitja teljes magabiztosaggal, hogy hazugsag, az nagyon veszelyes. Hab a tortan, hogy Viktorunkat hozta fel peldanak, hogy ot amugy mennyire tisztelik a vilag vezetoi.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. szeptember 11., szerda 7:32
HozzászólásSzerző: géza » 2024. szeptember 11., szerda 4:08
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem