Ferguson a nyáron 50 milliót is kész elkölteni, amiből finanszírozni akarja többek közt Lewandowski, Falcao és Baines árát is.
Hol él ez?

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 0:52
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 0:41
Ez van, akkor utálják. Tud mást csinálni, ha ilyen befásult, begyöpösödött, csőlátású drukkereink vannak? López amióta itt van többet tett, mint Iker az elmúlt 1,5 évben. Nem mondom, hogy Iker egy sz@r, de régebbi formájához képest elkényelmesedett, nem volt vetélytársa. López egyszerűen zseniális, amilyen formában játszik, teljesen támogatom, hogy Ő legyen a kezdő a szezon végéig, aztán majd nyáron bizonyíthat Iker Mounak (vagy valaki másnak). :-)Gerr90 írta:Én csak azt sajnálom, hogy Jose megutáltatja a szurkolókkal Lopezt. A nyilatkozatai, a viselkedése és Iker teljes mellőzése már sok. A laikusabb szurkolókon azt vettem észre, hogy ennek hatására antipátiát kezdenek érezni Diegoval szemben, amiért miatta került totális perifériára Casillas. Ez ráadásul még inkább zavaró, ha figyelembe vesszük, hogy milyen jól teljesít Lopez és, hogy saját nevelés. Kár érte, nekem nagyon szimpatikus. A legnehezebb pillanatban dobták bele a mély vízbe és ő mégis tökéletesen helytállt. Mondom mindezt úgy, hogy nálam Casillas élvez prioritást. (amennyiben nem teljesen formán kivűl játszik)
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 8., szerda 0:25
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 0:23
Na neee. Az engem végleg meglőne. Olyan egységes csapatot kapna, akivel leigázná a világot és akkor rajtunk röhögne mindenki... ráadásul mivel kedvelem Mout, a UTD-et pedig ki nem állhatom így nagyon falhoz csapna.Realjoe írta:Hoppááá..Ha ez igaz,akkor még az is előfordulhat, hogy Mou , Manchesterben köt ki ?!A Manchester United sajtórészlege egyelőre nem elérhető, de állítólag a játékosokat ma már értesítették, hogy hamarosan közlemény érkezik a menedzserükkel kapcsolatban. Állítólag komolyan töpreng a visszavonuláson - ezt nem valamelyik szennylap hozta le, hanem a Guardian...
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 8., szerda 0:07
Hoppááá..Ha ez igaz,akkor még az is előfordulhat, hogy Mou , Manchesterben köt ki ?!A Manchester United sajtórészlege egyelőre nem elérhető, de állítólag a játékosokat ma már értesítették, hogy hamarosan közlemény érkezik a menedzserükkel kapcsolatban. Állítólag komolyan töpreng a visszavonuláson - ezt nem valamelyik szennylap hozta le, hanem a Guardian...
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 7., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 7., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 7., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 7., kedd 22:36
Szóval sem mondtam hogy adjuk el.Csak egy hsz-re reagáltam,amely szerint azért védeti Mourinho Lopezt,mert ő a kedvence,Casillast meg nem szereti.Ezt szerintem nem vitatja senki, hogy kirobbanó formában van Diego. Viszont ne adjuk már el, csak mert. José az a baj, hogy túlságosan is megmondja a véleményét, nagyon durván. Ahogyan tette ezt most is, és akkor csodálkozunk ha a média hónapokig lovagol a csapatunkon. Azonban én betenném egy bajnokira Ikert, mutasd hogyan tértél vissza, ahogyan néznénk, több következtetést is tudnánk leszűrni...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 7., kedd 22:30
A kupadöntő után még lesz két meccsünk, egy idegenben és egy otthon. Nem mondtam, hogy most azonnal, hogy megtörjük Lopezt. Nem! Lemegy a Kupa, lesz még két bajnoki, ott az egyikbe kezdőnek berakni. Szerintem már bőven itt az ideje, hogy sérülése után élő meccsen is kapuba állhasson. Aztán, lehet hogy én vagyok a hülye, de én meghúznám az utolsó két bajnoki valamelyikén Iker kezdetését.istimester írta:Minek? Hova? A kupadöntőig semmi keresnivalója a kapu közelében. Nincs olyan csapat a világon, ahol a szezon ilyen késői részében cserélgetik a kapusokat. Nem létezik olyan sportszakmai ok, ami hasonló lépést indokolna.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 7., kedd 22:26
Minek? Hova? A kupadöntőig semmi keresnivalója a kapu közelében. Nincs olyan csapat a világon, ahol a szezon ilyen késői részében cserélgetik a kapusokat. Nem létezik olyan sportszakmai ok, ami hasonló lépést indokolna.L.Miki írta:Ezt szerintem nem vitatja senki, hogy kirobbanó formában van Diego. Viszont ne adjuk már el, csak mert. José az a baj, hogy túlságosan is megmondja a véleményét, nagyon durván. Ahogyan tette ezt most is, és akkor csodálkozunk ha a média hónapokig lovagol a csapatunkon. Azonban én betenném egy bajnokira Ikert, mutasd hogyan tértél vissza, ahogyan néznénk, több következtetést is tudnánk leszűrni...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 7., kedd 22:23
Ezt szerintem nem vitatja senki, hogy kirobbanó formában van Diego. Viszont ne adjuk már el, csak mert. José az a baj, hogy túlságosan is megmondja a véleményét, nagyon durván. Ahogyan tette ezt most is, és akkor csodálkozunk ha a média hónapokig lovagol a csapatunkon. Azonban én betenném egy bajnokira Ikert, mutasd hogyan tértél vissza, ahogyan néznénk, több következtetést is tudnánk leszűrni...morientes írta:Lehet hogy bünteti Casillast Mou.Dehogy Lopez jobb formában van most,mint amibe Iker a sérülése előtt volt,az egész biztos...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 7., kedd 22:07
Lehet hogy bünteti Casillast Mou.Dehogy Lopez jobb formában van most,mint amibe Iker a sérülése előtt volt,az egész biztos...És nem az a baj, hogy Lopez játszik mert jobb formában van, hanem Lopez játszik mert Mou kedvence. Mout ismerve mostmár Iker bármit csinálhat, nem lesz első számú kapus mig itt van a mester. Szerencsére nyáron edző csere.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 21:55
Szerintem ez is túlzás, de ezen nem veszünk össze. Ha van alternatíva, akkor lehet váltani, de csak, ha jobb.Senkinek nem jó, hogy itt van, senkinek...
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 7., kedd 21:54
Ez nem tudom, hogy jön megint ide. Az igazat valószínűleg úgyse fogjuk megtudni, ha volt is egyáltalán valami. Ilyen találgatásokra alapozva mocskolódni nálam semmit nem ér a tényekkel szemben, amik Mourinho ellen szólnak.R.M.C.F írta:De....nekem nem ezek a szúrják a szemem legfőképpen,a szakmai kérdés egy dolog,igazat adok JM-nak.....nekem a bajom,az hogy 99% hogy iker AZ A BIZONYOS "tégla" akiről JM már régóta beszél.....amikor eleinte mondogatta,egyszerűen fogalmam sem volt kiről beszélhet,talán még ő sem tudta akkor...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 7., kedd 21:51
tény, de ha elmegy, akkor sok minden megoldódhat, köztük ez is. Senkinek nem jó, hogy itt van, senkinek...Realista24 írta: Nem hinném, hogy ez a legégetőbb probléma jelenleg Madridban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 21:46
Nem hinném, hogy ez a legégetőbb probléma jelenleg Madridban.Minél előbb elmegy, annál hamarább kerül fel Jesé a nagyokhoz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 7., kedd 21:35
De nem fog leülni, nem fogja eltakarítani stb. Itt Mouról van szó. Ő nem fog megváltozni. Úgyhogy menjen minél előbb.zalkrisz írta:
Én örülnék ha maradna, de.... vegye észre, hogy ez a Real Madrid, ahol szép focit akarnak látni a nézők, nem ezt a kontrázós szart... Khedirát takarítsa el a csapatból, Di Mariaval üljön le beszélgetni minden nap két órát, vagy tünjön el ő is,
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. május 7., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 7., kedd 21:29
Nincs hivatalos lista, amit eddig láttunk csupa találgatás. Egyedül Higu távozása az, ami tutiheccsat írta:szerepel is a távozók listáján ha nem csak úgy találomra írogatnátok valamit akkor észre is vennétek, mint ahogy Albiol is szerepelt, csak megint a "facebookos" kaka effektus lépett fel nálatok (csak itt fórumon egy Casillas effektus), se lát se hal, csak kommentálMiért Kaká pl mire keres egy halom zsét? Ne szórakozzunk már!
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem