BlahaRemy írta: Budapesten, 7-8 fos szuletesnapi osszejovetelre milyen helyszint ajanlotok?
Trofeat felirtam mar, mint opcio.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 11., szerda 10:52
BlahaRemy írta: Budapesten, 7-8 fos szuletesnapi osszejovetelre milyen helyszint ajanlotok?
Trofeat felirtam mar, mint opcio.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 11., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. szeptember 7., szombat 13:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. szeptember 6., péntek 21:58
Foci előtt egy 45-60 perc felsőtest durrantás, aztán repülnek a védők mint a kartonbábuk.hehetheoriginal írta: az a buziknak valo, meg akiknek nincs labdaerzekuk![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. szeptember 6., péntek 21:09
Nem merek Apple témában írni, mert R24, meg Hehe szétszednek megintCaraway írta:Jo neked. Nekem apple watch series 8 om van, kb 2 napot bir aztan rakhatom toltore.h3x0r írta:
En legtobbszor az idot nezem rajta meg 1-1 ertesitesnel rapillantok, hogy erdemes elovenni a telefont vagy sem. Azt is szeretem, hogy orankent baszogat, hogy mostmar alljak fel mozogni (inni). A lepesszamot egesz jol meri, parszor parhuzamosan szamoltam, 1-2%-nyi az elteres. Van meg par funkcioja, de azokat telefonrol neha gyorsabb elerni.
Szoval azt megertem, ha valaki szerint ennyi funkcio keves vagy nem hasznalja ki oket. De a toltessel mi az olyan nagy macera? Huawei watch gt 2 pro-m van (csaladban van gt 3 pro is) legalabb 1 hetig siman birja mindketto, zuhanyzas elott leveszem, rateszem a toltoro, mire befejezem, szinte fel is van toltve.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. szeptember 6., péntek 19:56
Jo neked. Nekem apple watch series 8 om van, kb 2 napot bir aztan rakhatom toltore.h3x0r írta:En legtobbszor az idot nezem rajta meg 1-1 ertesitesnel rapillantok, hogy erdemes elovenni a telefont vagy sem. Azt is szeretem, hogy orankent baszogat, hogy mostmar alljak fel mozogni (inni). A lepesszamot egesz jol meri, parszor parhuzamosan szamoltamHalfkey írta: Nekem volt okosórám, és amúgy szerintem pont ez vele a baj.
Minden funkció ‘Ha már van okosórám lehet így is’ funkció volt, semmihez nem kellett igazán, tölteni meg macera az ezredik készüléket is. Szóval a fiókban pihen., 1-2%-nyi az elteres. Van meg par funkcioja, de azokat telefonrol neha gyorsabb elerni.
Szoval azt megertem, ha valaki szerint ennyi funkcio keves vagy nem hasznalja ki oket. De a toltessel mi az olyan nagy macera? Huawei watch gt 2 pro-m van (csaladban van gt 3 pro is) legalabb 1 hetig siman birja mindketto, zuhanyzas elott leveszem, rateszem a toltoro, mire befejezem, szinte fel is van toltve.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 6., péntek 19:51
2022 decembere óta nem ittam.kiserik írta:Csináld azt, amit az orvosok nagy része...Nika91127 írta:
Dobhatod, megnézném
Van amúgy kettleballom, lábsúlyok, ilyen apróságok, de tényleg a fő baj az, h mire lenne "énidő", kifingok.
IGYÁL!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. szeptember 6., péntek 19:44
Instán (ha van) kövesd be @kettlebellgrant-et, nagyon jó videókat és edzésprogramokat oszt meg, amit max 30 perc alatt meg tudsz csinálni. Bele kell tanulni a technikába, az kicsit nehezebb, meg kell venni pár bellt, de cserébe tökre élvezhető és funkcionális.Nika91127 írta:Dobhatod, megnéznémBlancoMark írta:
Marmint arra gondoltam, hogy nem te vagy a prioritas magadnak, de ennek ellenere magadra is szansz nemi idot, meg ha keveske is.
Ha ennyire ido szukeben vagy akkor talan mukodokepes otlet lehet valamifele otthoni gepet beszerezni. Nem kell idot pazarolni utazgatassal vagy esetleg kint esoben/fagyban mozogni, csak egy kis napi 15-20 perces pulzusemelkedes meg izzadas nem jon rosszul.![]()
Izomerositesre meg ha erdekel akkor tudok kuldeni egy egesz kis fasza otthoni edzesprogramot, semmifele gep nem kell hozza. En anno Covid idejen toltam, a vilagot nem fogja megvaltani de arra jo, hogy jobban erezd magad es kicsit karbantartson viszonylag rovid edzesekkel.
Van amúgy kettleballom, lábsúlyok, ilyen apróságok, de tényleg a fő baj az, h mire lenne "énidő", kifingok.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 6., péntek 19:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 6., péntek 19:34
Csináld azt, amit az orvosok nagy része...Nika91127 írta:Dobhatod, megnéznémBlancoMark írta:
Marmint arra gondoltam, hogy nem te vagy a prioritas magadnak, de ennek ellenere magadra is szansz nemi idot, meg ha keveske is.
