Politika
Re: Politika
sander csak egy fideszes kutyuli, kar az o szavara adni. Ez a fideszes hitvallas mar csak ilyen
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Már délután lehozta a HVG a tartalmat szóval több mint valószínű h a Tiszának is megvolt már délutánra
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
Jó azért valljuk be tényleg minimal effort az, hogy valaki elküld egy emailt. Nem fog kiderülni soha, hogy ő volt. Ráadásul aki extrém paranoid az csinál szintén pár minimál effort biztonsági dolgot (eldobható email, random wifi, vpn stb).
Amúgy ez tényleg olyan volt kicsiben mint a tanárok helyzete. Szar a helyzet de ha tenni kell érte, akkor annyira azért mégsem szar.
Mindenesetre nagy eséllyel azért mások is elküldték már a dokut, szóval ezen kár stresszelni.
Amúgy ez tényleg olyan volt kicsiben mint a tanárok helyzete. Szar a helyzet de ha tenni kell érte, akkor annyira azért mégsem szar.
Mindenesetre nagy eséllyel azért mások is elküldték már a dokut, szóval ezen kár stresszelni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jaj milyen egyszeru leirni a dolgokatEn meg tudom erteni, ha felti az allasat, penzet bamijet. De akkor nem kell rinyalni, el kell fogadni a szituaciot es a szerepeket, es pont. Vagy pedig ha nem tetszik, cselekedni kell.

Tapasztalatbu/fotelbu mondom

Miro veled nem beszélek

thereisonly1ronaldo
Jah, egy email megirasa nagyon megrengetne az egzisztenciajat. Tulajdonkeppen ennel minimumabb effort nem letezik ahhoz, hogy valaki tegyen a jogaiert, meg csak lenyomozni sem lehet ha nem akarja, vagy nem annyira kepzetlen, hogy a sajat email cimerol irja.hehetheoriginal írta:De szutyok alja vagy te bazmeg zsunyizsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.talan mert bem mindenki olyan nagypofaju mint en/te es szereti/felti az allasat, meg amiert megdolgozott es felepitette.
Sejtem, hogy ez lehet mogotte, es abszolut semmi kivetnivalót nem talalok, a kibaszott fidesz meg a kurvageci viktor hibaja az egesz.
Te meg fotelbu meg megmondod meg itelkezel....
Es en sem mondtam, hogy van benne kivetni valo. En azt mondtam, ha mar panaszkodik, tegyen ellene, es ne azt varja, hogy majd mas veri a faszaval a csalant erte. En meg tudom erteni, ha felti az allasat, penzet bamijet. De akkor nem kell rinyalni, el kell fogadni a szituaciot es a szerepeket, es pont. Vagy pedig ha nem tetszik, cselekedni kell.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
+1,de toled furcsa ezek utan..hehetheoriginal írta:
De szutyok alja vagy te bazmeg zsunyitalan mert bem mindenki olyan nagypofaju mint en/te es szereti/felti az allasat, meg amiert megdolgozott es felepitette.
Sejtem, hogy ez lehet mogotte, es abszolut semmi kivetnivalót nem talalok, a kibaszott fidesz meg a kurvageci viktor hibaja az egesz.

——>
hehetheoriginal írta:Ezert tart itt az orszag.tibi18 írta:
Azért reméljük, aki hatalomra kerül nem feltétlen így gondolkodik majd. Ha választanom kell a megélhetésem meg OV elszámoltatása között, akkor azért telibeszarom Orbánt..
Mindenki felti a megelheteset, es inkabb szemet huny/bepucsit/megalazkodik, csak neki ne essen baja, hagyja, hadd garazdalkodjon a politikusmaffia kenyere kedvere.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kár lenne ha elmennél, szoktam olvasni mennyit segítesz itt az embereknekNika91127 írta: Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezem
Mindegy srácok, lassan rájövök, hogy el kell hagyni ezt a fórumot.
R24 lehet accot törölni?

és pontosabb diagnózist adsz egy videobol mint a csapat orvosok

+ jó olvasni egy egészségügyben dolgozó tapasztalatait, mint csababarca esetében az oktatás helyzetét (eltünt ő is mostanába)
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
MegesikBlancoMark írta: Szamomra az volt a legdurvabb, hogy a sander kollega ki akarja oktatni az orvos Nikat arrol, hogy hogyan is mennek a dolgok az egeszsegugyben, csak mert a sztori nem illeszkedett a Rogan Antal altal krealt alternativ valosagaba.![]()

- BlancoMark
Szamomra az volt a legdurvabb, hogy a sander kollega ki akarja oktatni az orvos Nikat arrol, hogy hogyan is mennek a dolgok az egeszsegugyben, csak mert a sztori nem illeszkedett a Rogan Antal altal krealt alternativ valosagaba.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De szutyok alja vagy te bazmeg zsunyizsuninnyo írta:A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.Nika91127 írta:
Küldjétek ha szeretnétek fiúk![]()

thereisonly1ronaldo
Egészségügyben becsületesen dolgozónak azt írni, hogy ő a fasz, meg miatta tart itt az ország mert nem ír egy emailt...
Azt hittem nincs lejjebb a tegnapi teljesítményünknél, de ez szintekkel az alá ment
Nem akarok tanácsolni semmit, de ez nagyon a fórum színvonalán aluli, amit Nika kapott támadásként...

Azt hittem nincs lejjebb a tegnapi teljesítményünknél, de ez szintekkel az alá ment

Nem akarok tanácsolni semmit, de ez nagyon a fórum színvonalán aluli, amit Nika kapott támadásként...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. augusztus 30., péntek 18:30-kor.
- Nika91127
Ugyan. Csak okoskodok ittSüti írta:Kar lenne, csak itt a fórumon többet tettél az embertarsaidert mint zsuninnyo egész életében bárhol. Ne foglalkozz vele.Nika91127 írta:
Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezem
R24 lehet accot törölni?

Csak a topikot kell elhagyni, ne szorakozz.
Nekem is jobb az eletem nelkule.

- Süti
Kar lenne, csak itt a fórumon többet tettél az embertarsaidert mint zsuninnyo egész életében bárhol. Ne foglalkozz vele.Nika91127 írta:Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezemmiro. írta:
Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.
R24 lehet accot törölni?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Nika91127
Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezemmiro. írta:Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.Nika91127 írta:
Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.
Nem panaszkodás, ez a valóság.
Lehet itt okoskodni, meg "megbélyegezni".
Vagy ha valami baj van a munkáltatóval, ti is a Tisza-párthoz fogtok futni?

R24 lehet accot törölni?
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.Nika91127 írta:Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Nem panaszkodas, csak jottel egybol irni a csunya gonosz kormany mit akar toletek, majd egy emailt nem vagy kepes elkuldeni, hogy a sajat jogaidat megvedd. Csinalja meg mas. Aztan csodalkozol, hogyha barki telibeszarja a te helyzetedet, amikor te sem teszel ellene. Ebben nincs semmi okoskodas, ez egy teny.Nika91127 írta:Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
Nekem peldaul nem a magyar allam a munkaltatom, igy ha bajom van vele, van megfelelo csatorna, amin tudok kommunikalni. De tudod mit nem csinalok? Nem kezdek el sirni egy forumon, hogy a csunya gonosz munkaltatom mit akar csinalni, aztan meg varom, hogy majd mas intezkedjen helyettem.
Igen miattam tart itt az orszag, nem azok miatt, akik a sajat jogaikert is basznak kiallni.Berti írta:De geci rosszindulatú vagy te..zsuninnyo írta:
Talán ebben dolgozik és ebben a mocskos országban mindennek is következménye van, így inkább óvatos.
Elküldtem én, nem para.
Inkább az ilyen emberek miatt mint te tart ott ez az ország ahol most.![]()
De geci rosszindulatú vagy te..zsuninnyo írta:A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.Nika91127 írta:
Talán ebben dolgozik és ebben a mocskos országban mindennek is következménye van, így inkább óvatos.
Elküldtem én, nem para.
Inkább az ilyen emberek miatt mint te tart ott ez az ország ahol most.

- Nika91127
Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.zsuninnyo írta:A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.Nika91127 írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.Nika91127 írta:Küldjétek ha szeretnétek fiúkBerti írta: korhazak@talpramagyarok.hu![]()