hehetheoriginal írta: te miro nem ugy van, hogy friss házas vagy?
![]()
Greta ez igaz,ugyhogy a repulon kerlek ne egymasmelle foglald a ket helyet.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 4., szerda 15:11
hehetheoriginal írta: te miro nem ugy van, hogy friss házas vagy?
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 4., szerda 15:04
csak csapatot valaszt egy életre az emberhehetheoriginal írta: te miro nem ugy van, hogy friss házas vagy?
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 4., szerda 14:52
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 4., szerda 14:27
Szia!Gréta írta: Segìtsetek légyszi. Ajándékba vennék 2 VIP jegyet, de nem tudom, ki lesz a második fő. Mindenképp kéri kitölteni az adatokat, és elvileg nem módosítható. Ez tényleg így van? Hogy lehet ezt kikerülni?
HozzászólásSzerző: Gréta » 2024. szeptember 4., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 2., hétfő 11:18
VIPbol is van tobb kategoria, van ami feljebb, van ami lentebb van.___Samy___ írta: Raadasul vip jeggyel eleg jo kis helyet lehet kapni, nem a negyedik sor teteje. Ha jol emlekszem.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 2., hétfő 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 2., hétfő 9:32
Nem azert nem szeretik, hanem azert mert tilos es tiltott. Ok is el tudnak adni meg dragabban is, mert van piaca, de mar igy is az eget verik az arak.Halfkey írta:Igen ez is ugyanaz a modell mint amit én is írtam a viagogoval. Azért küldik meccs előtt a jegyet mert valójában akkor lesz meg a jegy, de az eladó ilyen esetben általában már tudja valamilyen szerződése miatt hogy X jegy az övé lesz (bérlet, utazási iroda, stb). Ő fizet érte 75öt, és a 150 a profitja, ezért virágzik ez a modell, és egyébként ezért írtam hogy sok helyen a klubok nem szeretik ezt, mert a bérletet így nem csak igazi szurkolók hanem 'befektetők' is akarják.Assault66 írta:
Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 2., hétfő 9:15
Igen ez is ugyanaz a modell mint amit én is írtam a viagogoval. Azért küldik meccs előtt a jegyet mert valójában akkor lesz meg a jegy, de az eladó ilyen esetben általában már tudja valamilyen szerződése miatt hogy X jegy az övé lesz (bérlet, utazási iroda, stb). Ő fizet érte 75öt, és a 150 a profitja, ezért virágzik ez a modell, és egyébként ezért írtam hogy sok helyen a klubok nem szeretik ezt, mert a bérletet így nem csak igazi szurkolók hanem 'befektetők' is akarják.Assault66 írta:Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.Realista24 írta:
Hivatalosan semmit nem tudsz venni egy hettel elotte a VIP-n kivul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 1., vasárnap 21:42
275 az alap meccsekre.___Samy___ írta: Mennyi most a vip jegy? Ennyiert mar nem jobban megerne azt venni, mint mas oldalakrol?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 1., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 1., vasárnap 19:45
Ajandek jegynek ne nezd az aratAssault66 írta:Igen, 225 euróért sikerült jegyet szerezni/főRealista24 írta:
Megneztem, olyan mint a tobbi, 2,5-3x aron adjak a jegyeket.előre fizetve.
HozzászólásSzerző: Assault66 » 2024. szeptember 1., vasárnap 19:41
Igen, 225 euróért sikerült jegyet szerezni/főRealista24 írta:Megneztem, olyan mint a tobbi, 2,5-3x aron adjak a jegyeket.Assault66 írta:
Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 1., vasárnap 19:40
Megneztem, olyan mint a tobbi, 2,5-3x aron adjak a jegyeket.Assault66 írta:Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.Realista24 írta:
Hivatalosan semmit nem tudsz venni egy hettel elotte a VIP-n kivul.
HozzászólásSzerző: Assault66 » 2024. szeptember 1., vasárnap 19:37
Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.Realista24 írta:Hivatalosan semmit nem tudsz venni egy hettel elotte a VIP-n kivul.Halfkey írta:
Nemtudom Madridban hogy van, majd a hozzáértőbbek megmondják, de más standionban így előre a bérletesekét lehet second-hand megveszegetni, mert nekik fix helyük van.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 1., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: kormanyos89 » 2024. szeptember 1., vasárnap 18:04
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. szeptember 1., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 1., vasárnap 16:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 1., vasárnap 14:16
Hivatalosan semmit nem tudsz venni egy hettel elotte a VIP-n kivul.Halfkey írta:Nemtudom Madridban hogy van, majd a hozzáértőbbek megmondják, de más standionban így előre a bérletesekét lehet second-hand megveszegetni, mert nekik fix helyük van.ToniKroos írta:
Én nem tudom, hogy neked honnan van jegyed, mikor még el se kezdték árulni rá. Meccs előtt kb 1 héttel lehet a hivatalos honlapon venni, legalábbis eddig én így tudtam.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem