Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Kit adnák el inkább?

A szavazás 2025. február 16., vasárnap 11:41-kor befejeződött.

Rodrygot
14
20%
Viniciust
56
80%

Szavazatok száma: 70

ferni

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 10., kedd 19:38

kiserik írta: Tavaly Vini kihagyott vagy 10-12 meccset. Mindent elárul, hogy az emberek ezután is várják, hogy bal oldalon legyen Rodrygo, annyira alkotott maradandót :lol: Kicsit direktebb, jobban cselező, de gyengébben lövő Asensio.
Rodrygo minimum egy szinttel van Asensio felett, nem is értem az összehasonlítást.

Megint az megy, hogy nem becsüljük a saját játékosainkat, miközben az átigazolási piacon sincs alternatíva a helyén.

Nem azt mondom, hogy egy Prime Robben vagy Prime Salah az emberünk, de úgy beszéltek, mintha nem tudna focizni.

Itt Vininek meg Bappénak kéne plusz egy fokozatot felkapcsolni, Rodrygo pl sokkal jobb, mikor van normális játékunk, pont ezért szenved, mert folyamat csináljuk a semmit, egyedül meg ritkán tudja a jobboldalt megoldani főleg, hogy mindent is a baloson csinálunk.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 10., kedd 16:52

Tavaly Vini kihagyott vagy 10-12 meccset. Mindent elárul, hogy az emberek ezután is várják, hogy bal oldalon legyen Rodrygo, annyira alkotott maradandót :lol: Kicsit direktebb, jobban cselező, de gyengébben lövő Asensio.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 10., kedd 16:15

R. Carlos írta: Mindig Asensioval hasonlítják össze, de én szerintem egy kicsit más kaliber ő.
A helyzetüket hasonlítottam össze, bár Asensio sosem volt alapember, ez igaz. De 2017-ben ugyanúgy nem gondolta volna senki a spanyolról, hogy egyszer ingyen fog eligazolni a PSG-be.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. szeptember 10., kedd 15:52

nuevo_ericco írta:
R. Carlos írta: Én nem szeretem a beszürkült játékát, de azért na azt el kell ismerni, hogy az utóbbi 2 BL címünknél, ha nem is a legfontosabb láncszeme volt a csapatnak, de minimum egy nagyon fontos eleme. Nem hiába nem akarják elengedni innen. Az más kérdés, hogy a jobb oldalt lehet, hogy jobban tudná játszani Güler vagy Brahim.
Én sem örülnék neki, de nem lepődnék meg, ha a környezete addig maszírozná az egoját, amíg meg nem elégeli, és eligazol. Mégis mi más hozná ki belőle, hogy nyilvánosan elmondja, mennyire nem tetszik neki ez az Aranylabda dolog? Kár lenne, mert technikailag, labdaérzékben top, és könnyen megfogalmazódhat benne, hogy azért nem tartják őt legfelsőbb polcnak, mert a jobb oldalon kell játszania. A jó hír, ha megy, nem két zacskó szotyit fogunk érte kapni. Habár 2017 környékén Asensiorol sem gondoltam volna, hogy ingyen megy.
Mindig Asensioval hasonlítják össze, de én szerintem egy kicsit más kaliber ő. Asensio fontos meccseken sokszor sült fel - nem hiába neveztük alibiembernek -, illetve a sérülése után nem is ért sokat mint játékos (kivéve a 2021/22-es szezonban, amikor a bajnokságot szépen hozta Benzemáékkal, amúgy egy csere kaliber maradt). Rodrygo azért többet letett nálam az asztalra, és szerintem más csapatban is meg fogja állni a helyét, nem fog a süllyesztőben eltűnni, ha elmegy. Érdekes lenne számomra, ha valami oknál fogva átkerülne hosszabb távra a balszélre. Nem vagyok benne biztos, hogy a teljesítmény ennyire "halovány" lenne, ráadásul még a jobb szélen így is a szűk elitbe tartozik a jelenlegi jobbszélsők között.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 9., hétfő 20:01

R. Carlos írta: Én nem szeretem a beszürkült játékát, de azért na azt el kell ismerni, hogy az utóbbi 2 BL címünknél, ha nem is a legfontosabb láncszeme volt a csapatnak, de minimum egy nagyon fontos eleme. Nem hiába nem akarják elengedni innen. Az más kérdés, hogy a jobb oldalt lehet, hogy jobban tudná játszani Güler vagy Brahim.
Én sem örülnék neki, de nem lepődnék meg, ha a környezete addig maszírozná az egoját, amíg meg nem elégeli, és eligazol. Mégis mi más hozná ki belőle, hogy nyilvánosan elmondja, mennyire nem tetszik neki ez az Aranylabda dolog? Kár lenne, mert technikailag, labdaérzékben top, és könnyen megfogalmazódhat benne, hogy azért nem tartják őt legfelsőbb polcnak, mert a jobb oldalon kell játszania. A jó hír, ha megy, nem két zacskó szotyit fogunk érte kapni. Habár 2017 környékén Asensiorol sem gondoltam volna, hogy ingyen megy.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. szeptember 9., hétfő 17:15

