Jah, egy email megirasa nagyon megrengetne az egzisztenciajat. Tulajdonkeppen ennel minimumabb effort nem letezik ahhoz, hogy valaki tegyen a jogaiert, meg csak lenyomozni sem lehet ha nem akarja, vagy nem annyira kepzetlen, hogy a sajat email cimerol irja.hehetheoriginal írta:De szutyok alja vagy te bazmeg zsunyizsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.talan mert bem mindenki olyan nagypofaju mint en/te es szereti/felti az allasat, meg amiert megdolgozott es felepitette.
Sejtem, hogy ez lehet mogotte, es abszolut semmi kivetnivalót nem talalok, a kibaszott fidesz meg a kurvageci viktor hibaja az egesz.
Te meg fotelbu meg megmondod meg itelkezel....
Es en sem mondtam, hogy van benne kivetni valo. En azt mondtam, ha mar panaszkodik, tegyen ellene, es ne azt varja, hogy majd mas veri a faszaval a csalant erte. En meg tudom erteni, ha felti az allasat, penzet bamijet. De akkor nem kell rinyalni, el kell fogadni a szituaciot es a szerepeket, es pont. Vagy pedig ha nem tetszik, cselekedni kell.