Nika91127 írta:
zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.
Nem panaszkodás, ez a valóság.
Lehet itt okoskodni, meg "megbélyegezni".
Vagy ha valami baj van a munkáltatóval, ti is a Tisza-párthoz fogtok futni?
Nem panaszkodas, csak jottel egybol irni a csunya gonosz kormany mit akar toletek, majd egy emailt nem vagy kepes elkuldeni, hogy a sajat jogaidat megvedd. Csinalja meg mas. Aztan csodalkozol, hogyha barki telibeszarja a te helyzetedet, amikor te sem teszel ellene. Ebben nincs semmi okoskodas, ez egy teny.
Nekem peldaul nem a magyar allam a munkaltatom, igy ha bajom van vele, van megfelelo csatorna, amin tudok kommunikalni. De tudod mit nem csinalok? Nem kezdek el sirni egy forumon, hogy a csunya gonosz munkaltatom mit akar csinalni, aztan meg varom, hogy majd mas intezkedjen helyettem.
Berti írta:
zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
De geci rosszindulatú vagy te..
Talán ebben dolgozik és ebben a mocskos országban mindennek is következménye van, így inkább óvatos.
Elküldtem én, nem para.
Inkább az ilyen emberek miatt mint te tart ott ez az ország ahol most.
Igen miattam tart itt az orszag, nem azok miatt, akik a sajat jogaikert is basznak kiallni.