_Bushido_ írta:
csababarca írta:
Kiló fontosabb a nagybőröndnél mint a mérete, azt csekkold mennyi lehet.
Vizet tudsz venni a security check után, probléma megoldva.
Duty free nem olyan drága, sőt.
De a repülőn is ha megszomjazol, még a szarrágó wizzair is ad egy pohár vizet, nem kell ezen aggódnod.
Mallorcara mész ha jól értem, 3 óra max a repülőút sejtésem szerint, egy félliteres vízzel azt le lehet hozni.
Ha wizzairrel repülsz a kézipoggyász méretére figyelj, szeretnek boardingnál leállni szarakodni az emberekkel. Keretbe bele kell férnie, nem lóghat ki, stb, és arra is van kg megkötés.
feladható poggyász max 20 kg.
igen, mallorca az uticél.
20 kg-os poggyász feladható, benne van az árban. miért ne használjam ki?
250 ml-es naptej a poggyászba rakható, de az utastérbe nem, akkor kéne elosztani külön-külön, vagy venni 100 ml-eset, ma körülnéztem boltban, hogy mi lenne, ha kisebbet vinnék.
piperéket minek vegyek kint, ha itthon megvan. felesleges pénzköltések ezek szerintem.
túrázós csaj ismerősöm is azt mondta, hogy 1, max 2 hátizsákkal megoldja, nem ad fel sosem bőröndöt akárhova is megy. 1 hétnél rövidebb időre.
Most komolyan azon a pár eurós kiadáson kell görcsölni ?
Elmondom én mit viszek 1 hétre tengerparti nyaralásra.
Sporttáska, útlevél, 2 bankkártya, alsónadrág, bokazokni, 3-4 póló, egy ing,valami sétálásra alkalmas cipő, fogkefe.
Minden mást helyben adnak kb. Papucs, törülköző, tusfürdő, sampon a hotelben van. Nap krém filléres dolog így eszembe sem jutna pakolás közben, hogy vigyem.
Én rutinból nem hátizsákot viszek, mert a sporttáska nagyobb, több cucc belefér és még az életben nem ellenőrzött senki, hogy az 10 vagy 14 kg... Olyan már volt, hogy a kapunál mondták, hogy nézzük már meg a méretet. Szépen belenyomtam a kis keretbe és ennyi , mehettem tovább.
Ha a tengerpart mellett kicsit aktívabb vakációt akarok, akkor beleszorítok egy kisebb hátizsákot a motyóba. Abban bőven elfér némi nasi és folyadék.
Nem kell túlgondolni egy sima mallorcai utazást, nem az antarktiszi kutató bázisra mész vagy 8000-es csúcsra.
Csak lazán... Teljesen feleslegesnek tartom kaja, víz , stb hurcolását.