Meg 1 db mihazánkosrealfan írta:alig damagóg, hogy aki nem tiszás, az fideszesgutihaz14 írta: https://444.hu/2024/08/30/200-liter-kez ... djtUe3Owug
es a lentiekre ment a dislike valakitol![]()
![]()
eljen a ketharmad![]()

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 30., péntek 15:00
Meg 1 db mihazánkosrealfan írta:alig damagóg, hogy aki nem tiszás, az fideszesgutihaz14 írta: https://444.hu/2024/08/30/200-liter-kez ... djtUe3Owug
![]()
eljen a ketharmad![]()
HozzászólásSzerző: sander » 2024. augusztus 30., péntek 14:28
a legkisebb kötekedés nélkül, de hogy érted azt hogy az aszisztensek munkaideje igy adja ki ?Nika91127 írta: A szakrendelésen a betegek 8-14 óráig vannak beosztva. Az asszisztensek munkaideje így adja ki. Elötte és utána időpontadás, utánrendelések, szettek összeállítása történik. 15 percenként lehet beírni 1 beteget, plusz ugye fél óra ebédszünet. Ennek ellenére mi a többszörösét nézzük, mert a környező kiskórházak egy szimpla kötést/gipszelést se tudnak megcsinálni.
A készenlétezést miért is kellene megszüntetni? Tudod, hogy mi a funkciója? Nálunk pl a készenlétes a rásegítő, fix 4 órát bent van este fél8-ig, és utána megy mütőbe, ha kell. Elég sok műtéttípus van, ami nem egy emberes.
Alapvetően a pihenőidővel több baj is van. Sok kórház jelenleg nem az, hogy nem fizet rá, hanem le is vonja az ügyeleti díjadból a kövi napi illetményt!! Tehát nem 0-ba vagy, hanem MINUSZban.
A pihenőidőnél ki van kötve, hogy egyben 48 órának KELL lennie. Ez a hétvégi 24 órásoknak nem teljesül.
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. augusztus 30., péntek 14:26
alig damagóg, hogy aki nem tiszás, az fideszesgutihaz14 írta: https://444.hu/2024/08/30/200-liter-kez ... djtUe3Owug
![]()
eljen a ketharmad
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 30., péntek 14:09
Ezt akartam, csak lusta voltam kikeresniBerti írta: korhazak@talpramagyarok.hu
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. augusztus 30., péntek 13:27
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 30., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 30., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 30., péntek 13:06
Mármint?hehetheoriginal írta:Dobnam is tovabb a helyedben az infokat petykonak, aradjon tovább a tisza.Nika91127 írta:
https://drive.google.com/file/d/18Q7EsT ... p=drivesdk
Ezt kaptuk ma.
Visszatérve:
Szerintem a 400 óra az lol. Hagyjuk már. Minden nap.12 órázni? Embertelen.
Nekem a rekordom 324 óra volt. Egy hónap alatt
Senkinek se kívánom.
Nekünk nem évi 200 túlóránk van, az nagyon max 3 hónap.
Én 7 év alatt kb 11 évnyi munkaórát melóztam.
Az ügyelet utáni nap az pihenőnap, ezzel kapcsolatban is lehetne órakat mesélni. Pl hétvégi 24 óra után +1 pihenőnap kellene, mert nincs meg a heti egyben 48 óra. De ez is el van tusolva.
Nálunk nem műszak van, hanem 8/12/24 óras munkarend, plusz készenlétezés. Bonyolult rendszer.
De pl. szakrendelésen is előjegyezni egy napra 20 beteget lehetne, ha be van tartva a betegidő, stb. Én szerdán 62-t néztem meg. 300%.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 30., péntek 13:03
Dobnam is tovabb a helyedben az infokat petykonak, aradjon tovább a tisza.Nika91127 írta:https://drive.google.com/file/d/18Q7EsT ... p=drivesdkBerti írta:
Egy forrást megadsz?
Ezt kaptuk ma.
Visszatérve:
Senkinek se kívánom.
Az ügyelet utáni nap az pihenőnap, ezzel kapcsolatban is lehetne órakat mesélni. Pl hétvégi 24 óra után +1 pihenőnap kellene, mert nincs meg a heti egyben 48 óra. De ez is el van tusolva.
Nálunk nem műszak van, hanem 8/12/24 óras munkarend, plusz készenlétezés. Bonyolult rendszer.
De pl. szakrendelésen is előjegyezni egy napra 20 beteget lehetne, ha be van tartva a betegidő, stb. Én szerdán 62-t néztem meg. 300%.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. augusztus 30., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 30., péntek 12:29
A szakrendelésen a betegek 8-14 óráig vannak beosztva. Az asszisztensek munkaideje így adja ki. Elötte és utána időpontadás, utánrendelések, szettek összeállítása történik. 15 percenként lehet beírni 1 beteget, plusz ugye fél óra ebédszünet. Ennek ellenére mi a többszörösét nézzük, mert a környező kiskórházak egy szimpla kötést/gipszelést se tudnak megcsinálni.sander írta:Kérlek javíts ki ha tévedek :Nika91127 írta:
https://drive.google.com/file/d/18Q7EsT ... p=drivesdk
Ezt kaptuk ma.
Visszatérve:
Senkinek se kívánom.
- ha jól tudom akkor 8 órás munkarendben van meghatározva a szakrendeléseken a munkaido
- ez meg hogy hány beteget lehet egy nap megnézni megint kicsit olyan hogy annak a betegnek mi a konkrét baja, én példaul multkor kontrollra mentem vissza és kb 2 perc alatt végeztem a fülészeten. ha szakrendelésen valaki 20 beteg felett tud fogadni akkor valoszinuleg rövidebb idot tölt a rendelőbe és valoszinuleg nincs is nagy baja. de ha itt tartunk akkor amikor vártam a konrollra ott volt egy hallassérült is aki elég sok idot töltött bent.
- én a készenlétezést azonnal megszüntetném. teljesen feleslegesnek tartom. kár fizetni érte. azt kellene nagyon megfizetni ha valaki tulorázik, és akkor talán az orvosnak is lenne kedve ott maradni.
- megnéztem a linket amit küldtél. ez van benne : "A javaslat rögzíti, hogy az ügyelet utáni rendes munkaidőre (amit a kötelező
pihenőidővel kell tölteni) nem jár bér."
tehát a pihenö időre nem fognak fizetni. ezzel mi a baj ? hol van olyan munkahely ahol elküldenek piheno idore aztán fizetnek ?
HozzászólásSzerző: sander » 2024. augusztus 30., péntek 12:11
Kérlek javíts ki ha tévedek :Nika91127 írta:https://drive.google.com/file/d/18Q7EsT ... p=drivesdkBerti írta:
Egy forrást megadsz?
Ezt kaptuk ma.
Visszatérve:
Senkinek se kívánom.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 30., péntek 11:46
Én aztat nem tudom, hogy mi a cél.rashidm írta:Nem az a cél, hogy mindenki magán úton intézze a kórházi dolgait mint az USA-ban? Eddig egész jól haladnak.Nika91127 írta:
Szeretjük a kormányunkat. Az amúgy is neccesen működő eü-t ezzel szétkúrják.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. augusztus 30., péntek 11:40
Nem az a cél, hogy mindenki magán úton intézze a kórházi dolgait mint az USA-ban? Eddig egész jól haladnak.Nika91127 írta:Szeretjük a kormányunkat. Az amúgy is neccesen működő eü-t ezzel szétkúrják.Realista24 írta:
Temocskosrohadtelet.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 30., péntek 11:37
asszony tegnap este kapta meg ezt az értesítőt. még én is felqrtam magam, pedig egész jó az ingerküszöböm.Nika91127 írta: Kijött egy eü módosító javaslat...
Hát srácok, akik eddig nem mondtak fel és hagyták ott az egészet a francba, azok most elgondolkoznak majd erősen.
Röviden:
- bármennyi túlórára kötelezhetőek vagyunk, az önként vállalt túlmunkát eltörlik
- 2004 óta a nyugdíjba a túlmunka beleszamolandó lenne, ez 20 éve nincs, ezután se lesz
- a túlmunka korlátozó jogszabályokat eltörlik
- 2 helyett havi minimum 6 ügyeletre vagy kötelezhető
- az ügyelet utáni munkanapnak a bérét levonják a fizuból
- várandós/egyedülgyereket nevelő/nyugdíjas kolléga is kötelezhető lesz ügyeletre (eddig ők mentességet kaptak)
- a kötelező pihenőidő 11-ről 8 órára csökken
Ezek után majd jó közhangulat lesz.
Realista24 írta:Hogy mi?Nika91127 írta:
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 30., péntek 11:18
https://drive.google.com/file/d/18Q7EsT ... p=drivesdkBerti írta:Egy forrást megadsz?Nika91127 írta: Kijött egy eü módosító javaslat...
Hát srácok, akik eddig nem mondtak fel és hagyták ott az egészet a francba, azok most elgondolkoznak majd erősen.
Röviden:
- bármennyi túlórára kötelezhetőek vagyunk, az önként vállalt túlmunkát eltörlik
- 2004 óta a nyugdíjba a túlmunka beleszamolandó lenne, ez 20 éve nincs, ezután se lesz
- várandós/egyedülgyereket nevelő/nyugdíjas kolléga is kötelezhető lesz ügyeletre (eddig ők mentességet kaptak)
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 30., péntek 10:01
Egy forrást megadsz?Nika91127 írta: Kijött egy eü módosító javaslat...
Röviden:
HozzászólásSzerző: sander » 2024. augusztus 30., péntek 9:40
-ez a bármennyi tulorára kötelezhetok vagytok ezt le tudnád irni kicsit konkretabban is ? mert gondolom az alap jogszabályokat be kell tartani és a tulora nem lehet tobb mint 400 ora.Nika91127 írta: Kijött egy eü módosító javaslat...
Röviden:
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. augusztus 30., péntek 9:40
Dolgozzál, ne itt kritizáld a világ legjobb kormányát, te rabszolga... Ebből se lesz semmi. Mármint a közhangulatból. Majd 1 hétig puffog a nép a neten, aztán megy minden tovább. Mindenesetre kitartást nektek! Az igaz amúgy, hogy Mészáros meg Csányi 24 milliárdból épít magánkórházat? Az is egy szép sztori...Nika91127 írta: Kijött egy eü módosító javaslat...
Röviden:
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 30., péntek 9:32
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem