Vegosszeg 148m euro lett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 12., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 11., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. szeptember 11., szerda 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 11., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 4., szerda 19:10
Juve is tulelte, Seria A ish3x0r írta:Mi otthonrol, foleg Real szurkolokent, ezt konnyen mondjuk, hogy a legfontosabb a sport tisztasaga, nem a szaros szponzorok.olivér írta:
A sport tisztasága fontosabb, mint pár szponzor. Szerintem eleve többet veszít egy bajnokság a nyilvánvaló csalással/hibás döntésekkel, mintha ezt elengednénk.
De a liga meg a maradek 18 csapat vezetosege azt latja, hogy valoban ez lenne a moralisan helyes dontes, de ezzel hosszu evekre bedontenek a spanyol bajnoksagot, a legtobb spanyol csapat versenykepesseget a nemetekkel es olaszokkal szemben. Lehet a Real szinte meg sem erezne, ha 20%-al csokkennenek a bajnoksagtol jovo bevetelei (160 helyett 130 millio. Foleg ha a milliard euros bevetelhez viszonyitjuk), de egy 50-55 millio korul kapo alsohazi csapatnak 10 millio nagyon sok penz, lenyegeben a tulelesuk fugg rajta. Nincsenek abban a helyzetben, hogy a sport tisztasaga legyen a legfontosabb szempont.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 4., szerda 17:04
Mi otthonrol, foleg Real szurkolokent, ezt konnyen mondjuk, hogy a legfontosabb a sport tisztasaga, nem a szaros szponzorok.olivér írta:A sport tisztasága fontosabb, mint pár szponzor. Szerintem eleve többet veszít egy bajnokság a nyilvánvaló csalással/hibás döntésekkel, mintha ezt elengednénk.h3x0r írta:
Egy ilyen buntetes utan hany szponzor lepne vissza a La Liga tamogatasatol (ismerjuk jol a cegeket, hogy egy negativ hir utan is azonnal elkezdenek kifarolni, nehogy ezzel azonositjak a brandjuket) es menne at mondjuk a Bundesligaba?
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. szeptember 4., szerda 16:42
Az már Flick előtt elkezdődött.realbeckham írta: Meg magyarázat is lenne koundera, hogy miert kattant el ennyire a valogatottban és élte ki magát szoknyaban.
A sport tisztasága fontosabb, mint pár szponzor. Szerintem eleve többet veszít egy bajnokság a nyilvánvaló csalással/hibás döntésekkel, mintha ezt elengednénk.h3x0r írta:
Egy ilyen buntetes utan hany szponzor lepne vissza a La Liga tamogatasatol (ismerjuk jol a cegeket, hogy egy negativ hir utan is azonnal elkezdenek kifarolni, nehogy ezzel azonositjak a brandjuket) es menne at mondjuk a Bundesligaba?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 4., szerda 16:14
Egy ilyen buntetes utan hany szponzor lepne vissza a La Liga tamogatasatol (ismerjuk jol a cegeket, hogy egy negativ hir utan is azonnal elkezdenek kifarolni, nehogy ezzel azonositjak a brandjuket) es menne at mondjuk a Bundesligaba?BlancoMark írta:Ezert kell a multban megbuntetni oket a cimek elkobzasaval, a jelenben meg mar veri oket igy is a sors.Pad'em írta:
*Csaljon mindenki akinek nagy a szurkolóbázisa és népszerű, pontosabbanNe aggódj egy Rayo Vallecanót már az 5-öd osztályba száműztek volna tized ennyiért.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 4., szerda 15:45
Kéne, de nem úgy tűnik, hogy rajtunk kívül bárkit is érdekel a dolog. Sajnos a vezetőket nem a sport megtisztítása vagy jobbá tétele érdekli. De a remény hal meg utoljára.CS0ki írta:Hát pont azért kéne megbuntetni őket, mert megkentek embereket, miért ne tehetnék meg másokkal is?wZoLee7 írta: Én már nem hiszek a barca büntetésében. Semmi sem lesz. Bármit megtehetnek ami számomra nagyon furcsa. Az ilyen city félék bárkit megkennek oké, de a barca?![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 4., szerda 11:50
Ezert kell a multban megbuntetni oket a cimek elkobzasaval, a jelenben meg mar veri oket igy is a sors.Pad'em írta:*Csaljon mindenki akinek nagy a szurkolóbázisa és népszerű, pontosabbanrashidm írta:
