tomi_b írta: A politika topicban a "sírásról" nem pont Nika jut eszembe![]()

Hát, én igyekszem ezentúl nem sírni.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 30., péntek 21:21
tomi_b írta: A politika topicban a "sírásról" nem pont Nika jut eszembe![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. augusztus 30., péntek 21:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. augusztus 30., péntek 20:56
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. augusztus 30., péntek 20:02
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. augusztus 30., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 30., péntek 19:41
jaj milyen egyszeru leirni a dolgokatEn meg tudom erteni, ha felti az allasat, penzet bamijet. De akkor nem kell rinyalni, el kell fogadni a szituaciot es a szerepeket, es pont. Vagy pedig ha nem tetszik, cselekedni kell.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 30., péntek 18:58
Jah, egy email megirasa nagyon megrengetne az egzisztenciajat. Tulajdonkeppen ennel minimumabb effort nem letezik ahhoz, hogy valaki tegyen a jogaiert, meg csak lenyomozni sem lehet ha nem akarja, vagy nem annyira kepzetlen, hogy a sajat email cimerol irja.hehetheoriginal írta:De szutyok alja vagy te bazmeg zsunyizsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.talan mert bem mindenki olyan nagypofaju mint en/te es szereti/felti az allasat, meg amiert megdolgozott es felepitette.
Sejtem, hogy ez lehet mogotte, es abszolut semmi kivetnivalót nem talalok, a kibaszott fidesz meg a kurvageci viktor hibaja az egesz.
Te meg fotelbu meg megmondod meg itelkezel....
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 30., péntek 18:47
+1,de toled furcsa ezek utan..hehetheoriginal írta:
De szutyok alja vagy te bazmeg zsunyitalan mert bem mindenki olyan nagypofaju mint en/te es szereti/felti az allasat, meg amiert megdolgozott es felepitette.
Sejtem, hogy ez lehet mogotte, es abszolut semmi kivetnivalót nem talalok, a kibaszott fidesz meg a kurvageci viktor hibaja az egesz.
Te meg fotelbu meg megmondod meg itelkezel....
hehetheoriginal írta:Ezert tart itt az orszag.tibi18 írta:
Azért reméljük, aki hatalomra kerül nem feltétlen így gondolkodik majd. Ha választanom kell a megélhetésem meg OV elszámoltatása között, akkor azért telibeszarom Orbánt..
Mindenki felti a megelheteset, es inkabb szemet huny/bepucsit/megalazkodik, csak neki ne essen baja, hagyja, hadd garazdalkodjon a politikusmaffia kenyere kedvere.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 30., péntek 18:46
Kár lenne ha elmennél, szoktam olvasni mennyit segítesz itt az embereknekNika91127 írta: Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezem
Mindegy srácok, lassan rájövök, hogy el kell hagyni ezt a fórumot.
R24 lehet accot törölni?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 30., péntek 18:43
MegesikBlancoMark írta: Szamomra az volt a legdurvabb, hogy a sander kollega ki akarja oktatni az orvos Nikat arrol, hogy hogyan is mennek a dolgok az egeszsegugyben, csak mert a sztori nem illeszkedett a Rogan Antal altal krealt alternativ valosagaba.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 30., péntek 18:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 30., péntek 18:30
De szutyok alja vagy te bazmeg zsunyizsuninnyo írta:A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.Nika91127 írta:
Küldjétek ha szeretnétek fiúk![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 30., péntek 18:28
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 30., péntek 18:10
Ugyan. Csak okoskodok ittSüti írta:Kar lenne, csak itt a fórumon többet tettél az embertarsaidert mint zsuninnyo egész életében bárhol. Ne foglalkozz vele.Nika91127 írta:
Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezem
R24 lehet accot törölni?
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 30., péntek 18:04
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. augusztus 30., péntek 18:02
Kar lenne, csak itt a fórumon többet tettél az embertarsaidert mint zsuninnyo egész életében bárhol. Ne foglalkozz vele.Nika91127 írta:Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezemmiro. írta:
Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.
R24 lehet accot törölni?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 30., péntek 17:57
Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezemmiro. írta:Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.Nika91127 írta:
Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.
Nem panaszkodás, ez a valóság.
Lehet itt okoskodni, meg "megbélyegezni".
Vagy ha valami baj van a munkáltatóval, ti is a Tisza-párthoz fogtok futni?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 30., péntek 17:56
Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.Nika91127 írta:Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 30., péntek 17:53
Nem panaszkodas, csak jottel egybol irni a csunya gonosz kormany mit akar toletek, majd egy emailt nem vagy kepes elkuldeni, hogy a sajat jogaidat megvedd. Csinalja meg mas. Aztan csodalkozol, hogyha barki telibeszarja a te helyzetedet, amikor te sem teszel ellene. Ebben nincs semmi okoskodas, ez egy teny.Nika91127 írta:Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
Igen miattam tart itt az orszag, nem azok miatt, akik a sajat jogaikert is basznak kiallni.Berti írta:De geci rosszindulatú vagy te..zsuninnyo írta:
Talán ebben dolgozik és ebben a mocskos országban mindennek is következménye van, így inkább óvatos.
Elküldtem én, nem para.
Inkább az ilyen emberek miatt mint te tart ott ez az ország ahol most.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 30., péntek 17:50
De geci rosszindulatú vagy te..zsuninnyo írta:A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.Nika91127 írta:
Küldjétek ha szeretnétek fiúk![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem