Ez nem csak a konzerves halra vonatkozik, hanem alapvetően a tengeri halakra. Bennük sokkal több a nehézfém. Tonhalból például heti kb. 10 deka csak az ajánlott.rikko írta:BlancoMark írta:
Nem vagyok orvos, de nem eszel veletlenul tul sok konzerv halat? Haveromnak ugyanez volt.
Havi egy - két alkalommal eszem tonhalat , minden más halfélét a helyi farmertől veszem elő formában. De nagyon szépen köszönöm az információt, így lehet érdemes lesz lezárni ezt a tonhal konzerves dolgot.

Politika
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
BlancoMark írta:Nem vagyok orvos, de nem eszel veletlenul tul sok konzerv halat? Haveromnak ugyanez volt.rikko írta: Azóta voltam magánban. Kiderült, hogy nehézfém mérgezésem van... Mondjuk az rohadt érdekes , hogy honnan.... De ha már van időpontom , akkor elmegyek. De ez rohadt gáz, hogy ennyire semmibe nézik az embert és azért német szinten se kevés "TB"-t vonnak le...
Havi egy - két alkalommal eszem tonhalat , minden más halfélét a helyi farmertől veszem elő formában. De nagyon szépen köszönöm az információt, így lehet érdemes lesz lezárni ezt a tonhal konzerves dolgot.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A gerincgyógynak saját MRI kontingense van.Marky írta:Tok erdekes, mert anyukam tavaly szeptemberben ment be elso vizsgalatra (kb. 3 honapra kaoptt idopontot) az Orszagos Gerincgyogyaszati Kozpontba es decemberben mar meg is mutottek. Azota juniusban volt egy ujabb mutetje, de kontrollok kereteben is folyamatosan keszulnek az MRI felvetelek.soadroli írta:
fater áprilisban kapott időpontot jövő márciusra sérvműtétre. azt mondták ha kijön, nyomja vissza, ha fáj, vegyen be fájdalomcsillapítót.![]()
Mi az oka ennek a szorasnak? Rulett? Vagy csak okosan kihagytuk a megyei lepcsoket es egybol a legkompetensebb helyre kertunk idopontot neki?
Plusz az MR-nél is vannak "fontosabb" témakörök. Tumorok, gerinc--> életet veszélyeztető állapotok.
A térd/váll MR sokadlagos, ha csak nem tumoros indikacio, egy terdszalag szakadasba vagy rotator serulesbe ember még nem halt bele.
- BlancoMark
Nem vagyok orvos, de nem eszel veletlenul tul sok konzerv halat? Haveromnak ugyanez volt.rikko írta: Azóta voltam magánban. Kiderült, hogy nehézfém mérgezésem van... Mondjuk az rohadt érdekes , hogy honnan.... De ha már van időpontom , akkor elmegyek. De ez rohadt gáz, hogy ennyire semmibe nézik az embert és azért német szinten se kevés "TB"-t vonnak le...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Azóta voltam magánban. Kiderült, hogy nehézfém mérgezésem van... Mondjuk az rohadt érdekes , hogy honnan.... De ha már van időpontom , akkor elmegyek. De ez rohadt gáz, hogy ennyire semmibe nézik az embert és azért német szinten se kevés "TB"-t vonnak le...
-
Azért magas a vasadrikko írta:Életemben nem ittam kv-t

Szlovákia, szintén hematológus, szinte azonnal vett vért általános vizsgálatra, majd mikor megjött annak az eredménye, két héten belül mentem alaposabb vételre, újabb két hét múlva pedig már az eredmények is megvoltak.
-
Ez a németeknél is így van.ferni írta:Magánba meg el lett intézve holnap reggel 9-re...Nika91127 írta:
Az valid. 2-3 hónap mindenhol.
Kicsi a kapacitás, sok a felesleges vizsgálat.
Én protekcióval nem tudtam 2 hónapnál előbb kérni.
Vicc az egész, aki csóró dögöljön meg...
Hematológushoz áprilisban kaptam szeptember végére időpontot. Azt le se szarják, hogy a majd háromszor annyi a vasam ,mint a max érték lehetne. Azt mondta a nő, hogy majd lemegy , igyak sok fekete kávét... Fasza ... Életemben nem ittam kv-t
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tok erdekes, mert anyukam tavaly szeptemberben ment be elso vizsgalatra (kb. 3 honapra kaoptt idopontot) az Orszagos Gerincgyogyaszati Kozpontba es decemberben mar meg is mutottek. Azota juniusban volt egy ujabb mutetje, de kontrollok kereteben is folyamatosan keszulnek az MRI felvetelek.soadroli írta:fater áprilisban kapott időpontot jövő márciusra sérvműtétre. azt mondták ha kijön, nyomja vissza, ha fáj, vegyen be fájdalomcsillapítót.ferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()
![]()
Mi az oka ennek a szorasnak? Rulett? Vagy csak okosan kihagytuk a megyei lepcsoket es egybol a legkompetensebb helyre kertunk idopontot neki?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
fater áprilisban kapott időpontot jövő márciusra sérvműtétre. azt mondták ha kijön, nyomja vissza, ha fáj, vegyen be fájdalomcsillapítót.ferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()

-
Fletó, mint a demokrácia szobra. Akkor még ki lehetett írni népszavazást, ma már ezt maga a politikailag megszállt NVB vagy nyakatlan kopaszok akadályozzák meg.Faust írta: Az egyetlen dolog amit gyurcsanyek jol csinaltak, az a vizitdij. Csak aztan jottek a narancskomcsik…
Magánba meg el lett intézve holnap reggel 9-re...Nika91127 írta:Az valid. 2-3 hónap mindenhol.ferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()
Ezek elmebetegek.
szerk: most írta más, hogy szemészetre áprilisra kaptak....![]()
Vicc az egész, aki csóró dögöljön meg...
Az egyetlen dolog amit gyurcsanyek jol csinaltak, az a vizitdij. Csak aztan jottek a narancskomcsik…
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Az valid. 2-3 hónap mindenhol.ferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()
Ezek elmebetegek.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kardiológia: jövő nyárra... vagy magánba 50ezerferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()
Ezek elmebetegek.
Magyarország, pénzt vagy életet.
Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.
Ezek elmebetegek.
szerk: most írta más, hogy szemészetre áprilisra kaptak....
2024.12.03.

Ezek elmebetegek.
szerk: most írta más, hogy szemészetre áprilisra kaptak....

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... lunk_érte/
Jó lesz ez, lesznek vagy 50 millió értékben tárgyak egy helyen, felelősséget meg nem vállalnak érte.
Teljes káosz....Komédia.
Jó lesz ez, lesznek vagy 50 millió értékben tárgyak egy helyen, felelősséget meg nem vállalnak érte.
Teljes káosz....Komédia.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Annyira nem baromság, hogyan is lenne elvárható tizenéves kamaszoktól hogy kontrollálni tudják amikor a boomer korosztály sem tudja, akárhol vagyok azt látom hogy apa/anya azonnal a mobilért nyúl amint van 1 perc üresjárat. Valljuk be őszintén, ez a mobil mánia a mai 30/40 és korosztályt is rendesen behálózta.dzsi91 írta: Amúgy nálunk hálistennek nem divat de egy iskolai lövöldözésnél vagy bármilyen vészhelyzetben mondjuk mosdóban megtámadja lakatos ronaldinho pistikét nem jönne jól az a telefon?
Baromság az egész. Használni kell a mai generációt megtanítani nem pedig tiltani. Meg énse vagyok olyan öreg a mi idönkben is volt már mobil meg internet facebook. Tudtuk mikor szabad használni és mikor nem.
A kivitelezés necces lesz, de adom azt amit kíserik írt, majd jön valami kormányközeli cég azt lesznek központi záras egyéni iskola szekrények. MO

-
Ja igen. túlgondoltam. Jogos észrevétel. Rosszul értelmeztem az írásod.dzsi91 írta:
Milyen féktelen kontroll? Órán ne telefonozzàl pistike mert első alkalommal beírás másodiknál igazgatói harmadiknál kereshetsz magadnak másik sulit. Nem tudom mi történt egy generáció alatt de nálunk ezek működtek.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Megint az történt, hogy hoztak egy jogszabályt, de nem teremtettek megfelelő környezetet hozzá.
Ezt úgy kellett volna, ha már ezt megszülték az okosok a bársonyszékben/iskolát 40 éve látva, gyereket meg talán soha, hogy:
- megteremtjük a tárgyi feltételeket: iskolák kaptak volna szépen szekrényeket, ahova minden diák egy saját kis fakkba bezárhatta volna a telóját.
- kivetítők a folyosókra, ahol kivetíthetik az iskolák a teremcseréket, helyettesítést, óraelmaradást, stb. (tudom ez sokak szerint nem gond, de az, én ebben vagyok)
Most csak ezt a két fontos tárgyi feltételt említem, de lenne még.
Ezt úgy kellett volna, ha már ezt megszülték az okosok a bársonyszékben/iskolát 40 éve látva, gyereket meg talán soha, hogy:
- megteremtjük a tárgyi feltételeket: iskolák kaptak volna szépen szekrényeket, ahova minden diák egy saját kis fakkba bezárhatta volna a telóját.
- kivetítők a folyosókra, ahol kivetíthetik az iskolák a teremcseréket, helyettesítést, óraelmaradást, stb. (tudom ez sokak szerint nem gond, de az, én ebben vagyok)
Most csak ezt a két fontos tárgyi feltételt említem, de lenne még.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."