1madridista írta:
Nem veletlenul hoztam magyarperetes peldat o is kb mindennap felkop es alaall megsincs vilagmeretu felhaborodas. O meg nem tud torvenyt modositani de a kepmutato patkany viselkedesminta ugyanaz (meg pl cseh katalin mikor korrupcio miatt kampanyolnak h ne kapjuk meg az eus pénzt mikozben ok is az eus penzeket lopjak... aki meg nem tudja nezzen utana cseh katalin korrupcios botrany...) utolso alszentseg de itt a forumon nem ment a visitas ezekkel kapcsolatban...
Szerintem is gaz az ugy, en a helyeben kussoltam volna es eltakarodtam volna az egyhaz kozelebol de a kettos merce nagyon zavar.
Imádom, hogy te forrást sose hozol, csak odalököd, hogy "nézz utána"

Ha érdekel utánanéztem, origós cikkeket találtam, amiben nem volt semmilyen forrásmegjelölés. Azt már nem volt kedvem kikeresni, hogy közöltek-e róla helyreigazást, amiben leírják, hogy az egész igazából hazugság volt

mint ahogy az lenni szokott általában.
MP-nél mire gondolsz, hogy "minden nap felköp, és alááll"?
1madridista írta:
Ettol meg parasztvakitas h a vonatot eloreengedtek azert mert a sajto varta mpt a palyaudvaron... tiszta fidesz propaganda modszerek...
Te nem ebben az országban élsz?

olyan szinten központosítva van minden, hogyha szembehelyezkedsz a NER-rel, akkor simán kirúgnak állami cégtől is. Abszolút nem ördögtől való dolog az az elképzelés, hogy kiemelten figyeltek erre a vonatra felsőbb utasításra.