Én nem szeretem a beszürkült játékát, de azért na azt el kell ismerni, hogy az utóbbi 2 BL címünknél, ha nem is a legfontosabb láncszeme volt a csapatnak, de minimum egy nagyon fontos eleme. Nem hiába nem akarják elengedni innen. Az más kérdés, hogy a jobb oldalt lehet, hogy jobban tudná játszani Güler vagy Brahim.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 9., hétfő 16:19

cart írta: Ilyen szürke figura mint Rodrygo semelyik csapatban nem lesz kirakat ember, mégha tudás alapján oda is férne a legtöbb helyen.
Liverpoolban vagy Arsenalban nem is kell rivaldafenyben lenni. Oda pont illene, jo is lehetne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. szeptember 9., hétfő 16:14

Ilyen szürke figura mint Rodrygo semelyik csapatban nem lesz kirakat ember, mégha tudás alapján oda is férne a legtöbb helyen.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 9., hétfő 14:58

Nem hibátlan, de nagyon gyatra a kínálat ott, így is top5 jobbszélső kérdés nélkül, hiába egyértelműen nem a posztján játszik.

17 gól, 9 gólpassz nem egy annyira rossz stat.
Ezt megelőző szezonban 19-11.

23 éves még mindig az a vicc.

Vagy robbantani kell Sakáért vagy átállni jobbszélső nélküli játékra vagy Gülernek kéne robbantani a egyet.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 13:02

nuevo_ericco írta: Nem csodálkoznék, ha év végén lépne valahova, ahol reményei szerint tobb rivaldafénye lenne, bal oldalon játszhatna, stb. Az utóbbi napok, hetek hírei alapján nagyon nincs kibékülve azzal, hogy egy polccal lejjebb datálják, mint a másik hármat.
Hogy a sajto mit ir, lenyegtelen. Akkor van baj, ha a jatekos a klubon belul is erzi ezt.

Minden eddigi nyilatkozata remelhetoleg csak a sajtonak szolt..vagy most pl az Aranylabda kapcsan a donteshozoknak.

Szerintem fontos eleme a keretnek es a versenykepessegunknek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 9., hétfő 12:38

Meg azert most megneztem, Joselunak is annyi bajnoki golja volt tavaly mint neki. Aztan pedig Rodrygo vegig tolta az egészet, mig Joselu egy 34 eves beugro ember volt. Szóval rajta all, be kell rugni a helyzeteket, meg nem kell meccsekre eltűnni a pályán. Ezeken o tud csak változtatni. Aztán ha ez meg van,es 10 gol helyett lesz neki 18-20 ,akkor gondolom megkapja az elismerést is jobban.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 9., hétfő 12:14

nuevo_ericco írta: Nem csodálkoznék, ha év végén lépne valahova, ahol reményei szerint tobb rivaldafénye lenne, bal oldalon játszhatna, stb. Az utóbbi napok, hetek hírei alapján nagyon nincs kibékülve azzal, hogy egy polccal lejjebb datálják, mint a másik hármat.
Oszinten, nala kategoriakkal jobb jatekosoknak is csak lefele vezetett az ut, amikor leleptek innen, mind egyenileg, mind cimekben. Hajra.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 9., hétfő 12:04

Rodrygo: “I want to win all the titles that I have already won several times”.

“Real Madrid is the best club in the world and that is what motivates me, to be at the level of the best club in the world every day”.

“That is why I get up every day to train and to be better”.

“I was upset when I saw they didn’t include me in Ballon d’Or nominees”.

“I think I deserved it. I don’t want to belittle the players who are there, but I think I had a place”.

“It was a surprise... but there is not much I can do, I don’t make decisions”.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 9., hétfő 11:24

Hát jó,de tavaly is milyen hullámzó volt. Hetekig mindent kihagyott meg rosszul oldott meg. Alig birt gólt lőni sokaig.Mig Bellingham ősszel,Juni meg tavasszal volt brutal formában végig. Ezen nem kell csodálkozni. Ügyes játékos meg minden, de a várt szint lépés,amit remeltunk sokan azutan,hogy fix kezdo lett ,nem jott (meg) el.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 9., hétfő 11:17

Nem csodálkoznék, ha év végén lépne valahova, ahol reményei szerint tobb rivaldafénye lenne, bal oldalon játszhatna, stb. Az utóbbi napok, hetek hírei alapján nagyon nincs kibékülve azzal, hogy egy polccal lejjebb datálják, mint a másik hármat.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 5., csütörtök 19:30

Yazid írta: Rendben van technikailag sose ez volt a baj vele.
Sőt, inkább top3 az a technika manapság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. szeptember 5., csütörtök 19:17

Rendben van technikailag sose ez volt a baj vele.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 5., csütörtök 17:26

ELSiete írta:
És utána mennyire egy sz.r passz jött tőle... :kivagyhe:
nem ez a szitu volt, az meg szebb volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. szeptember 5., csütörtök 8:04

És utána mennyire egy sz.r passz jött tőle... :kivagyhe:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 5., csütörtök 6:23

Bbeno. Annyira tudtam :lol: csak sosem jutott eszembe a név.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: