De el kell ismerni. Jók. Szerintem szemnek is tetszetős foci van. Mintha valami halovány koncepció is lenne végre. Biztosan fura ez nekik xavik, meg fika zabalo koemanok után.
Szép munka eddig, le a kalappal.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 31., szombat 19:57
HozzászólásSzerző: weah » 2024. augusztus 31., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: flori » 2024. augusztus 31., szombat 19:46
Hagyjuk már ezt. El kell ismerni őket, tök jó amit eddig csinálnak. Új edző, új impulzusok, mindenki meg akarja verni ezt a Madridot. Eddig minden összejött nekik, Rapinha életében nem szerzett még mesterhármast. Ezt most ilyen, itt össze kell állni a dolgoknak. Aki azt hitte ez fifa, azoknak (ismét) csalódni kell. Kiesett az elmúlt 10 év legjobb középpályása, és jött előre - nem a posztjára - egy világsztár. Össze kell hangolni a vonalakat. De négy forduló után már temetni az egészet?Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. augusztus 31., szombat 19:42
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2024. augusztus 31., szombat 19:41
Sérülések vannak a túloldalt is, ráadásul a cseresor szintekkel gyengébb.Torquemada írta: Ők javultak, mi, főleg a hosszú sérülések miatt, gyengültünk. Most nincs egy Bellingham, aki a 92dikben eldöntse. Ment azért itt is a gyenge barcázás. Nem voltak ezek gyengék a múlt szezonban sem. 85 pontot csináltak, ami nagyon sokszor vagy majdnem bajnoki, vagy bajnoki cím. 2023ban 88 ponttal utcahosszal nyerték. Mi futottunk múltkor egy űrszezont, mi voltunk nagyon jók, nem ők gyengék.
Négy pont az elején is négy pont, meg a végén is. Nem lesz egyszerű behozni ilyen csapat ellen. Főleg, hogy ott a matrac, ami biztos, hogy kb. 2 vagy 4 pont előnyt még csinál nekik ezen felül is fixen. Holnap meg Pellegrini, aki mindig kettőzött erővel készül ellnünk, és szintén élvezi, ha szopathat minket. Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.
Egyébként meg nem lehet mindig mindent nyerni. Olyan szinten voltunk elkényeztetve mostanában, hogy természetesnek vesszük azt, ami nagyon nem az. Nem adták ingyen a címeinket eddig sem, ezután sem fogják.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 31., szombat 19:36
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. augusztus 31., szombat 19:34
HozzászólásSzerző: flori » 2024. augusztus 31., szombat 19:01
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2024. augusztus 31., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 31., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. augusztus 31., szombat 18:51
Szerintem úgy beszartunk,hogy hetet rúgnak a megyei kettes valladolidnak,hogy mi holnap ki se merünk állni a betis ellen és 8 pont lesz a hátrányunk.MorataMartin írta:holnap már 7 pont lesz az előnyük...
HozzászólásSzerző: flori » 2024. augusztus 31., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 31., szombat 18:50
ez lenne az egesz modell, la masia lenyege, annyi a problema, hogy a minoseg nem az igazi, hiaba ugyeskek es ismerik a rendszert, komolyabb csapatok ellen kellenek a klasszisok es a clutch emberek.Remy írta: Én amit nem értek, hogy random generált nevű tinikkel is működik a csapat. Casado, Fort, Cubarsi, vagy amelyik lesérült. Bármelyiket teszed be, nem jön ki, hogy 0 km-es emberek.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. augusztus 31., szombat 18:47
Hagyjad már a 85. percig szenvedtünk velükSierra írta: Jo ezt a csoro Valladolidot vegul mi is 3-0-al kuldtuk haza.. de tenyleg imponalo ez a szezonkezdes naluk, golok is jonnek. Nekunk kellett volna igy kezdeni.En nyaron se orultem Flick erkezesenek, o nem egy kokler, sose volt az, nehogy kihuzza oket a godorbol iden.
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 31., szombat 18:36
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. augusztus 31., szombat 18:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 31., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 31., szombat 18:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 31., szombat 18:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 31., szombat 18:16
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem