Politika
Re: Politika
Csak a topikot kell elhagyni, ne szorakozz.
Nekem is jobb az eletem nelkule.

- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kar lenne, csak itt a fórumon többet tettél az embertarsaidert mint zsuninnyo egész életében bárhol. Ne foglalkozz vele.Nika91127 írta:Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezemmiro. írta:
Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.
Mindegy srácok, lassan rájövök, hogy el kell hagyni ezt a fórumot.
R24 lehet accot törölni?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nem hiába van tiltva, ha bejelentkezemmiro. írta:Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.Nika91127 írta:
Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.
Nem panaszkodás, ez a valóság.
Lehet itt okoskodni, meg "megbélyegezni".
Vagy ha valami baj van a munkáltatóval, ti is a Tisza-párthoz fogtok futni?

Mindegy srácok, lassan rájövök, hogy el kell hagyni ezt a fórumot.
R24 lehet accot törölni?
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Kicsit szerintem erosen fogalmazta meg zsuninnyo,de az teny,ha ti nem tesztek erte,mas valojaban pont leszarja.Nika91127 írta:Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Nem panaszkodas, csak jottel egybol irni a csunya gonosz kormany mit akar toletek, majd egy emailt nem vagy kepes elkuldeni, hogy a sajat jogaidat megvedd. Csinalja meg mas. Aztan csodalkozol, hogyha barki telibeszarja a te helyzetedet, amikor te sem teszel ellene. Ebben nincs semmi okoskodas, ez egy teny.Nika91127 írta:Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.zsuninnyo írta:
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.
Nekem peldaul nem a magyar allam a munkaltatom, igy ha bajom van vele, van megfelelo csatorna, amin tudok kommunikalni. De tudod mit nem csinalok? Nem kezdek el sirni egy forumon, hogy a csunya gonosz munkaltatom mit akar csinalni, aztan meg varom, hogy majd mas intezkedjen helyettem.
Igen miattam tart itt az orszag, nem azok miatt, akik a sajat jogaikert is basznak kiallni.Berti írta:De geci rosszindulatú vagy te..zsuninnyo írta:
Talán ebben dolgozik és ebben a mocskos országban mindennek is következménye van, így inkább óvatos.
Elküldtem én, nem para.
Inkább az ilyen emberek miatt mint te tart ott ez az ország ahol most.![]()
De geci rosszindulatú vagy te..zsuninnyo írta:A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.Nika91127 írta:
Küldjétek ha szeretnétek fiúk![]()
Talán ebben dolgozik és ebben a mocskos országban mindennek is következménye van, így inkább óvatos.
Elküldtem én, nem para.
Inkább az ilyen emberek miatt mint te tart ott ez az ország ahol most.

- Nika91127
Leszarom a politikai csatározásokat. Van még pár 10ezer kolléga. Sokan elküldhetik.zsuninnyo írta:A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.Nika91127 írta:
Küldjétek ha szeretnétek fiúk![]()
A panaszkodas rogton megy, de ha egy e-mailt kell elkuldeni, akkor mar csinalja mas. Es akkor meg barki kerdezi, hogy tudnak ilyeneket megcsinalni az orszaggal.Nika91127 írta:Küldjétek ha szeretnétek fiúkBerti írta: korhazak@talpramagyarok.hu![]()
- Nika91127
Küldjétek ha szeretnétek fiúkBerti írta: korhazak@talpramagyarok.hu

- Nika91127
Szerintem nem érted az itteni rendszert.sander írta:a legkisebb kötekedés nélkül, de hogy érted azt hogy az aszisztensek munkaideje igy adja ki ?Nika91127 írta: A szakrendelésen a betegek 8-14 óráig vannak beosztva. Az asszisztensek munkaideje így adja ki. Elötte és utána időpontadás, utánrendelések, szettek összeállítása történik. 15 percenként lehet beírni 1 beteget, plusz ugye fél óra ebédszünet. Ennek ellenére mi a többszörösét nézzük, mert a környező kiskórházak egy szimpla kötést/gipszelést se tudnak megcsinálni.
A készenlétezést miért is kellene megszüntetni? Tudod, hogy mi a funkciója? Nálunk pl a készenlétes a rásegítő, fix 4 órát bent van este fél8-ig, és utána megy mütőbe, ha kell. Elég sok műtéttípus van, ami nem egy emberes.
Alapvetően a pihenőidővel több baj is van. Sok kórház jelenleg nem az, hogy nem fizet rá, hanem le is vonja az ügyeleti díjadból a kövi napi illetményt!! Tehát nem 0-ba vagy, hanem MINUSZban.
A pihenőidőnél ki van kötve, hogy egyben 48 órának KELL lennie. Ez a hétvégi 24 órásoknak nem teljesül.
ők nem 8 orásba vannak ?
legutobb amikor voltam korházba akkor a korházi kartonozoba felvettek mint beteg, beirták a panaszokat stb.... igazábol amikor a szakrendelésbe voltam akkor az aszisztensek feladata csak a számitogépen kellett megirni amit az orvos lediktált nekik.
azért törölném el a készenlétet mert ha valakinek ott kell maradnia akkor az azonnali tuloraként jelenjen meg. ne legyen semmilyen készenlét meg semmilyen hulye jogcime neki. ha ottmarad és dolgozik akkor az tulora. és ugy is fizessék ki.
azt meg hogy ki maradjon ott meg kire nincs szukség azt meg megfelelő logisztikával kellene megcsinálni. ha véletlenül egy plusz orvost kellene berendelni ott meg fizessenek egy berendelési költséget.
tehát kb egy orvos fizetése nálam:
-alap fizetés napi 8 orás munkával (ami ténylegesen munkával kellene töltenie)
- tulora
- max berendelési költség
ha a piheno idodnek 48-nak kell lennie akkor annyit kell pihenéssel tölteni, ha nem akkor fizessenek.
és azt kell kifizetni amit ledolgoztál. ha a 48 oras pihenodet ki tudod venni de mondjuk elotte be voltál irva dolgozni de ugye te pihenon vagy azt hadd ne kelljen már kifizetni.
Nálunk nem kartonzó van, hanem a mi asszisztenseink intézik az előjegyzést, állítják össze az aseptát, töltik fel a "nyersanyagot".
Ha a készenlétesnek fixen bent kellene lenni, havi 8-9 ügyeletet kellene vállalni, amit köszi, de nem.
A készenlétesnek pont az a lényege, hogy akkor megy be, ha kell.
Nem fizetnek ki semmit ha nincs meg a 48 ora pihenő, épp ezt mondom. Az osztrákoknál kint erre +1 szabadnapot adnak, fizetetten.
csak a fideszesek szerint tok oke hogy kivereztetik az EÜ-trealfan írta:alig damagóg, hogy aki nem tiszás, az fideszesgutihaz14 írta: https://444.hu/2024/08/30/200-liter-kez ... djtUe3Owug
es a lentiekre ment a dislike valakitol![]()
![]()
eljen a ketharmad![]()
max a meg a migatyank
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Meg 1 db mihazánkosrealfan írta:alig damagóg, hogy aki nem tiszás, az fideszesgutihaz14 írta: https://444.hu/2024/08/30/200-liter-kez ... djtUe3Owug
![]()
eljen a ketharmad![]()

- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a legkisebb kötekedés nélkül, de hogy érted azt hogy az aszisztensek munkaideje igy adja ki ?Nika91127 írta: A szakrendelésen a betegek 8-14 óráig vannak beosztva. Az asszisztensek munkaideje így adja ki. Elötte és utána időpontadás, utánrendelések, szettek összeállítása történik. 15 percenként lehet beírni 1 beteget, plusz ugye fél óra ebédszünet. Ennek ellenére mi a többszörösét nézzük, mert a környező kiskórházak egy szimpla kötést/gipszelést se tudnak megcsinálni.
A készenlétezést miért is kellene megszüntetni? Tudod, hogy mi a funkciója? Nálunk pl a készenlétes a rásegítő, fix 4 órát bent van este fél8-ig, és utána megy mütőbe, ha kell. Elég sok műtéttípus van, ami nem egy emberes.
Alapvetően a pihenőidővel több baj is van. Sok kórház jelenleg nem az, hogy nem fizet rá, hanem le is vonja az ügyeleti díjadból a kövi napi illetményt!! Tehát nem 0-ba vagy, hanem MINUSZban.
A pihenőidőnél ki van kötve, hogy egyben 48 órának KELL lennie. Ez a hétvégi 24 órásoknak nem teljesül.
ők nem 8 orásba vannak ?
legutobb amikor voltam korházba akkor a korházi kartonozoba felvettek mint beteg, beirták a panaszokat stb.... igazábol amikor a szakrendelésbe voltam akkor az aszisztensek feladata csak a számitogépen kellett megirni amit az orvos lediktált nekik.
azért törölném el a készenlétet mert ha valakinek ott kell maradnia akkor az azonnali tuloraként jelenjen meg. ne legyen semmilyen készenlét meg semmilyen hulye jogcime neki. ha ottmarad és dolgozik akkor az tulora. és ugy is fizessék ki.
azt meg hogy ki maradjon ott meg kire nincs szukség azt meg megfelelő logisztikával kellene megcsinálni. ha véletlenül egy plusz orvost kellene berendelni ott meg fizessenek egy berendelési költséget.
tehát kb egy orvos fizetése nálam:
-alap fizetés napi 8 orás munkával (ami ténylegesen munkával kellene töltenie)
- tulora
- max berendelési költség
ha a piheno idodnek 48-nak kell lennie akkor annyit kell pihenéssel tölteni, ha nem akkor fizessenek.
és azt kell kifizetni amit ledolgoztál. ha a 48 oras pihenodet ki tudod venni de mondjuk elotte be voltál irva dolgozni de ugye te pihenon vagy azt hadd ne kelljen már kifizetni.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
alig damagóg, hogy aki nem tiszás, az fideszesgutihaz14 írta: https://444.hu/2024/08/30/200-liter-kez ... djtUe3Owug
![]()
eljen a ketharmad

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ezt akartam, csak lusta voltam kikeresniBerti írta: korhazak@talpramagyarok.hu

Mert nem vagyok jo hazafi
thereisonly1ronaldo
https://444.hu/2024/08/30/200-liter-kez ... djtUe3Owug
es a lentiekre ment a dislike valakitol
eljen a ketharmad
es a lentiekre ment a dislike valakitol

eljen a ketharmad
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
Hat amit kaptatok, doksi, info, tervezet, kuldjed neki tovabb, hadd verje o nagydobra, robbantson atomot, ne csak par ember sirankozzon a szinfalak mogott, hanem legyen belole orszagos botrany.
Adjad neki a municiot, egyutt tudjuk csak szetbaszni ezeket a nyomorult geciket.
Adjad neki a municiot, egyutt tudjuk csak szetbaszni ezeket a nyomorult geciket.
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
Mármint?hehetheoriginal írta:Dobnam is tovabb a helyedben az infokat petykonak, aradjon tovább a tisza.Nika91127 írta:
https://drive.google.com/file/d/18Q7EsT ... p=drivesdk
Ezt kaptuk ma.
Visszatérve:
Szerintem a 400 óra az lol. Hagyjuk már. Minden nap.12 órázni? Embertelen.
Nekem a rekordom 324 óra volt. Egy hónap alatt
Senkinek se kívánom.
Nekünk nem évi 200 túlóránk van, az nagyon max 3 hónap.
Én 7 év alatt kb 11 évnyi munkaórát melóztam.
Az ügyelet utáni nap az pihenőnap, ezzel kapcsolatban is lehetne órakat mesélni. Pl hétvégi 24 óra után +1 pihenőnap kellene, mert nincs meg a heti egyben 48 óra. De ez is el van tusolva.
Nálunk nem műszak van, hanem 8/12/24 óras munkarend, plusz készenlétezés. Bonyolult rendszer.
De pl. szakrendelésen is előjegyezni egy napra 20 beteget lehetne, ha be van tartva a betegidő, stb. Én szerdán 62-t néztem meg. 300%.
- hehetheoriginal
Dobnam is tovabb a helyedben az infokat petykonak, aradjon tovább a tisza.Nika91127 írta:https://drive.google.com/file/d/18Q7EsT ... p=drivesdkBerti írta:
Egy forrást megadsz?
Ezt kaptuk ma.
Visszatérve:
Szerintem a 400 óra az lol. Hagyjuk már. Minden nap.12 órázni? Embertelen.
Nekem a rekordom 324 óra volt. Egy hónap alatt
Senkinek se kívánom.
Nekünk nem évi 200 túlóránk van, az nagyon max 3 hónap.
Én 7 év alatt kb 11 évnyi munkaórát melóztam.
Az ügyelet utáni nap az pihenőnap, ezzel kapcsolatban is lehetne órakat mesélni. Pl hétvégi 24 óra után +1 pihenőnap kellene, mert nincs meg a heti egyben 48 óra. De ez is el van tusolva.
Nálunk nem műszak van, hanem 8/12/24 óras munkarend, plusz készenlétezés. Bonyolult rendszer.
De pl. szakrendelésen is előjegyezni egy napra 20 beteget lehetne, ha be van tartva a betegidő, stb. Én szerdán 62-t néztem meg. 300%.
thereisonly1ronaldo