Edző és vezetőség
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Edző és vezetőség
A ZZ válogatot tdologgal egyetértek. Vagy a Real padja vagy az, neki minden más egy visszalépés.
Szerintem sem tud Xabi olyan szezont hozni amiért le kellene mondani róla. Megmutatta tavaly, hogy taktikailag bőven készenáll a modern top focira. Ehhez nyilván játékosok is kellenek, hogy valóban a toppon maradjon a lever. Azt is bizonyította, hogy a csapatában megvan a soha nem adom fel mentalitás, ami nélkül igazából itt el sem kell kezdeni a munkát. Alapból úgy gondolom, hogy ez Carlo utolsó ééve, nem nálunk, hanem mint edző. Nem fog Ő már elmenni egy gyengébb csapathoz, nem lesz még egy everton kör. Fejezze be az edzősködést és maradjon a Real Madrid kötelékében mert Ő már ide tartozik.
Szerintem sem tud Xabi olyan szezont hozni amiért le kellene mondani róla. Megmutatta tavaly, hogy taktikailag bőven készenáll a modern top focira. Ehhez nyilván játékosok is kellenek, hogy valóban a toppon maradjon a lever. Azt is bizonyította, hogy a csapatában megvan a soha nem adom fel mentalitás, ami nélkül igazából itt el sem kell kezdeni a munkát. Alapból úgy gondolom, hogy ez Carlo utolsó ééve, nem nálunk, hanem mint edző. Nem fog Ő már elmenni egy gyengébb csapathoz, nem lesz még egy everton kör. Fejezze be az edzősködést és maradjon a Real Madrid kötelékében mert Ő már ide tartozik.
Azért az edzősködés is rengeteg lemondással jár.realistahuni írta: ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
Folyamat edzőközpontban van, vagy utazik meccsre valahova, ezen kattog az agya 0-24ben stb stb.
Picit nyugodtabb otthon a családdal élvezni az életet...

ZZ kipörgette elég hamar a klubfutball részét az edzősködésnek...

2016 január 4.
Kinevezték.
2018 május 26.
BL tripla....

874 nap...

Én fix francia válogatott edző lennék a helyében.
Csinálok is valamit, világ legjobb kerete van alatta stb.
Legutóbbi két nagy tornát fix nyerték volna, ha nem az az idióta ül a padon, hanem egy ZZ például.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hat meg o az egyetlen ember az egesz galaxisban, aki lenyegeben sajat maga donti el, hogy akar-e es leul-e a Real Madrid padjara. Neki egy dontes, nem pedig lehetoseg.
Azt csinal, amit akar. Legnagyobb forma.
Azt csinal, amit akar. Legnagyobb forma.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szerintem meg amilyen onfeju pont nem erdekli semmi, eli az eletet vigan es azt csinalja, amihez tenyleg kedve van. Nekem adja.realistahuni írta: ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
semmi olyan ok nem látszik, ami miatt Xabit nem kéne hozniYazid írta: Abban biztos vagyok carlo nyugdíjba megy szezon vegen, plusz xabi szerintem már közel sem olyan biztos, hogy jön, plane ha döcögősen zárja a levernél.

nálam teljesen független a mostani Leverkusenes szereplésétől..
tavalyi szezonban már bizonyított minden tekintetben
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
Egyáltalán nem tudnám elképzelni Rault a padon. Xabi vagy Zizou, de majd csak ha eljön az ideje, addig is Carlo, folytassa kérem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Megérzés vagy inkább nevezzük személyes szimpátiának. Mindig is a legnagyobb kedvencem volt, úgyhogy elfogult vagyok. De nyilván Xabi-nak is örülnék. (viszont Zidane-t nem hoznám vissza semmiképpen)ram8nes írta:Mi szól mellette, ami miatt Xabi előtt van nálad?Blanco88 írta:
Én biztos Raúlnak adnám meg a bizalmat.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
-
Mi szól mellette, ami miatt Xabi előtt van nálad?Blanco88 írta:Én biztos Raúlnak adnám meg a bizalmat._Bushido_ írta: Xabi lenne a tökéletes jelölt.
B opció Zidane vissza.
Mas nem nagyon jön képbe szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Én biztos Raúlnak adnám meg a bizalmat._Bushido_ írta: Xabi lenne a tökéletes jelölt.
B opció Zidane vissza.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Xabi lenne a tökéletes jelölt.
B opció Zidane vissza.
B opció Zidane vissza.
Abban biztos vagyok carlo nyugdíjba megy szezon vegen, plusz xabi szerintem már közel sem olyan biztos, hogy jön, plane ha döcögősen zárja a levernél.Pad'em írta: Ramón Álvarez szerint Carlónak van egy jó ajánlata a szaudiaktól, amit fontolgat. Továbbra is Xabit látjuk ideális utódjának.
- Pad'em
Ramón Álvarez szerint Carlónak van egy jó ajánlata a szaudiaktól, amit fontolgat. Továbbra is Xabit látjuk ideális utódjának.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Amikor Perez és Kim Kardashian találkozik... 
A DON....
https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... l0oMQ&s=19

A DON....

https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... l0oMQ&s=19
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
A bundesliga legjobb jatekosa volt.kiserik írta:Egyértelműen a fiatal tehetség.Realista24 írta:
Jude melyik kategória?
O mar akkor tobb volt,mint fiatal tehetseg. A vetelara is mutatja.
Amikor a BVB igazolta le,na akkor meg lehetett “csak” egy fiatal tehetseg.
Nalam o mar egy fiatal sztar volt,amikor leigazolta a Real.
( Semmit nem vesz el senkinek az erdemebol.)
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Szerintem pont az volt a kulcs hogy sok olyat igazoltunk akik bár valóban fiatalok, de már bizonyított játékosok is. Jude, Tschou, Camavinga szerintem ilyen kategória. Nálam a braziljaink azok akik klasszikus nyers tehetségek voltak - meg Arda, de ő még nem futott be ugye.
Egyértelműen a fiatal tehetség.Realista24 írta:Jude melyik kategória?kiserik írta: Én kiemelném A STÁB-ot. Így nagybetűvel: A STÁB. Felépítették a világ egyik legerősebb keretét 1 galaktikus (Mbappe) és 3 olyan igazolással, akik kész, jó játékosként érkeztek (Modric, Tbo és Rudi). A többiek mind fiatal tehetségként érkeztek a klubhoz (vagy saját nevelések) és lettek mára a világ legjobbjai. Na ez a szakmai munka bassza meg![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jude melyik kategória?kiserik írta: Én kiemelném A STÁB-ot. Így nagybetűvel: A STÁB. Felépítették a világ egyik legerősebb keretét 1 galaktikus (Mbappe) és 3 olyan igazolással, akik kész, jó játékosként érkeztek (Modric, Tbo és Rudi). A többiek mind fiatal tehetségként érkeztek a klubhoz (vagy saját nevelések) és lettek mára a világ legjobbjai. Na ez a szakmai munka bassza meg![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én kiemelném A STÁB-ot. Így nagybetűvel: A STÁB. Felépítették a világ egyik legerősebb keretét 1 galaktikus (Mbappe) és 3 olyan igazolással, akik kész, jó játékosként érkeztek (Modric, Tbo és Rudi). A többiek mind fiatal tehetségként érkeztek a klubhoz (vagy saját nevelések) és lettek mára a világ legjobbjai. Na ez a szakmai munka bassza meg

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5