Nekem ezentúl igen, valaki "lebassza" hogy cselekedni kell, és akkor jön a mártír szerep, hogy accot kellene törölni. Szánalmas, elvégre itt mindenki felnőtt érett ember. Gondolom én.tomi_b írta: A politika topicban a "sírásról" nem pont Nika jut eszembe![]()

Politika
Re: Politika
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A bértablánk és az ügyeleti díjunk is publikus.'shutterisland írta: visszaolvastam a temat, nekem a magyarokba belekodolt ( inkabb belenevelt ? ) stockholm szindroma is beugrott.
megkerdezhetem nika, hogy mennyi fizetessel jar amit csinalsz
?
hivatastudat ide, hivatastudat oda, helyedben en a sajat es a csaladom (foleg mentalis egeszsege) erdekeben otthagynam a francba az egeszet aztan oldjak meg.
keresnek valamit, ahol jobban megbecsulnek, meg ha valamivel kevesebb penzert is de lehet havi 30-40 ora plusz szabadidovel.
vagy akar az orszagot is otthagynam, ilyen cv-vel jobban meg lennel becsulve, miert ne.
szerintem a legeslegjobb scenario, ami tortenhet, az az, hogy a fidesz nem 2/3-al nyer 26-ban, hanem szorosan, igy meg evekig nem lesz szignifikans javulas az eü teren, felesleges tonkretenned magad.
persze senki sem vagyok ahhoz hogy eletut tanacsot adjak, csak szigoruan az idok soran itt olvasottakbol itelem meg.
7 éve dolgozok, már szakorvosként.
A kiemelt 10% megszűnt.
Havi átlag 230 órám van.
Adókedvezményem nincs.
Ebből a nagyságrend kiszámolható.
A külföld meg reális opció (határ mellett lakom).
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
visszaolvastam a temat, nekem a magyarokba belekodolt ( inkabb belenevelt ? ) stockholm szindroma is beugrott.
?
hivatastudat ide, hivatastudat oda, helyedben en a sajat es a csaladom (foleg mentalis egeszsege) erdekeben otthagynam a francba az egeszet aztan oldjak meg.
keresnek valamit, ahol jobban megbecsulnek, meg ha valamivel kevesebb penzert is de lehet havi 30-40 ora plusz szabadidovel.
vagy akar az orszagot is otthagynam, ilyen cv-vel jobban meg lennel becsulve, miert ne.
szerintem a legeslegjobb scenario, ami tortenhet, az az, hogy a fidesz nem 2/3-al nyer 26-ban, hanem szorosan, igy meg evekig nem lesz szignifikans javulas az eü teren, felesleges tonkretenned magad.
persze senki sem vagyok ahhoz hogy eletut tanacsot adjak, csak szigoruan az idok soran itt olvasottakbol itelem meg.
?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
RealVazquez írta:Fel nem tudom fogni, hogy mit művel ez a mocskos kormány a hazájával, a népével, egészen elképesztő komolyan.Nika91127 írta:
https://drive.google.com/file/d/18Q7EsT ... p=drivesdk
Ezt kaptuk ma.
Visszatérve:
Szerintem a 400 óra az lol. Hagyjuk már. Minden nap.12 órázni? Embertelen.
Nekem a rekordom 324 óra volt. Egy hónap alatt
Senkinek se kívánom.
Nekünk nem évi 200 túlóránk van, az nagyon max 3 hónap.
Én 7 év alatt kb 11 évnyi munkaórát melóztam.
Az ügyelet utáni nap az pihenőnap, ezzel kapcsolatban is lehetne órakat mesélni. Pl hétvégi 24 óra után +1 pihenőnap kellene, mert nincs meg a heti egyben 48 óra. De ez is el van tusolva.
Nálunk nem műszak van, hanem 8/12/24 óras munkarend, plusz készenlétezés. Bonyolult rendszer.
De pl. szakrendelésen is előjegyezni egy napra 20 beteget lehetne, ha be van tartva a betegidő, stb. Én szerdán 62-t néztem meg. 300%.
Nekem vannak egészségügyben dolgozó rokonaim, ismerőseim, és egyöntetűen állítják, hogy amit Magyar Péter bemutatott, az csak a jéghegy csúcsa. Összeomlás szélén az ország, kíváncsi leszek az iskolakezdetre, mert ott is súlyos a helyzet.
Természetesen MP a szemétláda, mert meg meri mutatni, hogy mi a franc megy ebben az országban.
Az nem bérből van, hanem ”szürke” vagy sötétebb pénzből. Szerintem pont a fogyasztás miatt hagyják a fentiek a mutyizást, meg mert nincs rá kapacitás gondolom.hehetheoriginal írta:hany eve mar ugyanez a mantraÖsszeomlás szélén az ország![]()
Aztan mindig tűr tovabb mindenki, a plázák, strandok, ettermek meg tele vannak
nem erted a tagul az ollo fogalmat?hehetheoriginal írta:hany eve mar ugyanez a mantraÖsszeomlás szélén az ország![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ehhez pont illik, amit tegnap ismerősöm kiposztolt facebookra... 919 forint a pulyka fartő(!!!) és valaki beírta alá, hogy de az kis túlzással színhús és nagyon finomra ki lehet sütni. Értem én, hogy nem kell a habzsi-dőzsi, de ez mi már? Az ilyen egyen egész életében ezt. Még így is minden vacsora előtt Orbánnak imádkozna Isten helyett, hogy a mi megmentőnknek hála van kaja az asztalon...hehetheoriginal írta:Aztan mindig tűr tovabb mindenki

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hany eve mar ugyanez a mantraÖsszeomlás szélén az ország

thereisonly1ronaldo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Fel nem tudom fogni, hogy mit művel ez a mocskos kormány a hazájával, a népével, egészen elképesztő komolyan.Nika91127 írta:https://drive.google.com/file/d/18Q7EsT ... p=drivesdkBerti írta:
Egy forrást megadsz?
Ezt kaptuk ma.
Visszatérve:
Szerintem a 400 óra az lol. Hagyjuk már. Minden nap.12 órázni? Embertelen.
Nekem a rekordom 324 óra volt. Egy hónap alatt
Senkinek se kívánom.
Nekünk nem évi 200 túlóránk van, az nagyon max 3 hónap.
Én 7 év alatt kb 11 évnyi munkaórát melóztam.
Az ügyelet utáni nap az pihenőnap, ezzel kapcsolatban is lehetne órakat mesélni. Pl hétvégi 24 óra után +1 pihenőnap kellene, mert nincs meg a heti egyben 48 óra. De ez is el van tusolva.
Nálunk nem műszak van, hanem 8/12/24 óras munkarend, plusz készenlétezés. Bonyolult rendszer.
De pl. szakrendelésen is előjegyezni egy napra 20 beteget lehetne, ha be van tartva a betegidő, stb. Én szerdán 62-t néztem meg. 300%.
Nekem vannak egészségügyben dolgozó rokonaim, ismerőseim, és egyöntetűen állítják, hogy amit Magyar Péter bemutatott, az csak a jéghegy csúcsa. Összeomlás szélén az ország, kíváncsi leszek az iskolakezdetre, mert ott is súlyos a helyzet.

Igen, szóval holnap nincs fizuNika91127 írta:Az itteni "melóm" is önként vállalt túlmunka?Realista24 írta:
Ha zsuniera gondolsz, akkor megoldom, ha a tiedre, akkor nem lehet![]()
![]()

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ide csak belépni lehet, ki nem..Nika91127 írta:Az itteni "melóm" is önként vállalt túlmunka?Realista24 írta:
Ha zsuniera gondolsz, akkor megoldom, ha a tiedre, akkor nem lehet![]()
![]()

- Nika91127
Az itteni "melóm" is önként vállalt túlmunka?Realista24 írta:Ha zsuniera gondolsz, akkor megoldom, ha a tiedre, akkor nem lehetNika91127 írta:
Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezem
Mindegy srácok, lassan rájövök, hogy el kell hagyni ezt a fórumot.
R24 lehet accot törölni?![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha zsuniera gondolsz, akkor megoldom, ha a tiedre, akkor nem lehetNika91127 írta:Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezemmiro. írta:
Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.
Mindegy srácok, lassan rájövök, hogy el kell hagyni ezt a fórumot.
R24 lehet accot törölni?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Mondjuk ha jelenleg valaki hirverest szeretne szerezni egy botranynak, akkor MP erre a legalkalmasabb. Es nem is feltetlen kell szimpatizalni vele, de ha barki mas hozna le ezeket a hireket, akkor a kutya nem torodne veluk mint ahogy az elozo 14 evben is ez tortent.ferni írta:De ember, úgy beszélsz a Tiszáról, mint valami egyértelműen a Magyarország szabadságát és egyetlen reményét jelentő párt, ahol csak szent emberek vannak.zsuninnyo írta:
Jah, egy email megirasa nagyon megrengetne az egzisztenciajat. Tulajdonkeppen ennel minimumabb effort nem letezik ahhoz, hogy valaki tegyen a jogaiert, meg csak lenyomozni sem lehet ha nem akarja, vagy nem annyira kepzetlen, hogy a sajat email cimerol irja.
Es en sem mondtam, hogy van benne kivetni valo. En azt mondtam, ha mar panaszkodik, tegyen ellene, es ne azt varja, hogy majd mas veri a faszaval a csalant erte. En meg tudom erteni, ha felti az allasat, penzet bamijet. De akkor nem kell rinyalni, el kell fogadni a szituaciot es a szerepeket, es pont. Vagy pedig ha nem tetszik, cselekedni kell.
Teljesen érthető ha egyeseknek vannak fenntartásaik velük kapcsolatban. Nekem nincsenek, de úgy jelented ezt ki, mintha ez olyan egyértelmű lenne. Ők egy politikai párt, akik fél éve még kb nem is léteztek... De legyen elvárható, hogy emaileket írogass nekik, wtf![]()
Ilyen, hogy elvárható ilyet elküldeni maximum egy kormánynak vagy ő általuk vezetett intézetnek kéne, akik ezzel foglalkoznak, hogy javítsanak mindenhol a körülményeken...
Csak ugye jelenleg ilyen nincs, akik inkább kirúgatnak, mint javítanának valamit ha valaki ilyet írna nekik.
Azért mondom most itt ez az egész gondolatmenet el van csúszva ami alapján bárki is felkérdezhetne valakit, főleg Nikát![]()
De ember, úgy beszélsz a Tiszáról, mint valami egyértelműen a Magyarország szabadságát és egyetlen reményét jelentő párt, ahol csak szent emberek vannak.zsuninnyo írta:
Jah, egy email megirasa nagyon megrengetne az egzisztenciajat. Tulajdonkeppen ennel minimumabb effort nem letezik ahhoz, hogy valaki tegyen a jogaiert, meg csak lenyomozni sem lehet ha nem akarja, vagy nem annyira kepzetlen, hogy a sajat email cimerol irja.
Es en sem mondtam, hogy van benne kivetni valo. En azt mondtam, ha mar panaszkodik, tegyen ellene, es ne azt varja, hogy majd mas veri a faszaval a csalant erte. En meg tudom erteni, ha felti az allasat, penzet bamijet. De akkor nem kell rinyalni, el kell fogadni a szituaciot es a szerepeket, es pont. Vagy pedig ha nem tetszik, cselekedni kell.
Teljesen érthető ha egyeseknek vannak fenntartásaik velük kapcsolatban. Nekem nincsenek, de úgy jelented ezt ki, mintha ez olyan egyértelmű lenne. Ők egy politikai párt, akik fél éve még kb nem is léteztek... De legyen elvárható, hogy emaileket írogass nekik, wtf

Ilyen, hogy elvárható ilyet elküldeni maximum egy kormánynak vagy ő általuk vezetett intézetnek kéne, akik ezzel foglalkoznak, hogy javítsanak mindenhol a körülményeken...
Csak ugye jelenleg ilyen nincs, akik inkább kirúgatnak, mint javítanának valamit ha valaki ilyet írna nekik.
Azért mondom most itt ez az egész gondolatmenet el van csúszva ami alapján bárki is felkérdezhetne valakit, főleg Nikát

- Nika91127
tomi_b írta: A politika topicban a "sírásról" nem pont Nika jut eszembe![]()

Hát, én igyekszem ezentúl nem sírni.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
A politika topicban a "sírásról" nem pont Nika jut eszembe

sander csak egy fideszes kutyuli, kar az o szavara adni. Ez a fideszes hitvallas mar csak ilyen
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Már délután lehozta a HVG a tartalmat szóval több mint valószínű h a Tiszának is megvolt már délutánra
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
Jó azért valljuk be tényleg minimal effort az, hogy valaki elküld egy emailt. Nem fog kiderülni soha, hogy ő volt. Ráadásul aki extrém paranoid az csinál szintén pár minimál effort biztonsági dolgot (eldobható email, random wifi, vpn stb).
Amúgy ez tényleg olyan volt kicsiben mint a tanárok helyzete. Szar a helyzet de ha tenni kell érte, akkor annyira azért mégsem szar.
Mindenesetre nagy eséllyel azért mások is elküldték már a dokut, szóval ezen kár stresszelni.
Amúgy ez tényleg olyan volt kicsiben mint a tanárok helyzete. Szar a helyzet de ha tenni kell érte, akkor annyira azért mégsem szar.
Mindenesetre nagy eséllyel azért mások is elküldték már a dokut, szóval ezen kár stresszelni.