Politika
- ___Samy___
Re: Politika
Nekem a regi munkahelyen (altalanos iskola) mar evek ota mukodik ez. Igaz, a cickanyoknal nem azert van, mert azon van a berlet meg a kartya.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Kívancsi vagyok mikor látják meg benne a bizniszt? Kis fém szekrények, számkódos lakattal (mint az amerikai filmekben, csak kisebb). Gyerek reggel beteszi, délután kiveszi. NER cég legyártja, állam kifizeti

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
nálunk anno vizsgák előtt le kellett adni a terem tanáriasztalánál. Fél perc alatt megvan a leadás, felvétel.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg azt mondjak inkább ne vidd iskolába telot, de mar mindenkinek azon van a buszberlet is
meg bankkártya telon van, meg ugye digitalis igazolás felé tartunk elvileg.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2024. szeptember 1., vasárnap 17:47-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kivitelezés magas iskolája lesz ez úgy érzem.ferni írta: átgondolt lesz ez is
Nagyobb gimiben van 400-500 diák, 400-500 telefonleadás minden reggel, majd délután vissza, titkárságon meg a fele pittyegni fog egyfolytában
Nem 1 perc lesz az fix, lesznek szép sorok
átgondolt lesz ez is
Nagyobb gimiben van 400-500 diák, 400-500 telefonleadás minden reggel, majd délután vissza, titkárságon meg a fele pittyegni fog egyfolytában

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a Lidl folyamatosan adományokkal látja el a kórházat. nem egyszer volt rá példa, hogy a vezetőség gyerekei elszólták magukat oviban, suliban, hogy nekik mennyi Lidlis cucc van otthon, mert apa/anya hozza a kórházbólferni írta: Ezt a hányingerkeltő gusztustalan propaganda gecit bazdmeg már tényleg.
https://facebook.com/story.php/?story_f ... 4726444234
Egy Gyermekkórházzal bazdmeg is ezt művelik.
Eltelik X idő majd befotóznak egy ilyet baszod, még feliratozzák is, hogy nézd parasztok, volt ám WC papír...
A nagy faszt volt, odacipelték gyors azt fotóztak egy ilyet, hogy a tényleges adományozók úgy érezzék gyakorlatilag semmit nem csináltak...
Azt közben meg látta mindenki, hogy sehol nem volt semmi a kórházban....
Kajak, hogy ezeknek a mocskoknak semmi se szent már és mindent is felhasználnak amit lehet.... Komolyan akiknél ennyi határ sincs, hogy a gyerekek meg gyerekkórház... Azoknál hol van az alja basszameg?
minden benfekvő viszi magának a wc papírt, fertőtlenítőt.
az ott dolgozó "mezei" orvosok és nővérek havonta dobnak be a közösbe ezer forintokat, hogy a személyzeti mosdóban legyen retyópapír + szappan
az egyik legjobban felszerelt kórház az országban, bőven átlag feletti körülményeket teremtenek a betegeknek, hozzátartozóknak és ott dolgozóknak egyaránt. rengeteg adomány, adó 1% érkezik be, ezáltal jobb a gazdasági helyzete a kórháznak... és még ígyis rengeteg a csontváz a szekrényben. az alkalmazottak meg se mernek mukkani, mert egyből munka nélkül maradnak + pert is varrnak a nyakukba
a Péterfy mellett itt is fideszbérenc a vezetőség, és fullbanyomják a kretént
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
heciferni írta: Ezt a hányingerkeltő gusztustalan propaganda gecit bazdmeg már tényleg.
Eltelik X idő majd befotóznak egy ilyet baszod, még feliratozzák is, hogy nézd parasztok, volt ám WC papír...
A nagy faszt volt, odacipelték gyors azt fotóztak egy ilyet, hogy a tényleges adományozók úgy érezzék gyakorlatilag semmit nem csináltak...
Kajak, hogy ezeknek a mocskoknak semmi se szent már és mindent is felhasználnak amit lehet.... Komolyan akiknél ennyi határ sincs, hogy a gyerekek meg gyerekkórház... Azoknál hol van az alja basszameg?

legalabb kormanyozni tudnak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ne aggodj hetfon kezdodik az ovoda, ott majd jatszhatsz a tobbiekkel niki es lehet ki sem csufolnak vagy majd az ovoneni megved.Nika91127 írta:
De tudom, ez csak mártírkodás, majd zsuzsu meg szandi kioktat, h írjak a magyarpéternek.
- BlancoMark
Az allamcsodot is rakennek Brusszelre.

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nika91127 írta:Jelentem, az orvosoknak is kell wcpapírt vinni, ha el akarja végezni a dolgát. Meg szappant, ha kezet mosni. Vehet saját ruhát is, mert a korhaz nem biztosít.BLevi96 írta: Egyik ősfideszes kollegám arra a kérdésre hogy, miért nincs semmi a korházakba, miért a betegnek kell vinni mindent, azzal válaszolt hogy mert elopják a dolgozok..
Nálunk az orvosiban nyáron, este 10kor 33 fok van. Ha tudnék véletlen aludni, se lehet a melegben. Klíma nincs. Rendes függöny se. Redőny? Ugyan.
De tudom, ez csak mártírkodás, majd zsuzsu meg szandi kioktat, h írjak a magyarpéternek.
Fuu b+ ezt a nyomorult országotferni írta: Ezt a hányingerkeltő gusztustalan propaganda gecit bazdmeg már tényleg.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Jelentem, az orvosoknak is kell wcpapírt vinni, ha el akarja végezni a dolgát. Meg szappant, ha kezet mosni. Vehet saját ruhát is, mert a korhaz nem biztosít.BLevi96 írta:Ott a lényeg! És a tanárokat is! Mikor voltak a tanári tüntetések, akkor is azt hallotam csomó helyröl hogy, "ne panaszkodjanak", ők választották ezt a pályát" és "ha ennyire elhívatottak a tanítás mellet, ne legyenek pénzéhesek" és "nekik van 3 hónap szabadság nyáron"kiserik írta: Közben meg csak szimplán politikusok és az orvosok hazánkban nem örvendenek nagy megbecsülésnek. Állandóan csak csacsognak az aszisztensekkel, kávézgatnak így rohadt nagy a várólista, pökhendien viselkednek ügyeletben, pedig vészhelyzet van, mert elfogyott otthon az aszpirin amúgy is dúsgazdag mind, főleg, hogy megemelték az amúgy is magas fizetésüket ráadásul Ödönkének is basznak felírni az antibiotikumot, pedig az anyukája külön kérte.
Az egyszeri szavazó leszarja az orvosokat.![]()
Mint a kommunizmusba, ahol a magukhoz hasonló parasztot akarták vezetőnek, más dögöljön meg.
Egyik ősfideszes kollegám arra a kérdésre hogy, miért nincs semmi a korházakba, miért a betegnek kell vinni mindent, azzal válaszolt hogy mert elopják a dolgozok..
Nálunk az orvosiban nyáron, este 10kor 33 fok van. Ha tudnék véletlen aludni, se lehet a melegben. Klíma nincs. Rendes függöny se. Redőny? Ugyan.
Ezt a hányingerkeltő gusztustalan propaganda gecit bazdmeg már tényleg.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ott a lényeg! És a tanárokat is! Mikor voltak a tanári tüntetések, akkor is azt hallotam csomó helyröl hogy, "ne panaszkodjanak", ők választották ezt a pályát" és "ha ennyire elhívatottak a tanítás mellet, ne legyenek pénzéhesek" és "nekik van 3 hónap szabadság nyáron"kiserik írta: Közben meg csak szimplán politikusok és az orvosok hazánkban nem örvendenek nagy megbecsülésnek. Állandóan csak csacsognak az aszisztensekkel, kávézgatnak így rohadt nagy a várólista, pökhendien viselkednek ügyeletben, pedig vészhelyzet van, mert elfogyott otthon az aszpirin amúgy is dúsgazdag mind, főleg, hogy megemelték az amúgy is magas fizetésüket ráadásul Ödönkének is basznak felírni az antibiotikumot, pedig az anyukája külön kérte.
Az egyszeri szavazó leszarja az orvosokat.

Mint a kommunizmusba, ahol a magukhoz hasonló parasztot akarták vezetőnek, más dögöljön meg.
Egyik ősfideszes kollegám arra a kérdésre hogy, miért nincs semmi a korházakba, miért a betegnek kell vinni mindent, azzal válaszolt hogy mert elopják a dolgozok..
Talán mert az egyszeri szavazó nem érti, hogy ez miért nem háborítja fel a politikusokat még egy Facebook bejegyzés erejéig sem. Arra gyanakszik, hogy nem tudnak róla. Közben meg csak szimplán politikusok és az orvosok hazánkban nem örvendenek nagy megbecsülésnek. Állandóan csak csacsognak az aszisztensekkel, kávézgatnak így rohadt nagy a várólista, pökhendien viselkednek ügyeletben, pedig vészhelyzet van, mert elfogyott otthon az aszpirin amúgy is dúsgazdag mind, főleg, hogy megemelték az amúgy is magas fizetésüket ráadásul Ödönkének is basznak felírni az antibiotikumot, pedig az anyukája külön kérte.Kercsó írta: nem értem miért kapott ekkora hangsúlyt, hogy valaki küld emailt vagy sem.
Magyar Péter "jobb keze", Kulja Andras orvos, és tuti megkapta ő is az e-mailt a Kamarától
Az egyszeri szavazó leszarja az orvosokat. Őt inkább érdekli a kórházak meg a vasút állapota. Így a politikus is inkább azzal foglalkozik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Semmit nem mondtam a szakmadrol a munkadrol vagy barmidrol. A hozzaallasodat kritizaltam. Abban pedig nem vagyok kivulallo, mert ugyanazon tarsadalom reszei vagyunk.Nika91127 írta:Csak megugrik a pulzusom 3-at, ha az okoskodó kívülálló (zsu és szandi) megmondják a tutit. Aztán egy idő után úgy vagyok vele, h elég idiótát hallgatok bent, a szabadidőmben nem akarok.miro. írta:
Azert szerintem itt most senki nem nika munkajat vonta ketsegben,hanem pont ellenkezoleg,az o munkaja tobbet erdemel.
Mondjuk az account torlest en sem ertettem..![]()
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nem csodálkozom, hogy pattanásig feszültök a mai vérlázító politikai helyzeten, de ezt lehet nem itt kéne levezetni rögtön ítélő bíróságként, "mártírnak" és "szánalmasnak" nevezve olyan embert, akiről pár bejegyzésen kívül semmit nem tudtok.MVPP írta:Nekem ezentúl igen, valaki "lebassza" hogy cselekedni kell, és akkor jön a mártír szerep, hogy accot kellene törölni. Szánalmas, elvégre itt mindenki felnőtt érett ember. Gondolom én.tomi_b írta: A politika topicban a "sírásról" nem pont Nika jut eszembe![]()
Én inkább megköszönöm, hogy még kitart és próbálja az adott körülmények között a legjobb ellátást biztosítani a kórházban.
És itt a fórumon is.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Csak megugrik a pulzusom 3-at, ha az okoskodó kívülálló (zsu és szandi) megmondják a tutit. Aztán egy idő után úgy vagyok vele, h elég idiótát hallgatok bent, a szabadidőmben nem akarok.miro. írta:Azert szerintem itt most senki nem nika munkajat vonta ketsegben,hanem pont ellenkezoleg,az o munkaja tobbet erdemel.ferni írta:
Nekem az elég nagy cselekvés, hogy ebben az országban akárki is az egészségügyben dolgozik, miközben finoman szólva se túl optimálisak a körülmények.
De ha ezt semmibe vesszük, azért mert valaki nem küld egy emailt egy frissen alakult párt email címére...
Kicsit nagyon elszaladt ebben a témában a ló egyesekkel.
Mondjuk az account torlest en sem ertettem..![]()
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem értem miért kapott ekkora hangsúlyt, hogy valaki küld emailt vagy sem.
Magyar Péter "jobb keze", Kulja Andras orvos, és tuti megkapta ő is az e-mailt a Kamarától
#whatisyourexcuse
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Azert szerintem itt most senki nem nika munkajat vonta ketsegben,hanem pont ellenkezoleg,az o munkaja tobbet erdemel.ferni írta:Nekem az elég nagy cselekvés, hogy ebben az országban akárki is az egészségügyben dolgozik, miközben finoman szólva se túl optimálisak a körülmények.MVPP írta:
Nekem ezentúl igen, valaki "lebassza" hogy cselekedni kell, és akkor jön a mártír szerep, hogy accot kellene törölni. Szánalmas, elvégre itt mindenki felnőtt érett ember. Gondolom én.
De ha ezt semmibe vesszük, azért mert valaki nem küld egy emailt egy frissen alakult párt email címére...
Kicsit nagyon elszaladt ebben a témában a ló egyesekkel.
Mondjuk az account torlest en sem ertettem..

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023