vagy max a vegen, mint pelenel, mikor mar a vedok direkt a sajat labukban esnek el, es direkt kezzel utogetik ki a labdakat, hogy rugdalhassa szamolatlanul a tiziket....
Cristiano Ronaldo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Cristiano Ronaldo
biztosra veszem, hogy nem lesz meg az 1000
vagy max a vegen, mint pelenel, mikor mar a vedok direkt a sajat labukban esnek el, es direkt kezzel utogetik ki a labdakat, hogy rugdalhassa szamolatlanul a tiziket....
thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szerintem nem fog visszavonulni az 1000-ig.
Ha kell a portugál nb2-ben (az még profi szintnek számít) fejezi be 45 évesen, de meg fogja csinálni.
Az egyetlen amit fel lehet neki róni, hogy a válogatottat el kellene már engednie, mert ott tényleg -1 ember már sokszor. A tegnapi az kivétel, eb-t láttuk...
És egyébként senkit nem kellene zavarjon mit csinál az araboknál vagy éppen ha a portugál2-ben fogja befejezni. Szerintem az egyetlen a válogatott a portugálok illetve portugál válogatott szurkolók szempontjából.
Ha kell a portugál nb2-ben (az még profi szintnek számít) fejezi be 45 évesen, de meg fogja csinálni.
Az egyetlen amit fel lehet neki róni, hogy a válogatottat el kellene már engednie, mert ott tényleg -1 ember már sokszor. A tegnapi az kivétel, eb-t láttuk...
És egyébként senkit nem kellene zavarjon mit csinál az araboknál vagy éppen ha a portugál2-ben fogja befejezni. Szerintem az egyetlen a válogatott a portugálok illetve portugál válogatott szurkolók szempontjából.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igy van, te sem latod a meccseket, en sem, megis te itelkezel felette, hogy egy gorcs az ember. Meg is jottunk.Galacticos írta:Portugal valogatottba nezem, de nem hiszem hogy kevesebb teljes meccset lattam tole szaud arabiaba mint te.Realista24 írta: Amugy nezed is a meccseket, vagy csak a 37 mp-es tiktok, x meg yt videokat rola?
Amit en latok, gorcsosseg ide vagy oda, hogy van celj,a van motivacioja, es megy elore, hogy megvalositsa.
Peldamutato a mai takony vilagban.
De akkor nem latjuk ugyanugy, szerintem gorcsosen probal tovabbra is bizonyitani mindenkinek. Pedig mar nincs mit, akit eddig meggyozott azt meggyozte a 900.golja elott is, akit meg eddig nem azt mar ezzel se fogja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Portugal valogatottba nezem, de nem hiszem hogy kevesebb teljes meccset lattam tole szaud arabiaba mint te.Realista24 írta: Amugy nezed is a meccseket, vagy csak a 37 mp-es tiktok, x meg yt videokat rola?
Amit en latok, gorcsosseg ide vagy oda, hogy van celj,a van motivacioja, es megy elore, hogy megvalositsa.
De akkor nem latjuk ugyanugy, szerintem gorcsosen probal tovabbra is bizonyitani mindenkinek. Pedig mar nincs mit, akit eddig meggyozott azt meggyozte a 900.golja elott is, akit meg eddig nem azt mar ezzel se fogja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha valakinek olyan a szemelyisege, hogy minden jatekot, sportot versenynek fog fel, nyerni akar, ha 10 eves, ha 60 eves, az miert baj? Ő ilyen.Galacticos írta:Amiket en latok pont nem a mokazas jon le rola. Teljesen peldaan karrier, neki mar nincs mit bizonyitania ennek ellenere gorcsosebben jatszik mint valaha. Mai napig elmormolja a szabik elott hogy im the best aztan stadionbol ki vagy sorfalba bele. Ez a pali amikor itt volt meg még a juves kaland elejen egy mentalis ero volt egy legyozhetetlen es en ebbol mar csak az erolkodest latom.Realista24 írta: Az araboknal mokazik, rugdalja a golokat, csilliardokat keres. Miert vagy mit engedjen el?
O aki mindent elert amit lehetett mar tenyleg jo kedvuen kene focizgatnia, en nagyon nem ezt latom rajta.
Egyszeruem csak nyerni akar.
Ha leulnel vele sakkozni vagy UNOzni, ott is ilyen lenne valoszinleg, mert nyerni akar.
Ebben semmi rossz nincs. Te gorcsolesnek veszed, ő meg annak, hogy le akar teged vagy barkit gyozni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amugy nezed is a meccseket, vagy csak a 37 mp-es tiktok, x meg yt videokat rola?Galacticos írta:Amiket en latok pont nem a mokazas jon le rola. Teljesen peldaan karrier, neki mar nincs mit bizonyitania ennek ellenere gorcsosebben jatszik mint valaha. Mai napig elmormolja a szabik elott hogy im the best aztan stadionbol ki vagy sorfalba bele. Ez a pali amikor itt volt meg még a juves kaland elejen egy mentalis ero volt egy legyozhetetlen es en ebbol mar csak az erolkodest latom.Realista24 írta: Az araboknal mokazik, rugdalja a golokat, csilliardokat keres. Miert vagy mit engedjen el?
