magyar valóság

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 2., hétfő 20:23
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 2., hétfő 19:33
A gerincgyógynak saját MRI kontingense van.Marky írta:Tok erdekes, mert anyukam tavaly szeptemberben ment be elso vizsgalatra (kb. 3 honapra kaoptt idopontot) az Orszagos Gerincgyogyaszati Kozpontba es decemberben mar meg is mutottek. Azota juniusban volt egy ujabb mutetje, de kontrollok kereteben is folyamatosan keszulnek az MRI felvetelek.soadroli írta:
fater áprilisban kapott időpontot jövő márciusra sérvműtétre. azt mondták ha kijön, nyomja vissza, ha fáj, vegyen be fájdalomcsillapítót.![]()
Mi az oka ennek a szorasnak? Rulett? Vagy csak okosan kihagytuk a megyei lepcsoket es egybol a legkompetensebb helyre kertunk idopontot neki?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 2., hétfő 19:22
Nem vagyok orvos, de nem eszel veletlenul tul sok konzerv halat? Haveromnak ugyanez volt.rikko írta: Azóta voltam magánban. Kiderült, hogy nehézfém mérgezésem van... Mondjuk az rohadt érdekes , hogy honnan.... De ha már van időpontom , akkor elmegyek. De ez rohadt gáz, hogy ennyire semmibe nézik az embert és azért német szinten se kevés "TB"-t vonnak le...
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 2., hétfő 19:10
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 2., hétfő 18:32
Azért magas a vasadrikko írta:Életemben nem ittam kv-t
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 2., hétfő 18:10
Ez a németeknél is így van.ferni írta:Magánba meg el lett intézve holnap reggel 9-re...Nika91127 írta:
Az valid. 2-3 hónap mindenhol.
Kicsi a kapacitás, sok a felesleges vizsgálat.
Én protekcióval nem tudtam 2 hónapnál előbb kérni.
Vicc az egész, aki csóró dögöljön meg...
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. szeptember 2., hétfő 17:49
Tok erdekes, mert anyukam tavaly szeptemberben ment be elso vizsgalatra (kb. 3 honapra kaoptt idopontot) az Orszagos Gerincgyogyaszati Kozpontba es decemberben mar meg is mutottek. Azota juniusban volt egy ujabb mutetje, de kontrollok kereteben is folyamatosan keszulnek az MRI felvetelek.soadroli írta:fater áprilisban kapott időpontot jövő márciusra sérvműtétre. azt mondták ha kijön, nyomja vissza, ha fáj, vegyen be fájdalomcsillapítót.ferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. szeptember 2., hétfő 16:07
fater áprilisban kapott időpontot jövő márciusra sérvműtétre. azt mondták ha kijön, nyomja vissza, ha fáj, vegyen be fájdalomcsillapítót.ferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 2., hétfő 15:51
Fletó, mint a demokrácia szobra. Akkor még ki lehetett írni népszavazást, ma már ezt maga a politikailag megszállt NVB vagy nyakatlan kopaszok akadályozzák meg.Faust írta: Az egyetlen dolog amit gyurcsanyek jol csinaltak, az a vizitdij. Csak aztan jottek a narancskomcsik…
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 2., hétfő 15:46
Magánba meg el lett intézve holnap reggel 9-re...Nika91127 írta:Az valid. 2-3 hónap mindenhol.ferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()
Ezek elmebetegek.
szerk: most írta más, hogy szemészetre áprilisra kaptak....![]()
Kicsi a kapacitás, sok a felesleges vizsgálat.
Én protekcióval nem tudtam 2 hónapnál előbb kérni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 2., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 2., hétfő 14:03
Az valid. 2-3 hónap mindenhol.ferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()
Ezek elmebetegek.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. szeptember 2., hétfő 13:11
Kardiológia: jövő nyárra... vagy magánba 50ezerferni írta: Megyeszékhely, kórház, ma kapott időpont MRI-re.
2024.12.03.![]()
Ezek elmebetegek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 2., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 1., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 1., vasárnap 20:42
Annyira nem baromság, hogyan is lenne elvárható tizenéves kamaszoktól hogy kontrollálni tudják amikor a boomer korosztály sem tudja, akárhol vagyok azt látom hogy apa/anya azonnal a mobilért nyúl amint van 1 perc üresjárat. Valljuk be őszintén, ez a mobil mánia a mai 30/40 és korosztályt is rendesen behálózta.dzsi91 írta: Amúgy nálunk hálistennek nem divat de egy iskolai lövöldözésnél vagy bármilyen vészhelyzetben mondjuk mosdóban megtámadja lakatos ronaldinho pistikét nem jönne jól az a telefon?
Baromság az egész. Használni kell a mai generációt megtanítani nem pedig tiltani. Meg énse vagyok olyan öreg a mi idönkben is volt már mobil meg internet facebook. Tudtuk mikor szabad használni és mikor nem.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. szeptember 1., vasárnap 20:34
Ja igen. túlgondoltam. Jogos észrevétel. Rosszul értelmeztem az írásod.dzsi91 írta:
Milyen féktelen kontroll? Órán ne telefonozzàl pistike mert első alkalommal beírás másodiknál igazgatói harmadiknál kereshetsz magadnak másik sulit. Nem tudom mi történt egy generáció alatt de nálunk ezek működtek.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. szeptember 1., vasárnap 20:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 1., vasárnap 20:16
Milyen féktelen kontroll? Órán ne telefonozzàl pistike mert első alkalommal beírás másodiknál igazgatói harmadiknál kereshetsz magadnak másik sulit. Nem tudom mi történt egy generáció alatt de nálunk ezek működtek.kierkegaard írta:Annyira azért nem baromság és egyesek valóban tudják használni de a társadalom nagy része nem tudja kezelni az internetet, modern technológiát. Mintha azt írnád, hogy régen is ittak alkoholt, tudtuk mikor szabad használni és mikor nem.dzsi91 írta:
Baromság az egész. Használni kell a mai generációt megtanítani nem pedig tiltani. Meg énse vagyok olyan öreg a mi idönkben is volt már mobil meg internet facebook. Tudtuk mikor szabad használni és mikor nem.
A koncentrációs képesség évről évre romlik. Algoritmusokat hoznak létre kutatók ennek a problémának a méréséhez és elég ijesztő eredmények jönnek ki. Ez egy társadalmi krizis mint pl az elhízás. A féktelen kontroll nagyon rossz irány.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 1., vasárnap 20:13
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem