Nagyon túl van gondolva a gyerek. Messze nem az a játékos már aki 18ban volt és nem is a posztján játszatjuk mert oda van jelenleg jobb opciónk. Mentálisan sincs rendben ami várható volt amilyen közegből érkezett.Szerintem jól jön neki ez a kis zrika még az elején, érezze csak a törődést de aki itt CR féle számokat várt az nagyot fog csalódni(meg úgy a következő 100 évben is).Toti írta: Mielott itt agyergorcsot kapnak egyesek par negativ kommenten, annyit azert tisztaznek, h szamomra csalodas ez a 3 bajnoki meccse. Akinek nem az, kifejtheti, h miert nem az. Ezzel nem degradalom es irom le a jovojet, mindossze az eddigi 3 bajnokijat kommentaltam. Nyilvan tobbet vartam, nemhiszem, h ezt reszletezni kellene az elmult evek utan.
En is ugy gondolom, h elobb utobb befog indulni minden, csak eddig ez nagyon nem igy nezett ki, es ezt “pontoztam”, ennyi.
Amit viszont ad nekünk az sebesség.A világ leggyorsabb csapata lehetünk megint amivel egyszer már letaroltunk egy korszakot.
De ez hosszútáv. Egy jóllakott, fáradt csapatba érkezett. Ilyen időszakok vannak és lesznek akárhányszor is csodálkozik rá a madridom népe