OFF
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: OFF
Én is úgy tudom, hogy nem megbízható az órák által becsült elégetett kcal érték. Én ezeket nem számolom/számolnám bele a napi mennyiségekhez. Fogyáshoz az extra deficit meg mindig jól jön. A TDEE kalkulátorok becslései alapból számolnak valamilyen aktivitás szinttel, szerintem kiindulópontnak ez teljesen jó.
Ahogy cart is írta, nyilván hosszútávon tudja belőni az ember, hogy mekkora bevitelre hogyan reagál a teste az egyéni aktivitása mellett.
Ahogy cart is írta, nyilván hosszútávon tudja belőni az ember, hogy mekkora bevitelre hogyan reagál a teste az egyéni aktivitása mellett.
.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem ezek az orak egy csomo korulmenyt nem tudnak figyelembe venni, es emiatt nagyon csaloka tud egy kaloriaszamitas lenni.Santi írta: A mai okosórák már elég pontosak arra, hogy jó alapként szolgáljanak. Annyira tudnak pontatlanok lenni, hogy 1000 lépést mész, és ő mondjuk 1012-t ír. Vagy 80-as a pulzusod egy profi műszerrel, az órád szerint meg 83. Elhanyagolható.
Ha számolni akarsz az óra értékei alapján, akkor kicsit mindig úgy számolj, hogy ráhagyással férj bele a tervedbe. Pl ha meg akarsz tenni minimum 10ezer lépést naponta és ezt az okosórával akarod mérni, akkor menj mondjuk óra szerinti 10500-at és akkor tuti vagy.
Brutalis differenciak vannak a valosag (ertsd laborkorulmenyek kozott vegzett meresek) es okosora eredmenyek kozott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Felesleges ilyen bonyolult szamitasokat vegezni, ugy is pontatlan lesz a vegen. Minden embernek egyedileg kell kitapasztalnia hogy adott fizikai aktivitas mellett mennyi kaloria bevitel fer bele.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A mai okosórák már elég pontosak arra, hogy jó alapként szolgáljanak. Annyira tudnak pontatlanok lenni, hogy 1000 lépést mész, és ő mondjuk 1012-t ír. Vagy 80-as a pulzusod egy profi műszerrel, az órád szerint meg 83. Elhanyagolható.
Ha számolni akarsz az óra értékei alapján, akkor kicsit mindig úgy számolj, hogy ráhagyással férj bele a tervedbe. Pl ha meg akarsz tenni minimum 10ezer lépést naponta és ezt az okosórával akarod mérni, akkor menj mondjuk óra szerinti 10500-at és akkor tuti vagy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy a kaloria bevitelt, ugy a felhasznalast is ki tudod szamolni. Ezek a kategoriaju cuccok csak indikacionak jok, egyaltalan nem pontosak ilyen celra.filatáska írta:Azt kiszámolom pontosan, hogy mennyi kalóriát viszek be, de saccolni nem tudok, hogy mennyit égetek el egy nap.kiserik írta: a kalóriát meg te is meg tudod saccolni táblázatból, mint az okosóra.![]()
Erre kellene nekem.
Szeretnék áttérni egy szigorú étrendre, 2,2 g/testsúlykg fehérje, ezt átszámítom mennyi kalória, viszont a maradék kalóriát (lassú szénhidrát + jó minőségű zsír pl. magvak, halolaj, lenmagolaj stb) úgy kell meghatároznom, hogy összességében minimális kalóriadeficitben legyek.
Na ehhez kellene tudnom pontosan, hogy mennyi kalóriát égetek el egy nap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudom havernak milyen oraja van, de ha teloval osszekotve mer akkor vegkepp teljesen pontatlanok az adatok. Leteszteltuk bringan, egymas mellett mentunk, de 50 km utan mar hatalmas volt a kulonbseg. En garmin bringas gps el mertem. A pulzusban is nagy a kulonbseg, tisztan ora es mondjuk pant kozott. Ezt csak azert jegyzem meg mert irtad a sport reszet. Van egy polar m2 vagy v2, nem is tudom mar, a pulzus kulonbseget azon latom, lenyegesen alacsonyabbat mutat kezenfilatáska írta:Na végül elmentem dietetikushoz, aki profi géppel megmért mindent. Többet ér így elmenni mondjuk 3 havonta, mint hogy vegyek otthonra egyet, ami pontatlan.wZoLee7 írta:
Olyanra gondolsz amire csak rá kell állni, vagy olyanra aminél a kezedbe veszel egy rudat ami hozzá van csatlakoztatva és kis elektromos impulzusokat vezet a testen keresztül, úgy mér?
Utóbbihoz volt szerencsém egy bikefitting során, érdekes volt látni az adatokat. Egy barátomék terveznek venni sima ráállósat, ha mostanság vennének akkor összehasonlítanám az adatokat, mondjuk 2 hónap eltelt közben. Így látatlanban szerintem előbbi nem túl pontos, utóbbi lehet elég jó.![]()
Más:
Okoskarkötő/okosóra valami ötlet? Kalória, pulzus, esetleg vérnyomás mérésre? Androidos kellene. 0-24-ben hordanám, és jó lenne, ha lennének benne sport funkciók. Tenisz, bicikli + kis kondizás.![]()
Tud valaki ajánlani valami jófélét, ami kis hibahatárral működik?
Valami minőségibb kellene, de nem 100 000 + Ft-os. Max 80 000-et adnék ki rá, de már annál is szívnám a fogam.![]()
Azt kiszámolom pontosan, hogy mennyi kalóriát viszek be, de saccolni nem tudok, hogy mennyit égetek el egy nap.kiserik írta: a kalóriát meg te is meg tudod saccolni táblázatból, mint az okosóra.![]()
Erre kellene nekem.
Szeretnék áttérni egy szigorú étrendre, 2,2 g/testsúlykg fehérje, ezt átszámítom mennyi kalória, viszont a maradék kalóriát (lassú szénhidrát + jó minőségű zsír pl. magvak, halolaj, lenmagolaj stb) úgy kell meghatároznom, hogy összességében minimális kalóriadeficitben legyek.
Na ehhez kellene tudnom pontosan, hogy mennyi kalóriát égetek el egy nap.
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Körülményes utazást keresel ?Remy írta:Ugy legyen!Yazid írta:
Te majd írsz![]()
Igazabol azert kerdeztem, mert ahogy latom neten, eleg korulmenyes az odajutas es az ott turazas. Igy erdekelt volna szemelyes tapasztalat.
Menj Albániába szerb rendszámmal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dubai már be van dolve, bizonyos értelemben.Faust írta:Hatha bedonti oket is kicsit a vizittel, remenykedjunk.Realista24 írta:
Tudooom, emlekszem, de a tokom se kavarna 40-50 fokban.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hatha bedonti oket is kicsit a vizittel, remenykedjunk.Realista24 írta:Tudooom, emlekszem, de a tokom se kavarna 40-50 fokban.Remy írta:
Csak 1 nap az atszallas miatt.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudooom, emlekszem, de a tokom se kavarna 40-50 fokban.Remy írta:Csak 1 nap az atszallas miatt.Realista24 írta: Dubaiba menni nyari idoszakban...tipik Remy![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak 1 nap az atszallas miatt.Realista24 írta: Dubaiba menni nyari idoszakban...tipik Remy![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dubaiba menni nyari idoszakban...tipik Remy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem, csak infogyujtes. A dubaios resz az jovo szombattol jon.'shutterisland írta:azert nem semmi tempoban tolod, valamelyik nap meg dubaiozas volt, olyan erzese van az embernek, mintha az aktualis csavargas foglalasakor is mar mindig a kovetkezo utazast tervezned.Remy írta: Gondolom nincs itt senki olyan, aki megjarta a Galapagos szigeteket es tudna infot adni szemelyes tapasztalatokrol.![]()
csak nem jon a kis remy hamarosan ?![]()
Ez mar jovo evi lenne. Eddig Japan korut volt a terv, de asszonnyal most rakattantunk erre, aztan szedegetjuk az infokat.
Kis Remy nincs tervben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szerintem hasonlóan járj el, mint a mérleggel. Vérnyomást, pulzust mérd vérnyomásmérővel, a kalóriát meg te is meg tudod saccolni táblázatból, mint az okosóra.filatáska írta:Na végül elmentem dietetikushoz, aki profi géppel megmért mindent. Többet ér így elmenni mondjuk 3 havonta, mint hogy vegyek otthonra egyet, ami pontatlan.wZoLee7 írta:
Olyanra gondolsz amire csak rá kell állni, vagy olyanra aminél a kezedbe veszel egy rudat ami hozzá van csatlakoztatva és kis elektromos impulzusokat vezet a testen keresztül, úgy mér?
Utóbbihoz volt szerencsém egy bikefitting során, érdekes volt látni az adatokat. Egy barátomék terveznek venni sima ráállósat, ha mostanság vennének akkor összehasonlítanám az adatokat, mondjuk 2 hónap eltelt közben. Így látatlanban szerintem előbbi nem túl pontos, utóbbi lehet elég jó.![]()
Más:
Okoskarkötő/okosóra valami ötlet? Kalória, pulzus, esetleg vérnyomás mérésre? Androidos kellene. 0-24-ben hordanám, és jó lenne, ha lennének benne sport funkciók. Tenisz, bicikli + kis kondizás.![]()
Valami minőségibb kellene, de nem 100 000 + Ft-os. Max 80 000-et adnék ki rá, de már annál is szívnám a fogam.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert nem semmi tempoban tolod, valamelyik nap meg dubaiozas volt, olyan erzese van az embernek, mintha az aktualis csavargas foglalasakor is mar mindig a kovetkezo utazast tervezned.Remy írta: Gondolom nincs itt senki olyan, aki megjarta a Galapagos szigeteket es tudna infot adni szemelyes tapasztalatokrol.![]()
csak nem jon a kis remy hamarosan ?
Na végül elmentem dietetikushoz, aki profi géppel megmért mindent. Többet ér így elmenni mondjuk 3 havonta, mint hogy vegyek otthonra egyet, ami pontatlan.wZoLee7 írta:Olyanra gondolsz amire csak rá kell állni, vagy olyanra aminél a kezedbe veszel egy rudat ami hozzá van csatlakoztatva és kis elektromos impulzusokat vezet a testen keresztül, úgy mér?filatáska írta: Okosmérleggel kapcsolatban tapasztalat valakinek?![]()
Utóbbihoz volt szerencsém egy bikefitting során, érdekes volt látni az adatokat. Egy barátomék terveznek venni sima ráállósat, ha mostanság vennének akkor összehasonlítanám az adatokat, mondjuk 2 hónap eltelt közben. Így látatlanban szerintem előbbi nem túl pontos, utóbbi lehet elég jó.
Más:
Okoskarkötő/okosóra valami ötlet? Kalória, pulzus, esetleg vérnyomás mérésre? Androidos kellene. 0-24-ben hordanám, és jó lenne, ha lennének benne sport funkciók. Tenisz, bicikli + kis kondizás.
Valami minőségibb kellene, de nem 100 000 + Ft-os. Max 80 000-et adnék ki rá, de már annál is szívnám a fogam.
https://www.youtube.com/watch?v=O1k9ZVU4S8ARemy írta:Ugy legyen!Yazid írta:
Te majd írsz![]()
Igazabol azert kerdeztem, mert ahogy latom neten, eleg korulmenyes az odajutas es az ott turazas. Igy erdekelt volna szemelyes tapasztalat.
- Remy
- Kapcsolat:
Ugy legyen!Yazid írta:Te majd írszRemy írta: Gondolom nincs itt senki olyan, aki megjarta a Galapagos szigeteket es tudna infot adni szemelyes tapasztalatokrol.![]()
![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hé...Steve írta:Nem itt csak alulfizetett orvosok vannak, akiknek se pénzük, se szabadidejük erre.Remy írta: Gondolom nincs itt senki olyan, aki megjarta a Galapagos szigeteket es tudna infot adni szemelyes tapasztalatokrol.![]()
![]()
Meg 1-2ember aki még helyre is rakja őket, mit tudnának jobban csinálni az egészségügyben.
Meg egy rakat normális, átlagember.
…plusz Remy
Ps..szerencsétlen teknősök
Amúgy ma van fizunap. Megyek is sírni az MPnek.