Jelentem, az orvosoknak is kell wcpapírt vinni, ha el akarja végezni a dolgát. Meg szappant, ha kezet mosni. Vehet saját ruhát is, mert a korhaz nem biztosít.BLevi96 írta:Ott a lényeg! És a tanárokat is! Mikor voltak a tanári tüntetések, akkor is azt hallotam csomó helyröl hogy, "ne panaszkodjanak", ők választották ezt a pályát" és "ha ennyire elhívatottak a tanítás mellet, ne legyenek pénzéhesek" és "nekik van 3 hónap szabadság nyáron"kiserik írta: Közben meg csak szimplán politikusok és az orvosok hazánkban nem örvendenek nagy megbecsülésnek. Állandóan csak csacsognak az aszisztensekkel, kávézgatnak így rohadt nagy a várólista, pökhendien viselkednek ügyeletben, pedig vészhelyzet van, mert elfogyott otthon az aszpirin amúgy is dúsgazdag mind, főleg, hogy megemelték az amúgy is magas fizetésüket ráadásul Ödönkének is basznak felírni az antibiotikumot, pedig az anyukája külön kérte.
Az egyszeri szavazó leszarja az orvosokat.![]()
Mint a kommunizmusba, ahol a magukhoz hasonló parasztot akarták vezetőnek, más dögöljön meg.
Egyik ősfideszes kollegám arra a kérdésre hogy, miért nincs semmi a korházakba, miért a betegnek kell vinni mindent, azzal válaszolt hogy mert elopják a dolgozok..
Nálunk az orvosiban nyáron, este 10kor 33 fok van. Ha tudnék véletlen aludni, se lehet a melegben. Klíma nincs. Rendes függöny se. Redőny? Ugyan.
De tudom, ez csak mártírkodás, majd zsuzsu meg szandi kioktat, h írjak a magyarpéternek.