Persze nem fogjuk egymást meggyőzni, már azért is linkeltem a srácot, aki "kicsit" jobban ért hozzá, mint én, hogy hátha akkor elfogadod.Realista24 írta:Felesleges errol "vitaznunk", mert nem tudlak meggyozni, te pedig engem nem.Santi írta:
De mérnek, TheQuantifiedScientist egész csatornája kb erről szól, érdemes nézegetni.
Mai okosórák az alap egészségügyi dolgokban már nagyon pontosak. Nyilván egy vércukorszint az kamu.
A mondandom lenyege viszont inkabb az, hogy az embere tudja sajat maga, hogy mi jo es mi rossz a testenek, legyen az kaja, sport, barmi...es ehhez nincs szukseg okosorara.
Mondjuk ha valaki eletmodvaltast akar inditani, rogton azzal kezdenek, hogy vervetel es tarsai, hogy megtudja belole mi van belul, amit sem ora, sem erzesek nem tudnak megmondani.
Emesztes legyen mellette rendben, aztan bele lehet csapni a lecsoba egy, az ertekekhez igazitott etrenddel es aktivitasokkal, mint munka, pihenes, alvas, sport.
A mondandód lényegében ebben a posztban viszont egyet értünk és meg is +1ezem.

Az okosóra az igazából csak egy tracker. Kielemezheted a napjaidat, mérheted mit csinálsz, az alapján folyamatosan fejlődhetsz stb.
Én pl most azt csinálom, hogy az 5km futásomon fejlődjek pár mp-t pace-ben minden km-en, hogy nagyjából kiegyensúlyozott legyenek a idők/km az egész futás alatt. Pl hogy ne legyen az első km fél perccel jobb, mint az utolsó, a végeredménye meg ugyanaz, hanem legyen a tempó végig konzisztens. Ebben meg nagy segítség az okosóra, hogy ezt mérem és követem.