Csak érted, ilyen alapon csaljon mindenki mert a liga úgyse mer csinalni semmit, ennek nem így kene működnie. A liganak kene tennie ellene de inkompetens.Ne aggódj egy Rayo Vallecanót már az 5-öd osztályba száműztek volna tized ennyiért.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. szeptember 4., szerda 11:39
Hát pont azért kéne megbuntetni őket, mert megkentek embereket, miért ne tehetnék meg másokkal is?wZoLee7 írta: Én már nem hiszek a barca büntetésében. Semmi sem lesz. Bármit megtehetnek ami számomra nagyon furcsa. Az ilyen city félék bárkit megkennek oké, de a barca?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 4., szerda 11:12
Nem inkompetens, hanem erdekelt.rashidm írta:Csak érted, ilyen alapon csaljon mindenki mert a liga úgyse mer csinalni semmit, ennek nem így kene működnie. A liganak kene tennie ellene de inkompetens.Realista24 írta:
Mert oriasi szurkolobazissal rendelkeznek, es a La Liga igy is szenved, mi lenne, ha a Real maradna egyedul, mint huzo nev? Oriasit esne a kozvetitesi jogok erteke is.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 4., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 4., szerda 9:18
*Csaljon mindenki akinek nagy a szurkolóbázisa és népszerű, pontosabbanrashidm írta:Csak érted, ilyen alapon csaljon mindenki mert a liga úgyse mer csinalni semmit, ennek nem így kene működnie. A liganak kene tennie ellene de inkompetens.Realista24 írta:
Mert oriasi szurkolobazissal rendelkeznek, es a La Liga igy is szenved, mi lenne, ha a Real maradna egyedul, mint huzo nev? Oriasit esne a kozvetitesi jogok erteke is.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. szeptember 4., szerda 9:11
Csak érted, ilyen alapon csaljon mindenki mert a liga úgyse mer csinalni semmit, ennek nem így kene működnie. A liganak kene tennie ellene de inkompetens.Realista24 írta:Mert oriasi szurkolobazissal rendelkeznek, es a La Liga igy is szenved, mi lenne, ha a Real maradna egyedul, mint huzo nev? Oriasit esne a kozvetitesi jogok erteke is.wZoLee7 írta: Én már nem hiszek a barca büntetésében. Semmi sem lesz. Bármit megtehetnek ami számomra nagyon furcsa. Az ilyen city félék bárkit megkennek oké, de a barca? Nem tudom a spanyolok miért védik őket ennyire a bírók által is. Na mind1, a lényeg, hogy hiába vártunk bármi féle szankciót, nem lesz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 4., szerda 8:44
Mert oriasi szurkolobazissal rendelkeznek, es a La Liga igy is szenved, mi lenne, ha a Real maradna egyedul, mint huzo nev? Oriasit esne a kozvetitesi jogok erteke is.wZoLee7 írta: Én már nem hiszek a barca büntetésében. Semmi sem lesz. Bármit megtehetnek ami számomra nagyon furcsa. Az ilyen city félék bárkit megkennek oké, de a barca? Nem tudom a spanyolok miért védik őket ennyire a bírók által is. Na mind1, a lényeg, hogy hiába vártunk bármi féle szankciót, nem lesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 4., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. szeptember 4., szerda 7:37
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 4., szerda 7:05
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. szeptember 4., szerda 7:05
Mekkora bohóc ez a Laporta ezután a nyilatkozat után teljesen világos nekem, hogy óriasi a gond, mind a Neigera ügyben mind a gazdasági számokban. Kamu az egész onnantól kezdve, hogy most pont nem volt kedve aláírni a Nike MEGA üzeletet (ami valszeg arról szól, hogy most valóban kaphatnak egy viszonylag nagy pénzt, aztán meg gondolom 20 évig semmiTakiLaci2023 írta:“Gundogan? The decision has had economic repercussions that have been good for us, but the decision has been for sporting reasons”tcskhun írta: Laporta:
"Our contract with Nike will be the best in the world. We could have signed it in the summer but we did not want to be hasty.![]()
![]()
Ez is vicces, főleg a Gundogan búcsúlevelében lévők után.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem