Tavaly? Mármint 10 éveRealista24 írta: Tavaly ugyanez volt.
Sírt itt mindenki, hehevel az élen hogy jajj mi nem rúgunk négy gólokat, bezzeg a Barca igen…

Csak a szoki hűha...
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. augusztus 31., szombat 21:05
Tavaly? Mármint 10 éveRealista24 írta: Tavaly ugyanez volt.
Sírt itt mindenki, hehevel az élen hogy jajj mi nem rúgunk négy gólokat, bezzeg a Barca igen…
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 31., szombat 21:04
Mondjuk ebből a De Jong, Gavi párostól nem látom mivel lenne jobb a mostani játékotok. A védőket adom de a Barca alapfocijában nekik sincs akkora szerepük csak ha valaki nekik megy és tényleg védekezni kell de a liga nagyja ellen kb tök8. De a kp-n kb semmivel nem lesznek jobbak mint a mostani emberek. Ugyanazt fogják tolni.rikko írta: De Jong, Araujo, Christensen, Gavi
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 31., szombat 20:57
Ez tök jó, hogy így bírják az elejét, aztán majd középtávon, meg tavasszal amikor jön a lényeg a szűk keret sanszosan kifing. Jobban aggódnék ha augusztusban fickándozna a csapatom, mert ez valamikor vissza fog ütni. Persze lehet zseniális a német erőnléti stáb, jók szoktak lenni, de Pintus meg a legjobb úgyhogy nem aggódom. Amikor fontos lesz mi pöccön leszünk az tuti.weah írta: Valami olyasmit olvastam hogy Flicknel most az erőnlét rendbetétele a legfontosabb.A Stabjaból az erőnléti edző nyilatkozta hogy úgy készíti fel őket mintha két mérkőzést kellene játszaniuk egymás után,és ha megkérdezi a fiúkat a végén hogy hogy érzik magukat akkor az legyen a válasz hogy jöhet a harmadik...Spanyol fordítóról olvastam szóval nem pontos,de valami ilyesmi.Viszont tényleg látszik hogy rendbe tette ezt a részét,mert mennek mint golyó minden meccs végéig.Nagy húzás volt nekik Flick leigazolása.
Én viccelődtem múltkor, hogy már fel is adhatjuk a bajnokságot és koncentrálhatunk a BL-re de úgy látszik vannak akik komolyan így gondoljákTorquemada írta: Négy pont az elején is négy pont, meg a végén is. Nem lesz egyszerű behozni ilyen csapat ellen. Főleg, hogy ott a matrac, ami biztos, hogy kb. 2 vagy 4 pont előnyt még csinál nekik ezen felül is fixen. Holnap meg Pellegrini, aki mindig kettőzött erővel készül ellnünk, és szintén élvezi, ha szopathat minket. Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.
Egyébként meg nem lehet mindig mindent nyerni. Olyan szinten voltunk elkényeztetve mostanában, hogy természetesnek vesszük azt, ami nagyon nem az. Nem adták ingyen a címeinket eddig sem, ezután sem fogják.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 31., szombat 20:53
Ez hülyedzsi91 írta:
Én nemtudom de a fotballban bazdmeg mindenki olyan mint az a 10másodperces tom az 50 első randiból.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. augusztus 31., szombat 20:49
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 31., szombat 20:37
Az egeszet olvasd es ertelmezd.rikko írta:De Jong, Araujo, Christensen, Gavi, .... ez 4 ember aki alapból kezdő lenne ... Ehhez jön a többi aki sérült... Fati, Bernal.. ez 6 ember .. szerintem elég nagy a szar így is , nem tudom mire gondoltál... Esetleg mindenki legyen sérült ?miro. írta: Jon a bl,angol hetek,serulesek stb.
Akkor derul ki,hogy milyen labakon allnak,amikor beut a szar.![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. augusztus 31., szombat 20:35
Te jó ég az mekkora film és jelenet.dzsi91 írta: Én nemtudom de a fotballban bazdmeg mindenki olyan mint az a 10másodperces tom az 50 első randiból
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 31., szombat 20:34
Mondjuk kezdjük ott, hogy mi kezdtük a legjobban a szezont egy europai szperkupával. Vagy van még valakinek?Anthony írta:És mi a hihetetlen? Hogy beragadtunk a rajtnál vagy azt akarod mondani hogy nem igaz?dzsi91 írta:
Hihetetlen de mégse. Augusztus 31![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. augusztus 31., szombat 20:31
Igen, az lenne a fer.rikko írta:Esetleg mindenki legyen sérült ?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 31., szombat 20:29
És mi a hihetetlen? Hogy beragadtunk a rajtnál vagy azt akarod mondani hogy nem igaz?dzsi91 írta:Hihetetlen de mégse. Augusztus 31Anthony írta: Le a kalappal amit a pályán művelnek. Amit a pályán kívül az teljesen más tészta.
Lehet jönni itt minden kifogással meg jövendőléssel hogy mikor lesznek szarok, de jelenleg mi vagyunk azok, mi kezdtünk a legrosszabbul az európai nagycsapatok közül.![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. augusztus 31., szombat 20:23
De Jong, Araujo, Christensen, Gavi, .... ez 4 ember aki alapból kezdő lenne ... Ehhez jön a többi aki sérült... Fati, Bernal.. ez 6 ember .. szerintem elég nagy a szar így is , nem tudom mire gondoltál... Esetleg mindenki legyen sérült ?miro. írta: Jon a bl,angol hetek,serulesek stb.
Akkor derul ki,hogy milyen labakon allnak,amikor beut a szar.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 31., szombat 20:20
Hihetetlen de mégse. Augusztus 31Anthony írta: Le a kalappal amit a pályán művelnek. Amit a pályán kívül az teljesen más tészta.
Lehet jönni itt minden kifogással meg jövendőléssel hogy mikor lesznek szarok, de jelenleg mi vagyunk azok, mi kezdtünk a legrosszabbul az európai nagycsapatok közül.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 31., szombat 20:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 31., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. augusztus 31., szombat 20:02
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 31., szombat 20:01
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 31., szombat 20:00
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. augusztus 31., szombat 20:00
Új edző… Nekik kellene, hogy összeálljanak a dolgok, nem nekünk, akiknek elvileg az egyetlen hiányzó láncszemet kellene beilleszteni, csak az a láncszem eléggé rozsdás, úgyhogy jó lenne valami WD-40.flori írta:Hagyjuk már ezt. El kell ismerni őket, tök jó amit eddig csinálnak. Új edző, új impulzusok, mindenki meg akarja verni ezt a Madridot. Eddig minden összejött nekik, Rapinha életében nem szerzett még mesterhármast. Ezt most ilyen, itt össze kell állni a dolgoknak. Aki azt hitte ez fifa, azoknak (ismét) csalódni kell. Kiesett az elmúlt 10 év legjobb középpályása, és jött előre - nem a posztjára - egy világsztár. Össze kell hangolni a vonalakat. De négy forduló után már temetni az egészet?Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.Sehol nem fogjuk látni holnap, hogy hol tartunk, mert ez nem így működik. Hónapok kellenek, mindenki látszóan fáradt, plusz jött is a nyomás, hogy itt mindenkit öttel verni kell. Szerencsére még mindig tavasszal osztják a kupákat, ebben azért elég jó volt a brigád az elmúlt években. Nyolc pont hátrányban sem aggódnék még, 30+ forduló van hátra. Bízni kell a csapatban, eddig mindig rászolgáltak.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 31., szombat 19:57
HozzászólásSzerző: weah » 2024. augusztus 31., szombat 19:53
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem