Nem panaszkodas, csak jottel egybol irni a csunya gonosz kormany mit akar toletek, majd egy emailt nem vagy kepes elkuldeni, hogy a sajat jogaidat megvedd. Csinalja meg mas. Aztan csodalkozol, hogyha barki telibeszarja a te helyzetedet, amikor te sem teszel ellene. Ebben nincs semmi okoskodas, ez egy teny.Nika91127 írta:Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
Nem panaszkodás, ez a valóság.
Lehet itt okoskodni, meg "megbélyegezni".
Vagy ha valami baj van a munkáltatóval, ti is a Tisza-párthoz fogtok futni?
Nekem peldaul nem a magyar allam a munkaltatom, igy ha bajom van vele, van megfelelo csatorna, amin tudok kommunikalni. De tudod mit nem csinalok? Nem kezdek el sirni egy forumon, hogy a csunya gonosz munkaltatom mit akar csinalni, aztan meg varom, hogy majd mas intezkedjen helyettem.
Igen miattam tart itt az orszag, nem azok miatt, akik a sajat jogaikert is basznak kiallni.Berti írta:De geci rosszindulatú vagy te..zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
Talán ebben dolgozik és ebben a mocskos országban mindennek is következménye van, így inkább óvatos.
Elküldtem én, nem para.
Inkább az ilyen emberek miatt mint te tart ott ez az ország ahol most.![]()