Mondjuk az is igaz,erre nem is gondoltamnzooli93 írta: Jo de megkapjuk melle a Balazs/Mónika/Győzike összest is![]()

HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 9., hétfő 13:02
Mondjuk az is igaz,erre nem is gondoltamnzooli93 írta: Jo de megkapjuk melle a Balazs/Mónika/Győzike összest is![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 9., hétfő 12:56
HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 9., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 8:08
Köszi! Mar csak az a bajom, hogy a vidaa storeban nincs rtl+ appnzooli93 írta: Amugy ez sokszor tvs közvetítésnel is benne van. Eredmenyeknel mar villog a piros nagy esely felirat,mikozben a tv meg a tamadas elején tart.
Amugy 1-2 selejtezobe beleneztem,hogy milyen a felület,de nem volt csúszás a meccseknel. Max annyi, amennyi a tvs közvetítésnel is szokott lenni.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 9., hétfő 7:21
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. szeptember 9., hétfő 7:11
Te is előre tudod, hogy jön a gól?Realista24 írta: Nekem a legfontosabb kerdesem, hogy mi lesz a gyorsabb, az eredmenyek.com vagy a stream?
Mivel stream, ez is 5-10-20-30 mp-es kesesben lesz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 7:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 9., hétfő 0:31
Dehát kb ezt csinálják amit írsz.Halfkey írta: Biztos nem fogok fizetni úgy hogy azt sem tudom mihez kell mihez nem. Sokkal egyszerűbb lenne és én valszeg többet is fizetnék összesítve ha mondjuk 500 forint lenne egy adott meccs, megkapnám a felvételt is ha mégsem tudom végig nézni, és valami egyszerű kezelőfelületű appon tvn/mobilon menne ez.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 9., hétfő 0:03
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 8., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 8., vasárnap 23:24
Az Rtl+ active biztos nem lesz elég, azzal eleve kevés tartalom elérhető, sorozatok első részei, vagy nehany kiválasztott adásuk csak pár napig. Semmire nem jó, csak beléphetsz a felületre meg belenézhetsz pár dologba.Dupla D írta:honnan ez az infó? Nem találom ezt így leírva sehol, hogy RTL+ Active nem elég a BL-hez.balaton10 írta:
Elo kell fizetni, es talan jobb is mostanaban, mert emelik majd az arat. Ugyhogy eves mindenkepp.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 8., vasárnap 23:07
honnan ez az infó? Nem találom ezt így leírva sehol, hogy RTL+ Active nem elég a BL-hez.balaton10 írta:Elo kell fizetni, es talan jobb is mostanaban, mert emelik majd az arat. Ugyhogy eves mindenkepp.Babinho írta: Tehát az rtl+ active nem elég? Kell az éves/havi?
Most akkor van értelme az eves 15K előfizetésnek?
Kelleni fog ez a real meccsekhez?
HozzászólásSzerző: balaton10 » 2024. szeptember 8., vasárnap 20:13
Elo kell fizetni, es talan jobb is mostanaban, mert emelik majd az arat. Ugyhogy eves mindenkepp.Babinho írta: Tehát az rtl+ active nem elég? Kell az éves/havi?
Most akkor van értelme az eves 15K előfizetésnek?
Kelleni fog ez a real meccsekhez?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. szeptember 8., vasárnap 16:33
HozzászólásSzerző: balaton10 » 2024. szeptember 8., vasárnap 16:22
En ugy lattam hogy csak a sport tv-k szerepelnek az elo adasok kozott amik ugye kozvetitenek par meccset. Magat az rtl-t es a tarsadoit is lehet eloben nezni, csak ugye ott meg nem lesznek meccsek. Ezert kell az rtl+ elofizetes, ami meg ugye jar a direct one-hoz, csakhogy az meg egy olyan csomag ami nem ad hozzaferest az elo kozvetitesek nezesehez. Magyarul elo kell fizetni az rtl+-ra, es akkor egy haztartason belul 2 eszkozzel lehet eloben meccseket nezni.ikarus93 írta: Akinek Direct Oneja van az fogja tudni nézni a BLt?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 8., vasárnap 16:09
Közben elintéztem. Megújítottam a díjcsomagot így kapok 2 új boxot. Ugyanaz az előfizu 100Ft-al drágább az új boxokkal.(IPTV M csomag volt amúgy)dzsi91 írta: Na hát megnéztem az én boxom az még a régi fajta és semmilyen alkalmazást nem tudok rá letölteni, ilyen default appok vannak rajta időjárás email meg euro arfolyam azt ennyi.2-3 éve lett bekötve ha felhívom őket, hogy hozzanak ki új fajtát kicserélik ingyé az összeset?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 8., vasárnap 16:07
Nézd meg milyen csomagban vagy, ha S-nél nagyobb akkor úgy nézem kb az összes szolgaltatónál el kéne tud érni az RTL+t a csomag részeként. Szóval akkor igen, ki kéne cseréljék ha régi a box.dzsi91 írta: Na hát megnéztem az én boxom az még a régi fajta és semmilyen alkalmazást nem tudok rá letölteni, ilyen default appok vannak rajta időjárás email meg euro arfolyam azt ennyi.2-3 éve lett bekötve ha felhívom őket, hogy hozzanak ki új fajtát kicserélik ingyé az összeset?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. szeptember 8., vasárnap 16:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 8., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 8., vasárnap 14:28
Köszi akkor este megnézem.Pad'em írta:Tv szolgáltatódnál kell legyen RTL+. Nekem a vodafone ad a tévécsomagjához, így ott van alapból ha a menübe bemegyek az RTL+/tv2 play/hbo max stb. De Telekomnál is benne van a csomagokban, yettelnél is.dzsi91 írta: A legnagyobb gond, hogy a buzi rtl alkalmazás nincs samsung tv-re ipadről meg nem engedi tükrözni semmilyen tv-re a szaros applikációjukat. Szóval vagy végigvezetek egy hdmi kábelt pcről tv-re vagy nézhetem monitoron vagy ipaden a meccseket úgy, hogy van előfizetésem. hát a kurvaanyjukat.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem