2002?Faust írta:Utoljara ZZ masodik eveben fociztunk, to be honest.realmadrid95 írta:
Mar vagy 3 eve nezhetetlen a jatek. Persze, eredmenyesek vagyunk, ez a legfontosabb, de mar ugy megneznem ezeket a sracokat focizni is.

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. szeptember 1., vasárnap 23:19
2002?Faust írta:Utoljara ZZ masodik eveben fociztunk, to be honest.realmadrid95 írta:
Mar vagy 3 eve nezhetetlen a jatek. Persze, eredmenyesek vagyunk, ez a legfontosabb, de mar ugy megneznem ezeket a sracokat focizni is.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 1., vasárnap 23:06
Utoljara ZZ masodik eveben fociztunk, to be honest.realmadrid95 írta:Mar vagy 3 eve nezhetetlen a jatek. Persze, eredmenyesek vagyunk, ez a legfontosabb, de mar ugy megneznem ezeket a sracokat focizni is.Kerlon írta: Osszel csak belli mentett meg minket, tavasszal meg Vinicius kapta el a fonalat, de alapvetoen ennyi volt.
Most egy rakas szart latunk.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. szeptember 1., vasárnap 23:03
Mar vagy 3 eve nezhetetlen a jatek. Persze, eredmenyesek vagyunk, ez a legfontosabb, de mar ugy megneznem ezeket a sracokat focizni is.Kerlon írta: Osszel csak belli mentett meg minket, tavasszal meg Vinicius kapta el a fonalat, de alapvetoen ennyi volt.
Most egy rakas szart latunk.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 1., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 1., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 1., vasárnap 22:29
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. szeptember 1., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: b3tman » 2024. augusztus 30., péntek 19:15
Ez kb a tavalyi felallas, csak Kroos nelkul. Kb en is ezt adnam. mar irtam tobbszor, hogy 3 csatart nem bir el ez a csapat, foleg ugy hogy Bellingham is tamadoszellemu jatekos.Kerlon írta: Én még majd ezt próbálnám meg, ha Carlo lennek:
-------------Tchouameni
Fede----------------------------Camavinga
--‐-----------Bellingham
2 csatár
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 30., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 30., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. augusztus 30., péntek 15:05
ezért van benne a majdkiserik írta:Lehet, hogy ő is megpróbálna, de ketten sem bevethetőkKerlon írta: Én még majd ezt próbálnám meg, ha Carlo lennek:
-------------Tchouameni
--‐-----------Bellingham
2 csatár![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 30., péntek 14:54
Lehet, hogy ő is megpróbálna, de ketten sem bevethetőkKerlon írta: Én még majd ezt próbálnám meg, ha Carlo lennek:
-------------Tchouameni
--‐-----------Bellingham
2 csatár
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. augusztus 30., péntek 14:51
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. augusztus 30., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 30., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 30., péntek 13:24
Kicsit ezt várom, hogy eljöjjön ez, hogy az agyon gyakorolt, mindenki által ismert fociban mikor lesz ismét a puszta tehetség, az ösztönös, zseni futball ismét a nyerő választás.hehetheoriginal írta: , mikor meg az volt a futball, hogy hogy baszod at az ellenfelet, nem pedig az, hogy mennyire tokeletesen hajtod vegre az edzesen begyakorolt , es ellenfelek altal ajulaisg kifigyelt es megertett , ezert mar reg nem mukodo sablonmozgasokat....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 30., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 30., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 30., péntek 10:29
Eszemben sincs Rodrygot védeni, tegnap jól látszott hogy nem az egyénekkel van a baj, csapatként döcögünk. Megkell oldani hogy Vini 1v1 be maradjon a védőjével, annak semmi értelme hogy átveszi és 2-3 ember ott liheg a nyakán. Ha mi szeretnénk a labdát többet birtokolni akkor gyorsulnunk kell, mert a jelenleginél az is jobb lenne ha inkább feladnánk területeket, és a kontrákra építenénk.poronty írta: Egyfelől ugye nem azt írtam, hogy Brahim kizárólag csereként hasznos, másfelől odalyukadunk ki egy ilyen témába, ahova mindig, hogy egy játékosnak bizalom kell és talán célszerű lenne, ha nem 1 meccsen kezdene 1 hónapban, hanem esetleg sorozatban többet is.
De egyébként transfermarkton rá lehet keresni, hogy mondjuk tavaly kezdőként hány percet kapott és ezeken mennyi gól/assist jött tőle. Aztán sokan szerintem rácsodálkoznak, hogy kifejezetten jó számokat hozott kezdőként.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 30., péntek 10:28
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem