2-3 órát bárki kibír a másik nélkül.

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 1., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 1., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. szeptember 1., vasárnap 14:39
Valaki repül, Mallorcázik, akkor gondolom nem az 1000 forintos reptéri vízen fog pont spórolni.Remy írta:
Mondjuk a víz pont ***i drága.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 1., vasárnap 14:28
Elsore volt csak ellenallas, vagy probalkozas, aztan mondtam, hogy annyi es olyan csomagot hoz, amennyit csak akar es kifizet___Samy___ írta:Pont ezen harcolok most az asszonnyal, ugyanis a tudta nelkul vettem meg a repjegyet Tenerifere, es a 10 kilos poggyassszal plusz hatizsakkalRealista24 írta: En mar semmi ilyen szart nem vinnek amugy, meg amugy sem. Kimegyek, kint megveszem. 1 het tegnerparti nyaralast lehozok egy hatizsakkal, ugy hogy minden nap masik polo, gatya, stb van rajtam.
Illatszerek, pipere cuccok kint is pont annyik mint itthon, minek cipeljem, meg minek foglalja a helyet?!![]()
Megmondtam neki, hogy oldja meg, egy hetre bele kell ferjen, en nem fogok kulon a nagy poggyasszal szaladgalni feladni meg minden.
Nekem persze siman eleg lesz.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 1., vasárnap 14:18
Pont ezen harcolok most az asszonnyal, ugyanis a tudta nelkul vettem meg a repjegyet Tenerifere, es a 10 kilos poggyassszal plusz hatizsakkalRealista24 írta: En mar semmi ilyen szart nem vinnek amugy, meg amugy sem. Kimegyek, kint megveszem. 1 het tegnerparti nyaralast lehozok egy hatizsakkal, ugy hogy minden nap masik polo, gatya, stb van rajtam.
Illatszerek, pipere cuccok kint is pont annyik mint itthon, minek cipeljem, meg minek foglalja a helyet?!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 1., vasárnap 14:12
10x100 ml-t vihetsz. Ha 250es a naptej, elosztod haromba._Bushido_ írta: Ahogy olvastam eddig a fórumon, többen is repültek már.
Én még nem, most lesz az első.
Az a kérdésem lenne, hog elvileg 100 ml-t lehet csak a poggyászba (bőrönd) tenni, amit feladunk (55x40x20 cm), tehát akkor naptej se lehet ennél nagyobb? és a hátizsákba, ami az utastérbe megy oda? pár apróság, mint pl keksz? az vajon mehet valamelyikbe?
Egyik ismerősöm olyat ajánlott, hogy tekerjem körbe frissentartó fóliával a bőröndöt és akkor nem valószínű, hogy kinyitják.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 1., vasárnap 14:10
Nagyjabol masfel euro a viz, ami 600 Ft, nem ezer. Egy szorakozohely/etterem arszintjen van, es legalabb itt biztos nem csapvizet toltenek bele, mint sok emlitett helyen.Remy írta:Mondjuk a víz pont ***i drága.csababarca írta:
Duty free nem olyan drága, sőt.
![]()
Én mindig üres üveget viszek, aztán megtöltöm. Sok helyen van kút. Nem fogok közel 1000 forintért venni ott.
Leszállásnál, füldugulásnál jó, ha van víz még. 1-1 korty segít.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 1., vasárnap 13:46
Mondjuk a víz pont ***i drága.csababarca írta:
Duty free nem olyan drága, sőt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. szeptember 1., vasárnap 13:27
Kiló fontosabb a nagybőröndnél mint a mérete, azt csekkold mennyi lehet._Bushido_ írta:
nagy bőrönd = ez a bizonyos 55/40/20as, ez lett befizetve, szóval ez a max, ebbe kell beférnie mindennek (6 napi ruha, strandapucs, törülköző, neszeszer). utastérbe 100 ml, szóval akor fél listeres víz kizárva. ezt sejtettem egyből.
naptej fontos, az 250 ml-es verzió van, akor az megy a bőröndbe.
autós vagy buszos utazásnál azt és annyit vittem magammal, amit csak akartam, repcsin még sosem voltam, de a szabályok szerint és a limit miatt 2x is meg kell gondolni, hogy mit vigyek.
ok, köszi a tippeket. néha egy kis keksz vagy cukorka nagy segítség tud lenni menet közben, mikor már elfogyott a szufla vagy a kaja, úgyhgy mindig szoktam vinni magammal.
"duty free" - gondolom jó drága, ott fizettetik meg a hasznot az utasokkal...
jobb híján akkor pl vizet / innivalót kint kell venni.
u.i. kár ,hogy nem 2 héttel később = jövő hét végén volt a mallorca - Real meccs..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 1., vasárnap 13:22
nagy bőrönd = ez a bizonyos 55/40/20as, ez lett befizetve, szóval ez a max, ebbe kell beférnie mindennek (6 napi ruha, strandapucs, törülköző, neszeszer). utastérbe 100 ml, szóval akor fél listeres víz kizárva. ezt sejtettem egyből.'shutterisland írta: zsuninnyo repult legutobb.![]()
utasterbe (hatizsak, cabin bag) nem vihetsz 100ml-nel tobb folyadekot egy uvegben, de tobb ilyen uveged is lehet, szoval ha valami extrem fontos, szet lehet osztani.
naptejjel nem szarakodnek.
viszont amit a duty freeben veszel a security utan, azt felviheted.
ha nagy borondod is van, ami a gep hasaba megy, abba mehet naptej vagy akarmi.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 1., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 1., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 1., vasárnap 12:19
Feladósba mehet minden, amit a célország megenged adó szempontjából. Naptej bármekkora. Felvivősbe van a méret meghatározva folyadéknál. Keksz, szendvics mehet nyugodtan bármelyikbe._Bushido_ írta: Ahogy olvastam eddig a fórumon, többen is repültek már.
Én még nem, most lesz az első.
Az a kérdésem lenne, hog elvileg 100 ml-t lehet csak a poggyászba (bőrönd) tenni, amit feladunk (55x40x20 cm), tehát akkor naptej se lehet ennél nagyobb? és a hátizsákba, ami az utastérbe megy oda? pár apróság, mint pl keksz? az vajon mehet valamelyikbe?
Egyik ismerősöm olyat ajánlott, hogy tekerjem körbe frissentartó fóliával a bőröndöt és akkor nem valószínű, hogy kinyitják.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 1., vasárnap 12:14
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 31., szombat 14:26
Amit olvasok errol, mindenki azt irja, hogy alapvetoen okes, ez sem teljesen pontos (mint ahogy gondolom semmi nem lesz az megfizetheto kategoriaban otthoni meresre), de mar hasznalhato. En probaltam a garmint, meg most xiaomi van, de nem szeretem, mert ossze-vissza mer, szoval jot ajanlani nem tudokfilatáska írta: Köszi szépen!![]()
Withingsből ezt találtam hirtelen, 70 000.
https://ipon.hu/shop/termek/withings-wb ... te/2246607
A következő ebből a márkából már 120 000. Annyit már talán nem költenék.
A rudas verzió pedig, mit értesz érdekes adatok alatt? Pontatlan vagy okés? Van ennek a fajtának valami pontos kategória megnevezése? Hogy több ilyen mérleggel is tudjam összehadonlítani.
Ebből ezt találtam hirtelen, ez csak 36 000, kicsit olcsónak tűnik, szeretnék azért picit komolyabban.
https://www.egeszsegor.hu/OMRON-BF511-t ... szulek-kek
Mit gondoltok erről a kettőről összehasonlítva?
Esetleg tudtok ajánlani konkrét mérleget, ami szerintetek okés?![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 31., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 31., szombat 13:14
Mindegyik ugyanolyan rossz kb, ugyh tok mind1filatáska írta: Okosmérleggel kapcsolatban tapasztalat valakinek?![]()
Testzsírszázalék, izomtömeg, csont, vízmennyiség stb.
Mennyire pontosak ezek a mérlegek? Van értelme beruháznom egy ilyenre?![]()
Van Garmin kb 50 000-ért, Trulife 25 000-ért, vagy Huawei és Xaomi 15 000-ért? Érdemes a Garmint vagy az olcsóbbak is jók? Vagy még drágábbat nézzek a minőségért?![]()
Köszi, ha valaki tud segíteni!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 31., szombat 13:02
Olyanra gondolsz amire csak rá kell állni, vagy olyanra aminél a kezedbe veszel egy rudat ami hozzá van csatlakoztatva és kis elektromos impulzusokat vezet a testen keresztül, úgy mér?filatáska írta: Okosmérleggel kapcsolatban tapasztalat valakinek?![]()
Testzsírszázalék, izomtömeg, csont, vízmennyiség stb.
Mennyire pontosak ezek a mérlegek? Van értelme beruháznom egy ilyenre?![]()
Van Garmin kb 50 000-ért, Trulife 25 000-ért, vagy Huawei és Xaomi 15 000-ért? Érdemes a Garmint vagy az olcsóbbak is jók? Vagy még drágábbat nézzek a minőségért?![]()
Köszi, ha valaki tud segíteni!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 31., szombat 12:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 30., péntek 23:22
Lemaradt az a rész, ahol ő is elnézést kér, mert amatőr módjára kommunikált a kollégájával.dzsi91 írta: Krumpliorr:
Na mi folyik itt Gyöngyösön...
Ádám eljött és megbeszéltük a dolgainkat. Elnézést kért a videó készítéséért és főleg azért, mert olyan embernek állított be, amilyen sosem voltam és nem is leszek. Ezt a gesztust természetesen elfogadtam. Mindig is ezt a formáját támogattam a konfliktusok rendezésének. Le kell ülni és megbeszélni a dolgokat személyesen.
Tanulság: Ne tiltsd le a másikat, hallgasd meg a másik félt a vitában, igyekezz nyitot lenni az ő gondolataira is. Ne félj bocsánatot kérni és tudj megbocsátani is.
A közös munka az RTL-en folytatódik...
Azért durva, hogy ezt a pökkhendi stílust a haraszti engedi![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem