weah írta:
Valami olyasmit olvastam hogy Flicknel most az erőnlét rendbetétele a legfontosabb.A Stabjaból az erőnléti edző nyilatkozta hogy úgy készíti fel őket mintha két mérkőzést kellene játszaniuk egymás után,és ha megkérdezi a fiúkat a végén hogy hogy érzik magukat akkor az legyen a válasz hogy jöhet a harmadik...Spanyol fordítóról olvastam szóval nem pontos,de valami ilyesmi.Viszont tényleg látszik hogy rendbe tette ezt a részét,mert mennek mint golyó minden meccs végéig.Nagy húzás volt nekik Flick leigazolása.
Ez tök jó, hogy így bírják az elejét, aztán majd középtávon, meg tavasszal amikor jön a lényeg a szűk keret sanszosan kifing. Jobban aggódnék ha augusztusban fickándozna a csapatom, mert ez valamikor vissza fog ütni. Persze lehet zseniális a német erőnléti stáb, jók szoktak lenni, de Pintus meg a legjobb úgyhogy nem aggódom. Amikor fontos lesz mi pöccön leszünk az tuti.
Torquemada írta:
Négy pont az elején is négy pont, meg a végén is. Nem lesz egyszerű behozni ilyen csapat ellen. Főleg, hogy ott a matrac, ami biztos, hogy kb. 2 vagy 4 pont előnyt még csinál nekik ezen felül is fixen. Holnap meg Pellegrini, aki mindig kettőzött erővel készül ellnünk, és szintén élvezi, ha szopathat minket. Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.
Egyébként meg nem lehet mindig mindent nyerni. Olyan szinten voltunk elkényeztetve mostanában, hogy természetesnek vesszük azt, ami nagyon nem az. Nem adták ingyen a címeinket eddig sem, ezután sem fogják.
Én viccelődtem múltkor, hogy már fel is adhatjuk a bajnokságot és koncentrálhatunk a BL-re de úgy látszik vannak akik komolyan így gondolják

4.forduló van emberek.
Hihetetlen hogy be tudunk szarni 2 döntetlen itt, egy gólgála ott után. Tavaly ugyanigy rúgtak 5-öt vmi cseh csapatnak a BLben, tényleg ugyanez ment, rettegtünk mekkora fogás nekik a Joao Felix.
Amúgy Flick nem kókler, ezt tudtuk, végre lesz ellenfél. Plusz új seprű mindig jól seper.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"