Látod, pont erről beszéltem. Globalista, szuverenista = Fidesz propaganda, Rogán Tóni. Közben meg Európa nagy részében erről van szó. Gondolom a többi ország politikusai nem Tónitól tanulnak. Megjegyzem ebben a kérdésben még Magyar Péter is ezen a véleményen volt (Puzsér beszélgetés például), bár ezt (meg az orosz-ukrán háborút) ugye a háttéremberek később megmagyarázták azzal, hogy még a Rogán befolyásoltság alatt állt. Mint valami elbaszott fantasy vagy sci-finuevo_ericco írta:Bocsi, hogy megkerulhetetlenné kormányozták magukat, és az itteni érvek nagy része is tőlük származik, csak hogy egy aktuális példát hozzak, ez a globalista, szuvenerista egybites valami is. A mi és a ti felállás, az aki nem velünk, az ellenünk logika.kiserik írta: Egyrészt mindent a Fideszre, mint példára vezetsz vissza rendszeresen.
Szerintem itt a tengely, a mesterséges kétpólusú és a színes politikai paletta között, nem pedig amit Rogán egy éve kitalált, átvett.

Magyar Péter jobb oldali, nemzeti, szuverenista és a többi ilyen lózung. Tudod, amilyen képet festett magáról az ember az első riportban. A mögötte állók nem.swfan írta:
Mert mik MP értékei szerinted, amelyek nem összeegyeztethetők a mögötte állókkal?
Én benne vagyok, de ki dönti el, hogy mi a tény és mi a lázálom?BlancoMark írta:Nem véletlenül nem tetted oda megint, hogy 'szerintem', hiszen már rengetegszer bebizonyosodott, hogy a te világodban nincsenek szerintemek vagy vélemények, csak meggyőződések. És neked arra is kristálytiszta rálátásod van, hogy MP mögött állnak emberek, ráadásul azt is tudod, hogy kik. Mert Toroczkai valami zavaros videóban ezt is megmondta neked.kiserik írta: Nem kell személyeskedni, én sem szoktam. Ha odatettem volna szerintem-et, akkor ok lett volna?
Egyébként csak egy megérzés (mint ahogy 1 hónappal a választások előtt megéreztem, hogy Magyar Péter beül az EP-be). Az aláhúzott rész az egyik kulcs a dolgok megítéléséhez. A másik, hogy Magyar Péter és az ő értékei köszönő viszonyban sincsenek a mögötte álló emberek érdekeivel.
Szerintem tiszteljük meg egymást annyival, hogy a kommunikáció tényeken alapuljon és ne lázálmokon.
Maradjunk annyiban, hogy nekem is pont annyi jogom van (még egyelőre