Utazás Madridba
- ___Samy___
Re: Utazás Madridba
Mennyi most a vip jegy? Ennyiert mar nem jobban megerne azt venni, mint mas oldalakrol?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ajandek jegynek ne nezd az aratAssault66 írta:Igen, 225 euróért sikerült jegyet szerezni/főRealista24 írta:
Megneztem, olyan mint a tobbi, 2,5-3x aron adjak a jegyeket.előre fizetve.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,
Igen, 225 euróért sikerült jegyet szerezni/főRealista24 írta:Megneztem, olyan mint a tobbi, 2,5-3x aron adjak a jegyeket.Assault66 írta:
Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.

Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megneztem, olyan mint a tobbi, 2,5-3x aron adjak a jegyeket.Assault66 írta:Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.Realista24 írta:
Hivatalosan semmit nem tudsz venni egy hettel elotte a VIP-n kivul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Worldticket remélem megbízható, már megvannak a jegyek... Bár küldeni csak később fogják a meccs előtt. Remélem nem nézte be az asszony, szülinapi ajándék volt.Realista24 írta:Hivatalosan semmit nem tudsz venni egy hettel elotte a VIP-n kivul.Halfkey írta:
Nemtudom Madridban hogy van, majd a hozzáértőbbek megmondják, de más standionban így előre a bérletesekét lehet second-hand megveszegetni, mert nekik fix helyük van.
Iker Casillas
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Nekem nem volt velük gondom, megkaptam mindent rendben. Elméletben ha vmi gond van, visszakapod a pénzt de én ezt ugye nem próbáltam ki. Ugye alapvetően ők csak közvetítenek, van gondolom rajta jó meg rossz eladó.
A fő probléma szerintem vele inkább az hogy sok eseményre drága - de cserébe be tudsz egyáltalán jutni.
A fő probléma szerintem vele inkább az hogy sok eseményre drága - de cserébe be tudsz egyáltalán jutni.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Modric, CR.
Sziasztok! Utazott már valaki meccsre VIP jeggyel? Most vásároltuk meg a március 9-i meccsre és lenne néhàny kérdésem. Köszi!
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ez Viagogo mennyire megbízható?
De ezek nem hivatalosak szoktak lenni, hanem XY bérletes átadja a helyét Viagogon vagy hasonlón. Én Angliában vettem így NFLre mikor hivatalosan nem jutott.
Most megnéztem, Real meccsek is vannak fenn, pl itt egz decemberi Getafe elleni: https://www.viagogo.com/Sports-Tickets/ ... quantity=2. Nyilván ezek drágábbak, és vannak csapatok akik alapvetően tiltják is ezt (ennek ellenére a lebukás esélye szerintem kicsi, különben nem csinálnák ennyien).
Most megnéztem, Real meccsek is vannak fenn, pl itt egz decemberi Getafe elleni: https://www.viagogo.com/Sports-Tickets/ ... quantity=2. Nyilván ezek drágábbak, és vannak csapatok akik alapvetően tiltják is ezt (ennek ellenére a lebukás esélye szerintem kicsi, különben nem csinálnák ennyien).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hivatalosan semmit nem tudsz venni egy hettel elotte a VIP-n kivul.Halfkey írta:Nemtudom Madridban hogy van, majd a hozzáértőbbek megmondják, de más standionban így előre a bérletesekét lehet second-hand megveszegetni, mert nekik fix helyük van.ToniKroos írta:
Én nem tudom, hogy neked honnan van jegyed, mikor még el se kezdték árulni rá. Meccs előtt kb 1 héttel lehet a hivatalos honlapon venni, legalábbis eddig én így tudtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Hazard, Ramos, Marcelo
Sziasztok!
El szeretnénk menni November 10-én az Osasuna ellen meccsre Németországból. Tudna valaki 1-2 tippet adni hogyan és hol tudnánk jegyekhez hozzá jutni? Nem igazán szeretnénk utazási irodából menni valószínű sokkal drágább lenne. Mivel ez lenne az első meccs amit élőben látnánk így eléggé tanácstalan vagyok jegy vásárlással kapcsolatban.
köszönöm előre is a válaszokat/tippeket.
El szeretnénk menni November 10-én az Osasuna ellen meccsre Németországból. Tudna valaki 1-2 tippet adni hogyan és hol tudnánk jegyekhez hozzá jutni? Nem igazán szeretnénk utazási irodából menni valószínű sokkal drágább lenne. Mivel ez lenne az első meccs amit élőben látnánk így eléggé tanácstalan vagyok jegy vásárlással kapcsolatban.
Nemtudom Madridban hogy van, majd a hozzáértőbbek megmondják, de más standionban így előre a bérletesekét lehet second-hand megveszegetni, mert nekik fix helyük van.ToniKroos írta:Én nem tudom, hogy neked honnan van jegyed, mikor még el se kezdték árulni rá. Meccs előtt kb 1 héttel lehet a hivatalos honlapon venni, legalábbis eddig én így tudtam.Assault66 írta: Sziasztok! Elvileg még 8 szabad jegy volt erre a meccsre, ( 3. Szektorra értem) ha valaki jön szabad vagyok egy két sörre pálinkára![]()
Én nem tudom, hogy neked honnan van jegyed, mikor még el se kezdték árulni rá. Meccs előtt kb 1 héttel lehet a hivatalos honlapon venni, legalábbis eddig én így tudtam.Assault66 írta: Sziasztok! Elvileg még 8 szabad jegy volt erre a meccsre, ( 3. Szektorra értem) ha valaki jön szabad vagyok egy két sörre pálinkára![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Látom a Betis ellen a holnapira elég sok jegy van még.
Remélem tavaszra is így marad, Modrics apánk búcsúmeccsén ott akarok lenni.
Remélem tavaszra is így marad, Modrics apánk búcsúmeccsén ott akarok lenni.
-
Sziasztok! Elvileg még 8 szabad jegy volt erre a meccsre, ( 3. Szektorra értem) ha valaki jön szabad vagyok egy két sörre pálinkára

Iker Casillas
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Mi is 3-an arra a meccsre szeretnénk menni, remélem jut majd jegy. Ha másik napon lesznek, mint a real, akkor rayo-las palmas vagy getafe-girona meccs is játszana nálunk.Mi is arra a meccsre megyünk. Valaki még?
Választ nem tudok a kérdéseidre
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mi is arra a meccsre megyünk. Valaki még?Assault66 írta: Sziasztok!
Novemberben megyünk a családdal az Osasuna elleni meccsre.
Félve kérdezem meg, volt már más is másfél éves gyerekkel meccsen? 3.szektor. (utazást bírja, azzal nincs gond, egyedül a meccstől félek, hogy meg tud e ülni egyhelyben ennyi időre.)
Esetleg tipp, hogy hol érdemes enni ahol a gyereknek is találunk valamit?
Köszönöm a segítséget előre is![]()
Választ nem tudok a kérdéseidre

-
Sziasztok!
Félve kérdezem meg, volt már más is másfél éves gyerekkel meccsen? 3.szektor. (utazást bírja, azzal nincs gond, egyedül a meccstől félek, hogy meg tud e ülni egyhelyben ennyi időre.)
Köszönöm a segítséget előre is
Köszönöm a segítséget előre is

Iker Casillas
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valladolid ellen elvileg 95 euró a legolcsóbb belépő. 
Szerk.: gyakorlatilag is. Rövid oldal teteje.

Szerk.: gyakorlatilag is. Rövid oldal teteje.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hivatalos oldalon.tomi_b írta:Engem is ez érdekelne, hol vesztek jegyet a hazai meccsekre? Hivatalos oldalon vagy kereskedőnél többszörös áron, esetleg más opció?Whiteheart írta: Az előző kérdés engem is érdekelne
Meg hogy úgy általában egy LaLiga meccsre hol érdemes jegyet venni? Valaki tudna légyszi segíteni?
Köszi!
Van aki dealertol, ha más megoldás nincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema