https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... iYbzsjD3Rlswfan írta:Én hébe hóba olvasom MP fb oldalát, őszintén, nekem nem tűnt fel, hogy az arcomba tolná a kereszténységét. Ellenben a Fideszesek rendszeres (ál)kereszténykedő megnyilvánulásaival.1madridista írta:
mint ahogy mp is eljatssza a keresztenyt hogy raszavazzanak mikozben pont leszarja az egeszet ez ugyanugy kepmutato mint ahogy a fidesz harcol az lmbtq ellen... nem ertitek pedig leirtam, szajerrel es besevel is az a bajom hogy képmutató, van erre egy mondás hogy "bort iszik es vizet predikal". ha valaki a Bibliabol idezget akkor vegye komolyan ez mpre ugyanugy vonatkozik mint a fideszes buzikra. ha valaki azt mondja/sugallja magarol hogy kereszteny akkor eljen is ugy kulonben csak egy ujabb hiteltelen emberrol van szo.
ne nevezz hulyenek, nem vagyok idiota. 800000szer irtam be mar hogy szemelyes ismeroseim vannak akik ezert jonnek haza nemetorszagbol pl. nem az origon olvastam, nem a kormany kommunikacioja mondja, jarhatsz csukott szemmel de van ahol ez a valosag... ertem hogy nem ez a cel, (ott is volt trollface) de ez a fene nagy elfogadas lattuk hova vezet nyugaton. beviszik az ovodakba (mesekonyvek mar itthon is vannak ra) es a kisgyerekeknek en nem akarom kozelebe engedni...
nem erted a parhuzamot. ha valaki kicsiben nem kepes felelosen viselkedni hogy varhatod tole hogy nagyban majd amikor valodi felelossege lesz ugy fog? nem az erdekel hogy mekkora felelossege van hanem hogy az a keves ami van azzal hogy el... hogy varhatom el valakitol hogyha kormanyra kerul megbizhato lesz ha mar jeloltkent 1 millio forintos minibalberrol (most kb a luxemburgi minimalber) hazudozik (ez is demagogia kb mint a fidesz). senki nem vitatja a fidesz vallalhatatlan dolgait de mi a francot csinaljak ha az egyetlen eletkepesnek tuno jelolt kicsiben ugyanazt a kommunikaciot folytatja??? ahhoz hogy kormanyvaltas kell legyen valakinek EGYERTELMUEN JOBB alternativat kell mutatnia en nem fogok szerencsejatekozni h "hatmajd lesz valami de legalabb megdonti a rendszert"
"utaztatta at" pont leszarom amig nem itt telepedik le. nem sok keseleses tamadasrol hallok magyarorszagon, bezzeg a fenyes nyugat... mikor keselt utoljara magyarorszagon bevandorlo hatteru ember? (es ez nem uszitas nyilvan koztuk is vannak bekes normalis emberek pont ezert kene ellorizni a dolgokat...)
De ha tudsz mutatni valami hasonlót MP-től, hogy így meg úgy nyomatja, hogy mekkora hívő, igazat adok.
igevers van a végén.
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... 7QqLiDsBKl
ugyanez
tobbet nem keresek vissza parszor meg lattam ilyet, nem tetszik hogy a Bibliabol odavago igeverseket kontextus nelkul hasznalja ha neki tetszik.