O aki mindent elert amit lehetett mar tenyleg jo kedvuen kene focizgatnia, en nagyon nem ezt latom rajta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Amiket en latok pont nem a mokazas jon le rola. Teljesen peldaan karrier, neki mar nincs mit bizonyitania ennek ellenere gorcsosebben jatszik mint valaha. Mai napig elmormolja a szabik elott hogy im the best aztan stadionbol ki vagy sorfalba bele. Ez a pali amikor itt volt meg még a juves kaland elejen egy mentalis ero volt egy legyozhetetlen es en ebbol mar csak az erolkodest latom.Realista24 írta: Az araboknal mokazik, rugdalja a golokat, csilliardokat keres. Miert vagy mit engedjen el?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az araboknal mokazik, rugdalja a golokat, csilliardokat keres. Miert vagy mit engedjen el?Galacticos írta:Nekem nem faj, amit itt tett azert a mai napig imadom. De ez mar nem o, eszre kene venni hogy rohadtul eljart felette az ido es sokszor mar kellemetlen nezni ahogy erolkodik de mar nem tudja megvalositani a dolgokat.Remy írta:Miert faj nektek az, hogy focizik még?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Nekem nem faj, amit itt tett azert a mai napig imadom. De ez mar nem o, eszre kene venni hogy rohadtul eljart felette az ido es sokszor mar kellemetlen nezni ahogy erolkodik de mar nem tudja megvalositani a dolgokat.Remy írta:Miert faj nektek az, hogy focizik még?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De amugy te meg akik meg azt akarjak, hogy vonuljon mar vissza szerencsetlen, azok ha tegyuk fel holnapra visszavonul, jobban fogtok aludni? Vagy mi tortenik? Miert nem focizhat csori?hehetheoriginal írta: Sztem ez még 4 év, ha az egyre csökkenő tendenciat is belevesszük, es nyilvan a serulest kizarjuk.
Magyarul eselytelen.
Vissza kene vonulni.
Olyan rekordot allithat fel, amit aztan valszeg tenyleg soha senki nem fog megdonteni.
Miert faj nektek az, hogy focizik még?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem ez még 4 év, ha az egyre csökkenő tendenciat is belevesszük, es nyilvan a serulest kizarjuk.
Magyarul eselytelen.
Vissza kene vonulni.
Magyarul eselytelen.
Vissza kene vonulni.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha nem lesz serult es valogatottban is alapember marad vegig, akkor szerintem megcsinalja.
bar meg akkor is kellene egy gol/meccs aranyt hoznia meg kb 2 evig (vagy mondjuk 0.6 gol/meccset ugy 3 evig) de nem ugy nez ki, mint aki visszavonul a kozeljovoben.
bar meg akkor is kellene egy gol/meccs aranyt hoznia meg kb 2 evig (vagy mondjuk 0.6 gol/meccset ugy 3 evig) de nem ugy nez ki, mint aki visszavonul a kozeljovoben.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#APorLa1000
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A hivatalos honlap is posztolta.Otro hito histórico: 900 goles en la carrera profesional de una de las más grandes leyendas del Real Madrid y del fútbol mundial. ¡Felicidades, querido y admirado Cristiano Ronaldo! El Real Madrid y el madridismo siempre orgullosos de ti.
-
Another historic feat: 900 goals in the professional career of one of the biggest legends in the history of Real Madrid and world football. Congratulations, dear and admired Cristiano Ronaldo! Real Madrid and the club’s fans are always proud of you.
Zseni, Legenda.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ügyes, ügyes, ügyes. 900!
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na még 100 van vissza.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kapcsolat:
900!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az egy szezonban lott golok az konnyebben elkepzelheto, ha valaki letol egy serules es pihentetes mentes bl szezont ugy, hogy a 8. hely mogott vegezve 2 extra meccsel jutnak el a dontoig.
de ezt konzisztensen sem haalandnal sem bappenal nem latom 7+ szezonra.
fiatalabbak kozul meg sehol senki, tippre vini meg rodrygo sem fog meg 120 bl golt rugni.
de ezt konzisztensen sem haalandnal sem bappenal nem latom 7+ szezonra.
fiatalabbak kozul meg sehol senki, tippre vini meg rodrygo sem fog meg 120 bl golt rugni.
itt dolt el hogy fixen nem dol meg ez a rekord idenRemy írta: Siman. Sztem mar iden megdol az egy szezonban lott golja.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo