Pad'em írta:
miro. írta:
Nem nezocsucsokrol beszeltem,illetve eddig te sem.
Az volt a felvetes,hogy senkit nem erdekel.
Oke, elnézést, hogy flegmán fogalmaztam. A helyieken kívül senkit nem érdekel. Így már akkor nem lehet belekötni.
A bajom, hogy a mezőny majd felét az említett Rayo elverné. Nem fogom nézni nyilván ezeket a meccseket, de régen azért az összefoglalókat megnéztem, de már annyira EL színvonal a BL meccsek csoportkör/most akkor ligafázisának majd fele hogy konkrétan nem izgat.
Mennyivel izgalmasabb lenne egy 16 fős csoportkör, 4x4 csoport, utána negyeddöntők. Fele annyi meccs, de kb minden meccset érdemes lenne nézni. Nyilván az Uefának nem ez az érdeke.
Probalsz ala-fole loni az aranyoknak..
Nem a helyieket,hanem az orszag szurkoloinak egy nagy reszet.
Megegyszer mondom a fradit,azt akit eleve rengetegen utalnak a sok pumpalt penz miatt,de megis nagyon sokan megnezik a bl meccsuket magyaroroszagon.
Nem tudom,hogy a rayos peldaval direkt sarkitottal es lottel nagyon fole,(mezony felet..

) de ha te tenyleg ezt igy gondolod,akkor nagyon mellette vagy a dolgoknak.
DE ha ennyire gyengek,(“golkulonbseg javitas”) akkor meg menjenek el b kerettel,egy laza edzes ez,nem is meccs.
Amirol te beszelsz,hogy csak az elit csapatoknak kene ott lenni,ez soha nem volt igy. Regen is 32 csapat volt,ket csoportkorrel.
Elhiszem,hogy a realtol forog neked a fold,de vannak mas csapatok is,akiket nem egy kulturhazban nez 17 ember.
A spanyol szuperkupa ket meccses lett,a vilag vegen,ott lesz jovore a klub vb,az eb-t felhigitottak.
Nem ezen a plusz ket meccsen fog mar mulni.
Hozzateszem,a nyolcaddonto sorsolas elott meg itt remeg sok ember,hogy a Kobenhavnt kapja a real,es ne valami eroset.
'shutterisland írta:
mondjuk mar akkor is mashogy nezne ki az egesz, ha a :
brest, aston villa, bologna, atalanta, girona
helyett egy :
lyon/marseille, mu/chelsea, roma, napoli, sevilla/villarreal
sor lenne.
az is gyengiti igy szemre a mezonyt, hogy tobb, korabban bl-ben megszokott csapatok hianyoznak.
Errol nem is beszelve.