Ehhez első körben kellene egy rendszer, de eddig nem láttam semmi hasonlót. A jobb szélsőnket a kpn, a 10-esünket a jobb oldalon erőltetjük. A legjobb balos támadónkat toljuk be középre. A játékosaink erősségeit öljük ki pusztán a felállással eddig.ToniKroos írta: Amúgy ez az év eleji botladozás várható volt. Még Lewandowski mondta, mikor kiderült, hogy jön Bappe, hogy "az év elejét nagyon meg kell majd nyomni és akkor tudunk előnyre szert tenni, mert valószínű az új rendszer miatt a Madrid eleinte szenvdeni fog."
Nyilván én is tudom, hogy kell az idő, hogy működjön, de ez eddig akkor is kevés. Tegnap nem ment Brahimnak, beállt Rodrygo 1 félidőre és ugyan úgy középen erőltettük. Ezek nem játékos marhaságok, ezeket az edző kéri. Semmit nem tett hozzá a játékhoz, cserébe semmi széljátékunk nincs.
Tegnap Viniciusnak sem ment, sőt. Korábban kellett volna beküldeni Endricket, hát ha neki valami összejön. Militao teljesítményére meg nincsenek szavak, tényleg aggasztó, hogy amíg egy rossz meccsünkön LV-t védőként simán lehet dicsérni, addig Őt le kellett volna cserélni a francba...már ha lenne kit beküldeni

Nem is az zavar, hogy megint elbuktunk 2 pontot, hanem, hogy nem látni ebben mi az elképzelés. A játékosok egy csomószor egymásnak mutogattak ki hol álljon. Amíg Brahim a jobboson volt egész jól vezették a támadásokat LV-vel, aztán valamiért átkerült a másik oldalra és -1 ember lett, LV meg elveszítette maga elől a játékost aki tudott területet nyitni. A másik oldalon Mendy katasztrofális volt, nem hittem volna, de Fran beállása kicsit dobott azon az oldalon, a baj az, hogy taktikai elemünk, hogy Vini nincs ott a szélen. Fellép a baloldali védőnk és Tchou zár vissza a helyére, így a kp-n simán átrohan az ellenfél, mert amikor a helyén van, nagyon jól melózik és sok labdát szerez.
Mostmár van csatárunk, a világ egyik legjobbja, nem lehet kifogás, hogy miért támadunk gyengén. Természetesen Carloek értenek hozzá, tudja mit csinál, de én úgy látom, ha egy 433-ban kimondott szerepek lennének és nem a szabadon mozgunk ide-oda dolog, akkor sokkal stabilabb lenne a csapat. Vasárnap lehet javítani.