Leirtad a lenyeget. 2,5 meccse.Toti írta:Sztem igenis ki kell emelni, mert a csavoert nemreg meg 200+milliot fizettunk volna. Meg nem kell bemutatni. Meg hany eve epekedtunk itt a forumon utana? Aztan ez a 2,5meccse igenis 0, magahoz kepest. Ez nem azt jelenti, h majd nem fog felporogni idovel, ahogy telnek a hetek, honapok, stb.. de attol az eddigi az.ateeemadrid írta:
Felesleges kiemelni sztem, ameg mindenki bűnfos, és alig kap labdát. Jude odatette neki, ahogy kell, azt be is baszta.

Megy a meccs!
- ateeemadrid
Re: Megy a meccs!
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
az egy dolog, hogy nem megy a csapatjáték, szétszórt az összes csapatrész, de miért tűnik úgy, hogy soha nem vagyunk felkészülve erre az intenzitásra? Carlo már tegnap is elmondta, hogy ez lesz, akkor mi a viharért megy elejétől fogva a lötyögés? Főleg, hogy gyatra passzjátékunkkal nem tudjuk elvenni a kedvüket a presszingtől
Sztem igenis ki kell emelni, mert a csavoert nemreg meg 200+milliot fizettunk volna. Meg nem kell bemutatni. Meg hany eve epekedtunk itt a forumon utana? Aztan ez a 2,5meccse igenis 0, magahoz kepest. Ez nem azt jelenti, h majd nem fog felporogni idovel, ahogy telnek a hetek, honapok, stb.. de attol az eddigi az.ateeemadrid írta:Felesleges kiemelni sztem, ameg mindenki bűnfos, és alig kap labdát. Jude odatette neki, ahogy kell, azt be is baszta.Toti írta:
Hat en ezt beirtam az mbappe topikba es durrognak a dislikeok![]()
![]()
Csak tudnam, h mire, v az eddigi 2,5meccsere mit lehet mondani?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Jogos, az elmult 3 evben se nyert csak 2 bl-t meg 2 bajnoksagot.Yazid írta: Kicsit örulok az öreg nyugdijba megy, kell ennek a fiatal csapatnak egy új impulzus, mert lathatoan nem tud velük mit kezdeni. A
- ateeemadrid
Felesleges kiemelni sztem, ameg mindenki bűnfos, és alig kap labdát. Jude odatette neki, ahogy kell, azt be is baszta.Toti írta:Hat en ezt beirtam az mbappe topikba es durrognak a dislikeokateeemadrid írta:
Igen amúgy, felesleges bárkit kiemelni. Az egész csapat 0.![]()
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En abszolut team Brahim vagyok, de ilyen gyenge teljesitemenyt regen lattam barmilyen szintu focistatol. Mendy a masik, aki gyakorlatilag teljesen alkalmatlan/felesleges az ilyen meccseken. Vini is brutal gyenge, remelem a masodik felidore kicsit (nagyon) osszeszedik magukat.
- Galacticos
Azert azt ne felejtsetek el hogy egyik szezonkezdetunk sem ment flottul, mindig ez van a korai meccseken, aztan mikor indul a csoportkor onnantol beindul a gepezet. Kar temetni augusztusban mindent.
Hat en ezt beirtam az mbappe topikba es durrognak a dislikeokateeemadrid írta:Igen amúgy, felesleges bárkit kiemelni. Az egész csapat 0.Faust írta: De geciszar mindenki.![]()

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Kicsit örulok az öreg nyugdijba megy, kell ennek a fiatal csapatnak egy új impulzus, mert lathatoan nem tud velük mit kezdeni. A
- ateeemadrid
Ez csak a jó öreg Carlo ball, ezt már évek óta kérdezzük. Aztán majd megnyerünk mindent.Kerlon írta:azert Ancelottit csak megkerdeznem, hogy mi az elkepezelesateeemadrid írta:
Igen amúgy, felesleges bárkit kiemelni. Az egész csapat 0.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nulla.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- nzooli93
Hat ezt a baszo keretet latva nem gondoltam hogy minden meccs ilyen foshalmaz lesz ujfent
https://youtu.be/WFA107lJj3U?si=AV-WYlgxC42NFY9dKerlon írta:azert Ancelottit csak megkerdeznem, hogy mi az elkepezelesateeemadrid írta:
Igen amúgy, felesleges bárkit kiemelni. Az egész csapat 0.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Puszillak teso, higgadsag vanKerlon írta:atalltunk 442 re, de az sem gond, ha meccset nezedtibi18 írta: Rodrygo basztatva volt ugye, hogy baloldalra megy a tobbi nyakara. Brahim is itt vanmegegyezhetunk, hogy taktika, vagy meg mindig a brazil a hulye?

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mendy öcsém reszket ahogy 1 méteren belül presszingeli vki. Szörnyű bmeg.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Rendesen szivatnak minket, olyan siman kipasszolgatnak, oriasi
Pelet hoznam felidoben az biztos.

Pelet hoznam felidoben az biztos.
azert Ancelottit csak megkerdeznem, hogy mi az elkepezelesateeemadrid írta:Igen amúgy, felesleges bárkit kiemelni. Az egész csapat 0.Faust írta: De geciszar mindenki.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
atalltunk 442 re, de az sem gond, ha meccset nezedtibi18 írta: Rodrygo basztatva volt ugye, hogy baloldalra megy a tobbi nyakara. Brahim is itt vanmegegyezhetunk, hogy taktika, vagy meg mindig a brazil a hulye?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Igen amúgy, felesleges bárkit kiemelni. Az egész csapat 0.Faust írta: De geciszar mindenki.![]()