Új brazil Csoda gyerek.
Mit mond hehe eyetestje?
Future Chelsea star Estêvão Willian has equalled Neymar’s G/A in the Brasileirão at 17 years old!
Estêvão Willian in 2024:
Neymar in 2009:
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 16., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 12., csütörtök 15:37
Itt aztán főleg komoly gondok vannak.Komoly gondban a brazil válogatott: A legutóbbi 5 találkozójából NÉGYET elveszített a 2026-os vb-selejtezőjében.
Paraguay 16 év után tudta verte meg Brazíliát, a Major League Soccerben szereplő 21 esztendős Diego Gomez találatával.
A 2003 és 2022 közti időszakot vizsgálva 19 év alatt ÖSSZESEN 5 alkalommal tudták legyőzni a Seleçãot 71 mérkőzésen vb-selejtezőkön.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 11., szerda 12:51
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. szeptember 11., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 11., szerda 12:07
Igy van,jo rendszerbe,jo edzovel.Realista24 írta:Annak biztos nincs koze hozza, hogy Vini es Rodrygo mogott a vilag legjobb kozeppalyaja volt az elmult evekben.miro. írta:
Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.
Carlonal a vini-rodrygo a vilag egyik legjobb duoja,brazil valogatottban meg nulla mindketto.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 11., szerda 11:47
Annak biztos nincs koze hozza, hogy Vini es Rodrygo mogott a vilag legjobb kozeppalyaja volt az elmult evekben.miro. írta:Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.ToniKroos írta: Fúj bmeg, megnéztem a brazil meccset, most hányingerem támadt a focitól. Kimerem jelenteni, hogy ez mindenidők egyik leggyengébb brazil válogatottja. A középpálya az valami botrány, a mi hármasunk ott elől is valami borzasztó volt, na de hát ilyen 0 kreativitású emberekkel mögöttük nem sok mindent lehet csinálni. A keret feléről még nem is hallottam, a másik fele meg a futottak még kategória. Elképesztő hova süllyedtek a brazilok. Ha így játszanak, akkor még a kijutást is necces lesz.
Carlonal a vini-rodrygo a vilag egyik legjobb duoja,brazil valogatottban meg nulla mindketto.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 11., szerda 10:32
Nem hehe,azok ebben dolgoznak.hehetheoriginal írta:ilyenkor lehet látni, hogy ki a jó játékos és ki a lófasz.miro. írta:
Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.
továbbra sem atomfizika a futball, akármennyire is ezt szajkozzak, meg hirdetik a mindenféle puffadt kis fotelharcosok az adatbankjaikkal.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 11., szerda 10:17
ilyenkor lehet látni, hogy ki a jó játékos és ki a lófasz.miro. írta:Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.ToniKroos írta: Fúj bmeg, megnéztem a brazil meccset, most hányingerem támadt a focitól. Kimerem jelenteni, hogy ez mindenidők egyik leggyengébb brazil válogatottja. A középpálya az valami botrány, a mi hármasunk ott elől is valami borzasztó volt, na de hát ilyen 0 kreativitású emberekkel mögöttük nem sok mindent lehet csinálni. A keret feléről még nem is hallottam, a másik fele meg a futottak még kategória. Elképesztő hova süllyedtek a brazilok. Ha így játszanak, akkor még a kijutást is necces lesz.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 11., szerda 10:15
Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.ToniKroos írta: Fúj bmeg, megnéztem a brazil meccset, most hányingerem támadt a focitól. Kimerem jelenteni, hogy ez mindenidők egyik leggyengébb brazil válogatottja. A középpálya az valami botrány, a mi hármasunk ott elől is valami borzasztó volt, na de hát ilyen 0 kreativitású emberekkel mögöttük nem sok mindent lehet csinálni. A keret feléről még nem is hallottam, a másik fele meg a futottak még kategória. Elképesztő hova süllyedtek a brazilok. Ha így játszanak, akkor még a kijutást is necces lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. szeptember 11., szerda 10:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 11., szerda 10:08
pofonegyszeru, rámennek direktbe, rugdossak, ahol erik, amig fel nem kapja a vizet es a teljesitmenye rovasara nem megy. soha nem fogja mar levetkozni vagy kinoni...Vininek a válogatottban meg eddig max 2 jó meccse volt, egy a sok közül ott, ez is érdekes.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. szeptember 11., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. szeptember 11., szerda 10:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 11., szerda 8:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 11., szerda 8:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 11., szerda 8:03
Leultetnelek a dunga fele csapatot nezniToniKroos írta: Fúj bmeg, megnéztem a brazil meccset, most hányingerem támadt a focitól. Kimerem jelenteni, hogy ez mindenidők egyik leggyengébb brazil válogatottja. A középpálya az valami botrány, a mi hármasunk ott elől is valami borzasztó volt, na de hát ilyen 0 kreativitású emberekkel mögöttük nem sok mindent lehet csinálni. A keret feléről még nem is hallottam, a másik fele meg a futottak még kategória. Elképesztő hova süllyedtek a brazilok. Ha így játszanak, akkor még a kijutást is necces lesz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 11., szerda 6:02
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. szeptember 11., szerda 4:41
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 2., péntek 22:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 1., csütörtök 15:48
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem