Realista24 írta:
A hírek szerint Carlo szeretett volna egy CB-t, nem kapott, és a stábot is bővíteni akarta egy fővel, de mondtak nemi hogy oldja meg házon belül.
A stábtagot nem értem - arányaiban lófaszt keresnek, de a játékosoknál én Perezékkel vagyok.
Pro és kontra...
Látjuk mi történik ha egy klub az aktuális edző kérésére hoz valakit, úgy hogy nem illik bele a hosszútávú projekt tervbe. Mu, Chelsea, Tottenham, Juve, Roma, Napoli, PSG, Bayern (az utóbbi időben).
Ahol nem adta ki a lépés és új edző jött, 5+ játékos a nyakukon marad, nem játszik, nem elég gyors az új taktikába, gyors de buta az új taktikába stb.
Padra kerül és elértéktelenedik. Láthatjuk hogy ahol projekt megy - nem reaktívak, Inter-Real-Arsenal-City, az eredmények is stabilak...
Kontra oldalon, a Kepa\Joselu féle vonalon gondolkodva egy évre kaphatott volna vmi veteránt, létszámon felülit. Nyilván ez egy minuszos deal jó eséllyel. Talán a BLben ki lehet termelni, ha pont ezen az egy emberen múlik hogy ne ússzon el egy negyeddöntő. De a laligaban lófszt nem ér pénzügyileg egy első vagy második hely.
Összességében örülök h nem reaktívak, hanem 3-5-10 években gondolkodnak. Meg is van az eredménye, még ha fáj is a mezei szurkolónak egy esős szombat délután hogy Csuameni ugrik be hátulra és Cama eltéved...vagy ha év végén csak BL elődöntő van.
Ez a gondolkodásbeli különbség a (jó) C level és a legtöbb 'munkavállaló' között.