Ha ennyire ido szukeben vagy akkor talan mukodokepes otlet lehet valamifele otthoni gepet beszerezni. Nem kell idot pazarolni utazgatassal vagy esetleg kint esoben/fagyban mozogni, csak egy kis napi 15-20 perces pulzusemelkedes meg izzadas nem jon rosszul.![]()
Izomerositesre meg ha erdekel akkor tudok kuldeni egy egesz kis fasza otthoni edzesprogramot, semmifele gep nem kell hozza. En anno Covid idejen toltam, a vilagot nem fogja megvaltani de arra jo, hogy jobban erezd magad es kicsit karbantartson viszonylag rovid edzesekkel.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 6., péntek 19:26
Dobhatod, megnéznémBlancoMark írta:Marmint arra gondoltam, hogy nem te vagy a prioritas magadnak, de ennek ellenere magadra is szansz nemi idot, meg ha keveske is.Nika91127 írta:
Mármint?
Elég sok a meló, hétvégék se szabadok, a hétközbeni beosztás is változó. Ha végre hazaesek és nem bent dekkolok, a gyerekekkel vagyok. A munka fizikálisan is kimerítő, 15-20 kgos ólomkötenyben, bedunsztolva erőtkifejteni órákon át. Csak arra van erőm a nap végén, hogy üljek/feküdjek. Futni sajnos a térdeim miatt nem tudok. Este mire végzek az altatással (fél9-9), maradna a konditerem, de az sose volt az én asztalom.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 6., péntek 19:23
Marmint arra gondoltam, hogy nem te vagy a prioritas magadnak, de ennek ellenere magadra is szansz nemi idot, meg ha keveske is.Nika91127 írta:Mármint?BlancoMark írta:
A ketto feltetlen kizarja egymast?![]()
Elég sok a meló, hétvégék se szabadok, a hétközbeni beosztás is változó. Ha végre hazaesek és nem bent dekkolok, a gyerekekkel vagyok. A munka fizikálisan is kimerítő, 15-20 kgos ólomkötenyben, bedunsztolva erőtkifejteni órákon át. Csak arra van erőm a nap végén, hogy üljek/feküdjek. Futni sajnos a térdeim miatt nem tudok. Este mire végzek az altatással (fél9-9), maradna a konditerem, de az sose volt az én asztalom.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 6., péntek 19:09
az a buziknak valo, meg akiknek nincs labdaerzekukmaradna a konditerem, de az sose volt az én asztalom.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 6., péntek 19:05
Mármint?BlancoMark írta:A ketto feltetlen kizarja egymast?Nika91127 írta: Irigykedem srácok, hogy ennyire tudtok erre figyelni/van időtök magatokra. Én sajnos(?) magam rakom az utolsó helyre, minden más előbbre való.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 6., péntek 19:00
A ketto feltetlen kizarja egymast?Nika91127 írta: Irigykedem srácok, hogy ennyire tudtok erre figyelni/van időtök magatokra. Én sajnos(?) magam rakom az utolsó helyre, minden más előbbre való.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 6., péntek 19:00
En legtobbszor az idot nezem rajta meg 1-1 ertesitesnel rapillantok, hogy erdemes elovenni a telefont vagy sem. Azt is szeretem, hogy orankent baszogat, hogy mostmar alljak fel mozogni (inni). A lepesszamot egesz jol meri, parszor parhuzamosan szamoltamHalfkey írta: Nekem volt okosórám, és amúgy szerintem pont ez vele a baj.
Minden funkció ‘Ha már van okosórám lehet így is’ funkció volt, semmihez nem kellett igazán, tölteni meg macera az ezredik készüléket is. Szóval a fiókban pihen.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 6., péntek 18:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 6., péntek 17:32
Igazából évente/kétévente amúgy is ajánlott prevenció végett.filatáska írta: Elhiszem, hogy pontatlanul mér, nem is erre alapoznék, csak támpontnak gondoltam + motiváló látni az eredményeket.![]()
Heti 3 súlyzós egész testes edzés fokozatos terheléssel 2-3 hónapig, hogy az izületeim ne basszam szét.
Heti 3 has + vádli edzés, utána 20-40 perc kardió.
Voltam dietetikusnál, teljes részletes testkompozíció mérés + iránymutatás.
Realista, a vérképből milyen hasznos dolgot tudhatok meg? Nagyon ajánlott megcsinálnom?![]()
Étrendem az patika lesz grammra számolva fehérjét, szénhidrátot, zsírokat. Zöldség alap.
Napi 6 étkezés. Egyenletesen elosztva a napi adagom.
Edzés után 100 % Whey Potein shake + Vitargo.
Napi 7 g BCAA + 11 g Glutamin.
Multivitamin, kiegészítve C-vitamin, D-vitamin, magnézium, B-vitamin, Omega 3-6-9 komplex, izületvédő + lenmagolaj.
Vacsorára túró vagy cottage cheese.
Lefekvés előtt Kazein fehérjepor.
Nagyjából ennyi. Mondom, nem erre alapoznék, végül úgyis a mérleg és a tükör lesz az, ami nem hazudik.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. szeptember 6., péntek 17:19
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 6., péntek 14:12
Ha elfogadsz egy tanácsot (csak mert ki***ott sok km van mögöttem és szeretnék okoskodniSanti írta:
Én pl most azt csinálom, hogy az 5km futásomon fejlődjek pár mp-t pace-ben minden km-en, hogy nagyjából kiegyensúlyozott legyenek a idők/km az egész futás alatt. Pl hogy ne legyen az első km fél perccel jobb, mint az utolsó, a végeredménye meg ugyanaz, hanem legyen a tempó végig konzisztens. Ebben meg nagy segítség az okosóra, hogy ezt mérem és követem.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem