De ember, úgy beszélsz a Tiszáról, mint valami egyértelműen a Magyarország szabadságát és egyetlen reményét jelentő párt, ahol csak szent emberek vannak.zsuninnyo írta:
Jah, egy email megirasa nagyon megrengetne az egzisztenciajat. Tulajdonkeppen ennel minimumabb effort nem letezik ahhoz, hogy valaki tegyen a jogaiert, meg csak lenyomozni sem lehet ha nem akarja, vagy nem annyira kepzetlen, hogy a sajat email cimerol irja.
Es en sem mondtam, hogy van benne kivetni valo. En azt mondtam, ha mar panaszkodik, tegyen ellene, es ne azt varja, hogy majd mas veri a faszaval a csalant erte. En meg tudom erteni, ha felti az allasat, penzet bamijet. De akkor nem kell rinyalni, el kell fogadni a szituaciot es a szerepeket, es pont. Vagy pedig ha nem tetszik, cselekedni kell.
Teljesen érthető ha egyeseknek vannak fenntartásaik velük kapcsolatban. Nekem nincsenek, de úgy jelented ezt ki, mintha ez olyan egyértelmű lenne. Ők egy politikai párt, akik fél éve még kb nem is léteztek... De legyen elvárható, hogy emaileket írogass nekik, wtf

Ilyen, hogy elvárható ilyet elküldeni maximum egy kormánynak vagy ő általuk vezetett intézetnek kéne, akik ezzel foglalkoznak, hogy javítsanak mindenhol a körülményeken...
Csak ugye jelenleg ilyen nincs, akik inkább kirúgatnak, mint javítanának valamit ha valaki ilyet írna nekik.
Azért mondom most itt ez az egész gondolatmenet el van csúszva ami alapján bárki is felkérdezhetne valakit, főleg Nikát