Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 21., szombat 23:17

ma ő volt az egyik legjobb :salute: patika volt, ahogy a tamadasokban részt vett
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 15., vasárnap 13:29

Arda Güler passed the ‘midfield test’ with flying colors.

His effort to help Carvajal was constant throught the match.

In addition, he helped in build-up, entered the box with ease, and he didn’t stop working defensively.
@marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 15., vasárnap 12:43

Akik szerint nem csinált semmit, ők a mezőnyben szokták nézni a játékot vagy csak a ziccerekre felkapják a fejüket a telóról?

Első félidőben rögtön egymás után csinált egy-egy nagyon jó helyzetet Vininek meg Mbappénak, akik elteszetoszázták. Alapvetően egy gyenge meccsünk volt, de ami játék volt, az rajta keresztül folyt.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 15., vasárnap 9:43

Nem volt kiemelkedő amit csinált, de tegnap Bappé pár cselén kívül senki nem csinált semmit.

Első félidőben nagyon nehéz dolga volt mindenkinek, Güler folyton mozgott,kérte a labdát, de a Soci olyan szinten zárt vissza,és szűkítette a teret, hogy lekezelni se volt hely a 16osnál a labdákat,nem hogy megjátszani. Gól előtt is többször kérte vissza lövésre, meg helyezkedett rá,csak mindenki a szélen cselezek és megtolom játékot tolta passz helyett.
A vezető gól után ,meg már kontráknál nagyon szépen hozta ki a labdákat, többször csak leütközni tudták, és rengeteg jó támadásindítása volt,amit az első hármas valamelyik tagja végül rosszul passzolt,vagy túlcselezte magát.
Én még azt sajnálom,hogy nem kaphatott pár szögletet vagy szabadrúgást, azokban igazán erős. Töbsször is volt,hogy ívelte volna,Modric meg legurította a két méterre álló Valverdének inkább.
Meg így hogy hátrébb nem volt mögötte nagyon kp, szerintem edzői utasításra se nagyon szabadott neki rizikós passzokat megpróbálni. Úgy meg nehéz villantani.
19 éves, ez kell neki, sok nehéz ellenfél elleni játék,aztán majd bele szokik.
Súlytalannak nem nevezném, de ha még az is volt, nem belső középpályás. Nyílván védekezni semmit nem tud ott.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. szeptember 15., vasárnap 9:13

ToniKroos írta: Gyenge volt ez a meccse, kár itt belemagyarázni bármit is. Nem nagyon volt észrevehető és sajnos még mindig könnyen elnyomják. [...] Nagyon momentumát se tudom felidézni, ha valakinél ez már jó, akkor baj van.
Na ja, de ez nem Güler leírása, hanem az egész csapaté Mbappén és Valverdén kívül.

Nem volt kiemelkedő, valóban, de körülötte senki nem csinált semmit. Így nehéz maradandót alkotni.

Nem mondom, hogy jól játszott, de azért ne vegyük már elő, meg mutogassunk rá feleslegesen, nem rajta múlott ez a szar, amit tegnap láttunk.

Azzal egyetértek, hogy úgy tűnik, hogy még meg kell találni a helyét.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. szeptember 15., vasárnap 7:56

Gyenge volt ez a meccse, kár itt belemagyarázni bármit is. Nem nagyon volt észrevehető és sajnos még mindig könnyen elnyomják. Azért mert kiskedvenc és megcsinál egy 2 méteres passzt, attól még nem játszott jól ( ahogy a többek sem tudom). Persze a lövéséből lett a 11es, de előtte meg csak a hatalmas szerencsének köszönhető, hogy a labdavesztése után Kubo lövése a 16oson belül elakadt Rüdigerben, mert az simán gól lett volna. Nagyon momentumát se tudom felidézni, ha valakinél ez már jó, akkor baj van.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. szeptember 15., vasárnap 7:48

Ilyen fiatalon a Real Madrid középpályáján kurva nehéz jól teljesíteni. Szerintem megállta a helyét, jól helyezkedett, nekem tetszett a játéka.
:goat:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. szeptember 15., vasárnap 7:45

RaúlCF írta: Hát ne haragudjatok de a mai gyenge volt. Visszalőtt egy kipattanót amiből szerencsére tizi lett. Ezenkívül semmi. A képességei megvannak de nincs meg a helye és nagyon kontrasztos ahogy egy 39 éves Modric küzdött végig a meccsen addig ő elég puha volt. Furcsa mert a válogatottban megvan benne bruszt. Ennél több kell. És egyenlőre se nem szélső se nem 10-es és nem is Modric utód kkp. Valamit ki kell találni rá.
Rengeteg jo lefordulasa volt a sajat terfelen, amibol kontrazhatott volna a csapat, de ahogy o sem, ugy mas sem tudta meginditani a tamadast egy kulcspasszal. Ebben fejlodnie kell. Fiatal meg, mindenkinek vannak nehez es rossz meccsei, neki inkabb elobbi volt, mintsem utobbi. Kell egy kis ido, hogy raerezzen a kezdobe szerep izere is.

Az, meg, hogy visszalott egy kipattanot, amibol szerencsere 11 es lett… o legalabb probalkozott tavolrol, raadasul vagy igy, vagy ugy, de bejott. Nagyon kellett, mert az ember erzese az volt, hogy ha nincs 11 es, holnap delutanig sem rugunk golt.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 14., szombat 23:07

Hát ne haragudjatok de a mai gyenge volt. Visszalőtt egy kipattanót amiből szerencsére tizi lett. Ezenkívül semmi. A képességei megvannak de nincs meg a helye és nagyon kontrasztos ahogy egy 39 éves Modric küzdött végig a meccsen addig ő elég puha volt. Furcsa mert a válogatottban megvan benne bruszt. Ennél több kell. És egyenlőre se nem szélső se nem 10-es és nem is Modric utód kkp. Valamit ki kell találni rá.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 14., szombat 23:02

így hogy Brahim is offos, lesz lehetősége bőven.
tetszik, hogy nem szarta tele a gatyát, és végig robotolt 80 percet
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 14., szombat 22:59

Szerintem jobb focit tolt mint a ViniMbappé duó. Elég bíztató.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2024. szeptember 10., kedd 7:26

En nem félek, hogy le fog lépni. Carlo imadja, kommunikálnak vele, meg mindig rettentő fiatal, aki körülbelül fel eve van olyan allapotban hogy palyara tudjon egyáltalán lépni ezen a szinten.
Pontosan láthatja Valverde példáján keresztül, hogy mit lehet elerni itt alazattal es turelemmel, ha meg van mellé a tehetség is. Az sem mellékes, hogy Fede a Kroos-Casemiro-Modric hármas oldalvizen került a kezdőbe, jelenleg nincs ekkora konkurencia.

Ha viszont megelegszik a kevesebbel, ahogy Odegaard tette...na attol a lehetőségtől sem kell felni, mindkét fel jol járt akkor is.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 10., kedd 6:32

Ezenkívül volt meg egy zseniális passza,csak azt nem fejeztek be gólig. Neztem a meccset. Egész végig ment a labdas ember felé, és kérte folyamat a labdát, egy percre nem tűnt el, végig irányítani akart, es sokszor mar Cr szintű kis hiszti volt ,ha nem kapta jol. Nagy potenciál van benne, es tudja ezt magáról. Félek is hogy lefog lépni. Előző bajnokin latszolag nagyon megvolt sértődve,hogy elküldtek melegiteni es egy percet se kapott,be is vonult rögtön öltözőbe.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. szeptember 10., kedd 5:13

gutihaz14 írta: guluke gp

https://streamin.me/v/6ee1e237
Az ilyen Kroos féle passz. :ozil:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 9., hétfő 23:40

guluke gp

https://streamin.me/v/6ee1e237
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 2., hétfő 17:04

Róla van valami?

Született pár cikk,hogy tegnap miutan melegites utan nem kapott játékidőt, lefujaskor látványosan bevonult egyedüliként az öltözőbe,es nem ment ki csapathoz,pedig Cama meg Jude is lementek.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. augusztus 29., csütörtök 23:41

nzooli93 írta: En mostanra elfogult vagyok vele, es nem csinalt iden meg semmi kulonost, de minden mozdulatan latszik a potencial. Jok a beadasai, endricket is rogton kapasbol gondolkodás nélkül ugratta ki remekul, bappenak is volt jo passza. Nyomatnam folyton.
Nagyon jó a kis török, akarom mondani Güles. Ugye, Norbi?

:D
:goat:

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. augusztus 29., csütörtök 23:39

Tényleg Özil lesz belőle 😊 csak hagyni kéne már, mert veszteni nem vesztünk vele semmit
szuperliga.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 29., csütörtök 23:38

nzooli93 írta: En mostanra elfogult vagyok vele, es nem csinalt iden meg semmi kulonost, de minden mozdulatan latszik a potencial. Jok a beadasai, endricket is rogton kapasbol gondolkodás nélkül ugratta ki remekul, bappenak is volt jo passza. Nyomatnam folyton.
Semmi ertelme Modricnak adni a perceket amiket Arda is megkaphatna a fejlodesre.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 29., csütörtök 23:37

En mostanra elfogult vagyok vele, es nem csinalt iden meg semmi kulonost, de minden mozdulatan latszik a potencial. Jok a beadasai, endricket is rogton kapasbol gondolkodás nélkül ugratta ki remekul, bappenak is volt jo passza. Nyomatnam folyton.

Vissza: