És ha rodri elvonulsz kiverni?Kerlon írta: ha Vinicius aranylabdas lesz, akkor lehet elvonulok par honapra kipihenni

Megy a meccs!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Nem illik.
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Szerintem neki se lett volna jó, ha most fent marad. Teljesen szétcsúszott.besteve7 írta: Gratulalok pedagógiailag újra jeles. Brahim kezd - rosszul játszik- félidőben csere. Tett annyit H legalább 60-70 percet kapjon.
Főleg úgy H Vini, Mbappe ugyanúgy semmit nem adott hozzá.
ha Vinicius aranylabdas lesz, akkor lehet elvonulok par honapra kipihenni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Éledezünk
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Spori legalabb ide sem ad sargat ha mar oda sem adott 3 alkalommal.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Gratulalok pedagógiailag újra jeles. Brahim kezd - rosszul játszik- félidőben csere. Tett annyit H legalább 60-70 percet kapjon.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lekapta a 2 leggyengébbet. lehet felpörögni végre. ha a szünetben 2-őt cserél Ancelotti akkor volt itt lebaszás.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Na ugye h Carlonak is felallt a haja ettol az egesztol egybol kettos csere felidoben hoppa

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kár. Sok jó egyéni teljesítményt árnyékol be ezzel.ELSiete írta: Brahim 14 eladott labda. Ez nonszensz.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Megertettem! En annyit irtam, hogy taktikabol volt Rodrygo ott, ahol, Te leirtad, hogy atalltunk 4-4-2-re azert van ott Brahim. Nalam a formaciovaltas is taktikai valtoztatas. Tulreagaltam lehet! Sorry ;)Kerlon írta:probaltam segitenitibi18 írta:
Puszillak teso, higgadsag vanfel ne szaladjon a cukrod!
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Fc Barcelona
Mekkora drámát tudtok csapni a harmadik körnél
Biztos vagyok benne, hogy vagy Mbappe, vagy Vini elkapják majd a fonalat, aztán utána nagyot fogtok menni.

Biztos vagyok benne, hogy vagy Mbappe, vagy Vini elkapják majd a fonalat, aztán utána nagyot fogtok menni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Endrick minel elobb jon annal tobb eselyunk van megnyerni…

hithű ember, valahol megértem, tavaly meg Bellingham "megújította", de Ancelottitol sok valtozast nem kell varni mar a karrierje vegen es a futball alapvetoen nagyon at alakult, egyre jobban tolodik el attol, hogy egyenisegek kellenekkiserik írta:Mondjuk mióta visszajött, Te azóta ezt fújodYazid írta: Kicsit örulok az öreg nyugdijba megy, kell ennek a fiatal csapatnak egy új impulzus, mert lathatoan nem tud velük mit kezdeni. A![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nagy kedvencem a kis Brahim, de rendre megnyomja a kezdő súlya. A mait mondjuk kiérdemelte.Galacticos írta: En is kedvelem brahimot meg tenyleg nem jo vini se meg senki de azert 14 labdat elszoeni egy felido alatt.. en most ot kapnam le aztan jojjon guler.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Brahim 14 eladott labda. Ez nonszensz.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
En is kedvelem brahimot meg tenyleg nem jo vini se meg senki de azert 14 labdat elszoeni egy felido alatt.. en most ot kapnam le aztan jojjon guler.
Mondjuk mióta visszajött, Te azóta ezt fújodYazid írta: Kicsit örulok az öreg nyugdijba megy, kell ennek a fiatal csapatnak egy új impulzus, mert lathatoan nem tud velük mit kezdeni. A

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
probaltam segitenitibi18 írta:Puszillak teso, higgadsag vanKerlon írta:
atalltunk 442 re, de az sem gond, ha meccset nezedfel ne szaladjon a cukrod!

K
K
- ateeemadrid
Leirtad a lenyeget. 2,5 meccse.Toti írta:Sztem igenis ki kell emelni, mert a csavoert nemreg meg 200+milliot fizettunk volna. Meg nem kell bemutatni. Meg hany eve epekedtunk itt a forumon utana? Aztan ez a 2,5meccse igenis 0, magahoz kepest. Ez nem azt jelenti, h majd nem fog felporogni idovel, ahogy telnek a hetek, honapok, stb.. de attol az eddigi az.ateeemadrid írta:
Felesleges kiemelni sztem, ameg mindenki bűnfos, és alig kap labdát. Jude odatette neki, ahogy kell, azt be is baszta.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
az egy dolog, hogy nem megy a csapatjáték, szétszórt az összes csapatrész, de miért tűnik úgy, hogy soha nem vagyunk felkészülve erre az intenzitásra? Carlo már tegnap is elmondta, hogy ez lesz, akkor mi a viharért megy elejétől fogva a lötyögés? Főleg, hogy gyatra passzjátékunkkal nem tudjuk elvenni a kedvüket a presszingtől