Ez van, akkor utálják. Tud mást csinálni, ha ilyen befásult, begyöpösödött, csőlátású drukkereink vannak? López amióta itt van többet tett, mint Iker az elmúlt 1,5 évben. Nem mondom, hogy Iker egy sz@r, de régebbi formájához képest elkényelmesedett, nem volt vetélytársa. López egyszerűen zseniális, amilyen formában játszik, teljesen támogatom, hogy Ő legyen a kezdő a szezon végéig, aztán majd nyáron bizonyíthat Iker Mounak (vagy valaki másnak). :-)Gerr90 írta:Én csak azt sajnálom, hogy Jose megutáltatja a szurkolókkal Lopezt. A nyilatkozatai, a viselkedése és Iker teljes mellőzése már sok. A laikusabb szurkolókon azt vettem észre, hogy ennek hatására antipátiát kezdenek érezni Diegoval szemben, amiért miatta került totális perifériára Casillas. Ez ráadásul még inkább zavaró, ha figyelembe vesszük, hogy milyen jól teljesít Lopez és, hogy saját nevelés. Kár érte, nekem nagyon szimpatikus. A legnehezebb pillanatban dobták bele a mély vízbe és ő mégis tökéletesen helytállt. Mondom mindezt úgy, hogy nálam Casillas élvez prioritást. (amennyiben nem teljesen formán kivűl játszik)
De addig is nagyon sok szerencsét kívánok neki, abszolút elnyerte a tetszésemet ez az ember, a mostani csapatból CR mellett ő a legbiztosabb pontunk!
http://www.youtube.com/watch?v=6IGAWdcISjU