Hat mert amit 100 eve kitalalt valaki feher boru kishableanykent, azt valami random rendezo ne valtoztassa meg feketere 2024-ben. Mindennel ezt csinaljak, meg olyan tortenelmi szereplokkel is mint Kleopatra, johogy kivan a fasza ettol az osszes embernek.nuevo_ericco írta:Nemrég néztem meg a Vikingset Netflixen, én ott ezzel nem találkoztam. De ha van más sorozat, ahol ez előfordul, akkor az valóban gáz. Történelmi jellegű műveknél húznám meg a határt.Anthony írta: hiába nézel vikingeket vagy középkori európai témájú sorozatot
De mikor valaki azon akad ki, hogy a képzeletbeli kis hableányt fekete színésznő játsza (nem a tehetségén, énekhangján akad fenn, csak a bőrszénén, de ő nem rasszista), az már necces. Az írók, a rendező miért ne helyezhetné a kitalált történetet mondjuk a karibi térségbe? Nagyobb baj, hogy maga a film szarabb volt, mint egy több évtizedes rajzfilm![]()
A jelenséget amúgy, amit írtok, azt látom, engem nem zavar annyira. Max az, hogy kontraproduktív, mert már ott is olvasom a felháborodásokat, ahol ez nem annyira indokolt. Ott is woke-t kiáltanak, ahol nem kéne, és emiatt már alig lehet normális párbeszédet folytatni a témában.
A Vikingek meg nem netflix produkcio, attol hogy fent van a streaming platformjukon, ezert nem latsz benne feketeket/azsiaiakat.